Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Recenze (80)

B!shop 

všechny recenze uživatele

To si tak jednou Ferrell rek, ze by to chtelo zase nejakou trochu dramatictejsi roli, aby dal zapomenout na svoje vystupy ve spodarech a vysledek je tenhle film, ve kterym jde vetsinou o to, ze je na zahrade hromada bordelu, uprostred sedi Ferrell, tvari se nestastne a lemta jedno pivko za druhym. Bohuzel to ale neni komedie, ale drama, takze se samozrejme resi nejaky ty vztahy, celej film se tak nejak tahne od nikud nikam, aniz by se dej nejak vyvijel a je docela prekvapivy, ze to jakz takz drzi pohromade a nenudi. Rush asi nejakej ten talent pobral, protoze debutovat filmem, kde musi clovek sledovat 100 minut sediciho a chlastajiciho typka, to mohlo skoncit solidnim pruserem, ale diky sympatickejm hercum se na to kouka docela prijemne. Ale i tak to vic nez 3* neda. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Až vám bude jednou hodně mizerně, tak si pusťte tenhle film s Jackem, hned na to budete dva a jestli vám to bude málo, myslím, že Kenny si s vámi taky rád posedí, akorát bez těch desítek plechovek s pitím. Není člověku hned trochu líp, když zjistí, že v té mizérii na tom světě není sám ? ()

movie 

všechny recenze uživatele

Podle povídky Raymonda Carvera. Na 30ti minutový kraťas by to bylo super, na celovečerák je tam příliš málo dramatu a zároveň hodně málo "filosofie" na to, aby si z toho jeden něco pořádně odnesl. Will Ferrell je v nekomediální roli nicméně víc něž uvěřitelný a tu vyschlou opileckou pózu mu sežerete. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Huňatý Will v krajně nezvyklé roli. Fackován životem, vyhozen i s věcmi na trávník před vlastní dům, neustále si udržující hladinku alkoholu i sebelítosti. Všechno musí pryč, ale ještě není vše ztraceno.. Taková ta klasika „feel good in bad times“ včetně tradičních melancholických kytarových tónů, ve které Rush nepřijde s ničím podnětným či světoborným, ovšem nelze vyloučit, že osudy ztroskotance na malém ostrůvku uprostřed oceánu piva a životních proher může brát někdo osobněji.. K výkonu hlavního představitele mám jen to, že jeho herecký projev je poměrně lehce měřitelný a vyjadřuje se na tzv. Ferrellově stupnici. Jeden stupeň se rovná netečnému až otupělému výrazu. Čím více se obličej snaží o komično, tím více stupňů. Maximum jsou dva stupně, kterých Will dosahuje drtivou většinu kariéry. Tohle byl jeden stupeň a nějak mě nepřesvědčil.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Obyčajná žánrovka, ktorá sa hrá na ťažko nezávislý film. Chýbala tomu šťava a nejaká podstatnejšia pointa. Navyše Ferrella som videl hrať aj lepšie, ale ťažko sa hrá, keď nie je čo. Film zachraňoval humor a pomerne krátka minutáž. 50%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě zajímavě nezajímavý film anebo naopak. Will Ferrell 75 minut pije a pije a když dopije tak se rychle shání po dalším pivku. Film je samozřejmě takovou moralitkou o tom kam až může člověk spadnout kvůli své závislosti na alkoholu. Docela mě film přitáhl, ale je to jen na jedno podívání. Fanoušci Ferrellovek budou zklamaní. Ti ostatní ocení že podobně jako Carrey nebo Sandler i Ferrell dokáže táhnout vážný film. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Tlustej kluk, tady navíc černej. To je úplnej zabiják tohohle druhu filmů. A přesto tam vždycky ten spratek je (viz Santa je úchyl). Nechápu. Alkáč Ferrellovi jde (je to takový to minimalistický herectví, což je vedle super extrovertního idiota půlka výčtu jeho hereckých poloh), linka s Rebeccou Hall i jeho ženou jsou v pohodě - melancholický ale nikoliv přehnaně sentimentální. Asi vás to těžko zklame, pokud od filmu neočekáváte, že jeho hrdina dostane životem přes držku vážně až na dřeň - Leaving LV se vážně nekoná. Ale v tom je ta pravá zenová moudrost - něco poděláte, něco napravíte a život jde dál. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, nemôžem sa zbaviť pocitu premárneného potenciálu. Willa Ferrella mám celkom rád, pričom v minulosti mi už nie raz dokázal, že mu nie sú cudzie ani vážnejšie role, no tú jeho mizériu prezentovanú vo filme som si predstavoval trochu inak. Vlastne všetko bolo len o sedení na trávniku pred domom a chlastaní hektolitrov piva. Chcelo to niečo viac, niečo dramaticky hlbšie, aby si divák tú jeho mizériu mohol lepšie vychutnať. Vlastne to nebola ani poriadna dráma, ani komédia, bolo to šedivé a pocitovo sterilné. Priemer. 60/100 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Sonda do života muža, ktorý spadne na úplné dno. Nielenže ho prepustia z práce a žena ho vyženie z domu, ale ešte ho tá štetka podvedie z najlepším priateľom. Aáa... ja zabudol, spoiler jak sviňa, noóo o tom to celé je. Rozhodne ešte Ferrelloovo herecké umenie. 5/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Až mě jednou vyhodí z kolbenky a nedej bože mě vystěhuje manželka či přítelkyně na ulici, otevřu si plechovku zteplaného pivíčka a zrubu se do posrání. A jelikož jsme v čechách a obklopeni čmoudama, nebudu mít starosti s tím, jestli prodám nábytek nebo ne. 35% ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Málo Ferrella tak, jak ho známe. Víc drama. Nebylo to úplně to, co bych chtěl od něho jíst k večeři. Je to jiný kuchař. Jídlo chutnalo, ale oproti Benga v záloze ... come on! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ferrela mám rád, předměstí taky, ale humor mi nějak nevoněl ani nepolechtal..pak když se k tomu začlo přilejvat ještě to drama, tak už mě to nebavilo vůbec. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

On je to v podstatě docela neškodně příjemný film, ale já od filmu očekávám trochu víc. Vůbec nic se neděje, jde tam jenom o to, kolik Ferrell vychlastá plechovek piva a jestli prodá svůj nábytek. To mne opravdu příliš nenaplňuje. Hudba je nevýrazná, prostředí jednotvárné (rejža se fakt moc nenaběhal, natáčel na pěti metrech čtverečních) a Ferrell má pokrčený ksicht jako vždy. Opravdu nezajímavá "dramedie". ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý nerozpráva o novom začiatku, ale ktorý rozpráva o posledných dňoch jednej etapy v živote hlavného hrdinu, zo všetkými uvedomeniami a rozhodnutiami, ktoré musí, alebo potrebuje vykonať. Dan Rush predviedol že za málo peňazí dokáže vyprodukovať veľa emócií. Emócií, ktoré ovládali celú minutáž filmu a ktoré sa s hercami natoľko stotožnili, že ich uveriteľnosť a reálnosť celej situácie nabrala na skutočnosti. Ferrell znova dokazuje, že nie je len šašo, ktorý dokáže zabávať, ale je to aj herec, ktorý vás prinúti sa zamyslieť. Jeho minimalistické herectvo do tohto filmu sedelo dokonale. K tomu mu sekundovali nie celkom známy, ale rozhodne nie netalentovaný herci, ktorý nemali slabého miesta a ktorý dopomáhali k vytvoreniu nezabudnuteľnej atmosféry, ktorá sa neustále počas filmu menila( niekedy z minúty na minútu) bez toho aby tam bolo cítiť nejaké zakopnutie. Režisér to zvládol na výbornú. Jediné čo filmu znemožňuje - aspoň podľa môjho názoru - stať sa niečím viac ako len takým jednoduchým nezávislým filmom s peknými scénami a myšlienkou, je fakt, že je určený len pre určitú skupinu divákov. Jeden z tých filmov pri ktorom je dôležité pozerať ho v správnej nálade. Okrem tohto sa jedná o veľmi príjemný film, ktorý ma nenudil a ktorý som si užil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Maly roztomily indie film, ktoreho pribeh ma vobec nezaujal. Ale Ferrell je v pohode a evidentne sa nestrati ani vo vaznejsich filmoch. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

V tejto dramatickejšej úlohe sa mi Ferrell pozdával viac, než keď sa opičí v komédiách a je viac trápny ako smiešny. Film v podstate o ničom, ale išla z neho pohoda a dobre sa to pozeralo. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dostane padáka, žena se na něj nasere, vyhodí mu věci před dům a zmrazí účet. Protože utratil všechny prachy za pivo a nemá na odtahovku, tak mu nezbývá než se zabydlet na předzahrádce svého domu. Během netradičního pobytu šmíruje sousedy, skámoší se s těhotnou ženskou co se přistěhovala naproti přes ulici, zaměstná znuděného negra a nakonec se rozhodne rozprodat své věci. Will Ferrell ve vážné roli není špatný, ostatně už bylo na čase si nějakou střihnout, akorát je to celé tak nějak o ničem. Nechápu účel točení takovýchto filmů, koho zajímá jak si nějaký zdeptaný looser zpytuje svědomí a rovná sračky uprostřed Arizony. Druhá polovina byla nuda a bylo mi to stejně všechno u prdele. Nečejte nějaké duševní obohacení, dokonce ani zábavu nebo odreagování, prostě jenom zabití necelých dvou hodin, které se dají využít mnohem produktivněji. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak pokud od tohoto snímku čeká kvůli účasti Willa Ferrella nějakou zábavu i sebemenší tak bude hodně zklamán a rozhodně to nedoporučuji lidem s depresemi (vím o čem mluvím) ,protože snímek o tom,jak člověk vše ztratí a zároveň zde není ukázáno jako v jiných podobně laděných filmech jeho cesta zpět na horu není zrovna dobrá na dobré myšlenky.Takže za mě 50 % a tři hvězdy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ferrellovi ten alkoholik sedí. Ten malej černoch mi tam nijak nevadil. Na to, že se film tak nějak vleče a odehrává se pořád na stejném místě, mě to nijak nenudilo. ()

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama