Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel Mrázek (J. Kanyza) žije po rozvodu se svými rodiči. Starostlivá maminka (S. Budínová) však má pocit, že zůstal pořád malým chlapcem, na kterého musí dohlížet. V jednom okamžiku vzpoury proti rodičovské péči odejde Karel do vinárny. Přisedne si k mladé dvojici a je svědkem milenecké hádky, která končí odchodem muže. Tak se seznámí se zajímavou dívkou (E. Jakoubková). A následuje hra plná záměn a omylů, která vyústí samozřejmě v žánru komedie obvyklým šťastným koncem. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Ve 46. minutě vidíme, jak číšník (Jiří Wimmer) přinese talíře s jídlem, které jsou však ve skutečnosti prázdné. (Winster)
  • V závěrečných titulcích si pan Smrček (Vlastimil Brodský) vyfotí kromě jiných i slečnu Janu (Eva Jakoubková), která stojí o patro výše na schodech. Výsledná fotka ale neodpovídá focenému úhlu. Na fotce se slečna do objektivu dívá lehce nahoru, nikoli dolů (ze schodů). (Amper01)
  • Na konci filmu mladý Smrček (Jan Kanyza) položí batoh na zem, obejme slečnu Janu (Eva Jakoubková) a poté, aniž by se pro batoh sehnul, vyjde z pokoje. V následujících záběrech už ale má batoh zase v ruce. (Amper01)
  • V jednom záběru se kamera zvedla příliš nahoru a bylo vidět nad kulisy bytu, kde byl vidět ateliér. (M.B)

Reklama

Reklama