Reklama

Reklama

Trpasličí manželství

(pořad)
Reality-TV
USA, 2009, 30 min

Kamera:

Lisa Wiegand

Hudba:

Gregory Hinde

Obsahy(1)

Pravdivý příběh novomanželů Billyho a Jen. Jsou čtyři stopy vysocí a začínají nový život. Kupují dům, stěhují se, plánují rodinu... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

italka63 

všechny recenze uživatele

Pokud je člověk normální a zdravý, nemusí řešit běžné životní věci, které vůbec nevnímá. Pokud budete trpaslík, vyrostou před vámi do velkých, nepřekonatelných překážek. Tenhle život není určitě jednoduchý a tak klobouk dolů před tímto párem. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Někdo se holt umí narodit, někdo se narodí s obřím(malým) handicapem. Ale to neznamená, že by se takoví lidé nemohli zamilovat a řešit problémy, jako my ośtatní. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele

Že chtějí mít děti, chápu. Ale že chtějí mít vlastní děti spolu... Příroda se brání seč může, proti množení vadných genů, ale oni jsou vytrvalí. Snad nebude jejich boj s evolucí úspěšný. ()

cupito 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, jak má fungující manželství vypadat. Samozřejmě s přihlédnutím k rozdílným americkým poměrům. ()

KateW 

všechny recenze uživatele

Většinou si ani neuvědomujeme,jak složitý může být život trpasličích lidí. Tento populárně-dokumentární pořad to dobře ukazuje. Není sice nic extra,ale dobře se na to dá koukat. ()

hani94 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavé a nápad byl vážně dobrý. Jen mě už po čase začínal seriál nudit. nakonec už v jednotlivých dílech nebylo na nic moc koukat. ()

Reklama

Reklama