Reklama

Reklama

Seth

(studentský film)

Obsahy(1)

Stárnoucí úředník Barkley přijíždí do Výzkumného Institutu napsat posudek. Setkává se s robotem Sethem, jedním z hlavních projektů. Jejich střetnutí se rozvine do podivné filozofické diskuze a neskončí jen u slov. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Lancer 

všechny recenze uživatele

Občas dobré dialogy, občas otřesné. Občas slušný herecký výkon, občas bych snad zahrál sám lépe. Prostě studentský krátký sci-fi film, který má k dokonalosti daleko, ale přesto se mu ve výsledku daří sdělit svou myšlenku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vždycky budu rád za každý český kinematografický příspěvek do "nečeských" filmových žánrů, takže Seth se již před projekcí mohl těšit mým sympatiím. A může se jimi těšit i po ní, protože není vůbec špatný. Jen tak dál. (4.10.2010 Lumírova tříska) ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Studenti na UTB dostanou pytel prachů a oni to udělají stejně otřesně. To je teda prezentace jako noha. Příšerné a nekoukatelné! // 36. LFŠ UH ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

[LFŠ Uherské Hradiště 2010] Chápu, že to byl studentský film, takže bych od něj neměla očekávat Oscarové výkony, ale... Hned na začátku mě mile překvapila kamera, efekty a dokonce i herci (tedy až na hlavního hrdinu - doktora, ten mi byl nesympatický). Vlastně mi to ani ze začátku moc nepřipadalo jako studentský krátkometrážní film... Asi tak do chvíle, než začaly dialogy. Tak otřesný scénář jsem dlouho neslyšela, a to myslím naprosto vážně, řekla bych, že i na vánoční besídce na ZŠ jsme měli vymyšlený lepší kecy než ty, který jsem byla nucena vyslechnout v tomhle filmu. Chtělo se mi hrozně smát, některé dialogy působily jak z povídky od osmiletého dítěte. Bohužel tim pádem všechna pozitiva filmu šla celkem rychle stranou a já nebyla schopná se soustředit na nic jinýho, než na rádoby filosofické a intelektuální bláboly hlavních hrdinů. Dala bych jednu hvězdičku, jelikož to byl studentský film, tak ještě jednu přidám. ()

svorad 

všechny recenze uživatele

Pominu-li profláknutost námětu, dialogy a "pokusy" o filozofování o životě ... tak kdyby alespoň ústřední myšlenka byla vyjádřena filmovou řečí. Proč ji Seth musel vysvětlovat? ()

Reklama

Reklama