Reklama

Reklama

The Beatles: Rooftop Concert

(koncert)
  • Velká Británie The Beatles: Get Back - The Rooftop Concert (více)
všechny plakáty
TV spot 1

Obsahy(1)

Poslední koncert skupiny The Beatles, který byl odehrán na střeše nahrávacího studia Apple v Londýně 30. ledna 1969. Ve filmu zazní skladby "Get Back", "Don't Let Me Down", "I've Got a Feeling", "One After 909" a "Dig a Pony". (cinci)

Videa (1)

TV spot 1

Recenze (17)

hemul

všechny recenze uživatele

Vrchol filmu - Paul a John sa na seba divaju a hraju, eye to eye. Ten film ukazuje, preco mam rad kapitalizmus, Alexandrovci na streche urcite nekoncertovali. Nemozem vsak tento film ohodnotit, lebo najviac sa mi pacili prispevky ludi, ktori zrejme o existencii tohto filmu nevedia, alebo sa na nom nepodielali, napriklad, leziaci kameraman, recepcna Debbie, alebo Jimmy, to su hrdinovia, samozrejme okrem pätice muzikantov, ktori to dali kralovsky, aj napriek oziabnutym prstom. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Krátce předtím jsem viděl epizodu Simpsonových, kde něco obdobného provede Homerova kapela; samozřejmě jsem ještě netušil, kde tvůrci vzali inspiraci. Beatles do nejmenších detailů nastudované nemám, ale i tak - důstojnější rozloučení fanoušci dostat nemohli. Ostatně, co může být lepšího, než dobýt celý svět a pak si jednou takhle vylézt na střechu vlastního nahrávacího studia a rozproudit zvědavost lidí tam dole v ulicích? ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Aura posledního broučího koncertu je sice slušně rozechvívající, ale tím to bohužel také hasne. Od samého úvodu je totiž přítomen Yoko faktor, kdy se zmíněná proplétá mezi kapelou v samozvané pozici dalšího člena kapely - a to samo o sobě mi zážitek kazí. To samé se týká prostřihů na nic netušící nebo přímo lakonické lidi na ulici. Nepotřebuji slyšet, co si Londýňané na konci šedesátek mysleli o "tomto druhu hudby". Navíc než se kluci rozehrají do pořádné nálady, je konec, takže jako poslední živé zamávání dostačující opravdu jen svou existencí. ()

balstar007 

všechny recenze uživatele

No prostě jako poslední koncert mé oblíbené velmi oblíbené rockové hudební skupiny THE BEATLES, je tento jejich poslední koncert ten asi nejlepší z jejich koncertů :-) Ikdyž jejich poslední ale můžu říct že stál opravdu za opravdoví a skvělí zážitek, poslech tak i skvělou podívanou na kterou se jen tak nezapomíná :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač usilovně pátrám ve své děravé paměti, tak jsem pravděpodobně nikdy nebyl členem žádné kapely, která by prodala přes miliardu desek. Ale kdybych jím byl, tak bych chtěl ukončit kariéru přesně takhle - nad hlavami nic netušícího náhodně procházejícího publika si zahrát jen tak pro prostou radost z hudby. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama