Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (99)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet GBP2,500,000 ($3milióny)Tržby Celosvetovo $117,754▐ Dalo sa ako taká oddychovka, jednohubka, ten anglické chladné vzťahy stoja za to. /55%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu, když se nemajetný génius teoretik rozhodně využít pohostinnosti klína movité celebrity. I mne totiž kdysi naháněla Ursula Andress, Julia Roberts i Megan Fox, ale všem jsem bez problémů odolal, takže ani boxerská čelist Alice Eve by mne nedonutila hopsat tak, jak její dolárky pískají. Já jsem totiž charakter, který si předmanželské smlouvy nechává tisknout na nejjemnějším osmivrstvém papíru a pak si s nimi vytírá svou chlapáckou prdelku. To jsem sice poněkud odbočil od snímku, ale ona je to jen lehce stravitelná romantická komedie s několika zábavnými momenty, které umně zastiňují to, že nedošlo k žádné chemické reakci mezi zmateným samcem a žádnou ze samic. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Procentuální hodnocení na ČSFD dlouhodobě osciluje mezi 50 a 55 % a osobně myslím, že to přesně odpovídá kvalitám téhle veskrze průměrné romantické komedie. Dolů táhne Náhradnici těžce předvídatelný scénář s většinou nic moc dialogy a jenom minimem opravdu funkčních gagů a slovních přestřelek. Nahoru naopak obsazení sympatické dvojice Davida Tennanta a Kelly Macdonald, kteří se dokáží povznést nad špatně napsané charaktery, lokace v prostředí krásné přírody britských Hebrid a slušná hudba. Na slaboučkou třetí hvězdičku vytáhla v mých očích Náhradnici přítomnost Kelly Macdonald, pro kterou mám dlouhodobě slabost. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nechci se s ním setkat. Zní to jako by byl blbec. Nicméně, působím na muže jako kryptonit. Kryptonit máčený v celulitidě.“ Začátek byl výborný (už jen ty nevěsty), hodně vtipný. Postupně se humor poněkud rozmělnil, ale stále byl film velmi úsměvný (obráceným obřadem i originální) a hlavně už se začalo hrát na pomalé sbližování falešné nevěsty a ženicha. A já mezi nimi tu chemii cítil. Nehledě na to, že mi byla hlavní dvojice hodně sympatická a Kelly Macdonald je jako obyčejná holka ze zapadákova prostě skvělá. Škoda jen, že Dylan Moran dostal minimum prostoru (i tak naštěstí stihl trochu pobavit). Předvídatelnost filmu asi nemá cenu nijak zvlášť zmiňovat jako jeho zápor, jinak mě víc zklamala jen postava fotografa. Celkově to vidím na slušné 4*. „Říká se, že jakmile přestaneš hledat, tak..“. – „Se vdáš? Vlastně, manželství je překvapivě snesitelné. Alespoň ten fakt, že mě opustíš kvůli jiné ženě, byl dohodnut předem.“ ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem blivajz. Nedokázal jsem zde najít cokoliv pozitivního, co by mému hodnocení pomohlo ode dna. Gravitace je hold mrcha a kousek od toho dna se nic udržet nedokáže a padá to až dolů. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No.. tak dalo se. Musí se tomu nechat krásná krajina a pár vtipných momentů, ale to bylo asi tak všechno. Hlavní předsdstavitelé mi přišli značně nesympatičtí, hlavně hlavní hrdinka. Většinou u romantických komedií nad ničím nepřemýšlím, ale tady mě zarazilo hned na začátku, jak proboha dokázali z toho hradu vytvořit lepší hrad v tak krátké době? Další věc co mi přišla děsně přehnaná, bylo, že jsem něják nepobrala kdy přesně se do sebe zamiloval ženich a falešná nevěsta, nestrávili spolu ani den, ale hrozně se do sebe zamilovali, pardon, ale to mi fakt přišlo přehnaný. A ten konec byl nechutně sladkej, kdyby ho radši vynechali. Ale jinak se na to dívat dalo, věřim, že když někdo ulítává na britských filmech tohle bude to pravé. 3* ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak po prvé, je to veľmi veľmi Britské a vďaka tomu sa mi to tak páči. Keď to pozeráte v origináli je to ešte lepšie. Je to príbeh ľudí, očakávaní, predsavzatí a veľkých prekvapení, ktoré nám život ponúka. Mne sa to páčilo po forme hereckej, scenáristickej i režisérskej. Je pravda, že od začiatku viete, čo sa stane, ale je to neuveriteľne zábavné prevedenie, ktoré cítite podobne ako v iných britských filmoch (pr. pekár). Úžasný David Tennant. Pre mňa 75% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že nakolik jsem romantická a dojme mě často i reklama v telce (proto jsem se té bedny zbavila), tak Náhradnice na mě neměla onen účinek. Jistě, jsou tam momenty, kdy se pobavíte, kdy si řeknete, že to byla perla, ale.. těch momentůl je málo na film, který vám má utkvět v mysli aspoň na chvíli. Proč dávám tři hvězdičky- jedna je za ostrov samotný, další dvě si zaslouží jak David Tennant, tak skvělý Dylan Moran (čekala jsem, kdy odněkud vytáhne flašku vína a začne hulit jak v Black Books), naopak jsem se utvrdila v tom, že Alici Eve fakt nemusím. Trochu mě to mrzí, ale kdybych dala za 4*, neměla bych čisté svědomí. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

....Pred očami sa mi premietol celý život a v polovici som sa začala nudiť ....jedna z hlášok filmu ...pri tomto filme sa však rozhodne nudiť nebudete! Príjemný nenápadný romantický film, ktorý príjemne prekvapí nielen hereckým obsadením, ale aj humorom. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že je to typický priemerný romantický film, založený na klasickom ťažko uveriteľnom príbehu avšak jeho podanie je tak príjemné, že okrem typicky sladkého konca vám to vôbec prekážať nebude. Tento film predčil moje očakávania vo viacerých smeroch a preto si u mňa vyslúžil nekompromisné 4 hviezdičky. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Sice je to pořád romkom, kde je tak nějak od začátku jasný, jak to všechno dopadne, ale hrajou tam milí herci a je tam i dost srandovních momentů. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vztahy smrtelníků a bohů končí obvykle mizerně, stačí si připomenout antické báje. A nejinak je tomu i v tomto případě. Na rozdíl od klasiky ale tady nejsou tragické osudy nevhodně zamilovaných, ale scénář. Je prostě a jednoduše blbý. V ději jsou nelogické mezery, charaktery neexistují, scény jsou špatně vypoinotované a motivace postav je zcela nahodilá. ___ KOUSEK DÉJE: nechutný paparazzi opravdu zamilovaný do hvězdy a ona mu poté, co ho mlátí a vyhání, padne z čista jasna do náruče? Náhlé prozření nevýrazného milence (no, dobře, hraje ho David Tennant, ale jako postava je fakt strašně nezajímavý) a jeho návrat k dívce, mezi níž a jím nepřeskočila - snad pro setrvale deštivé počasí - ani maličká jiskra? Nadřazená představa, že ostrované z Hebrid můžou bydlet na veřejných záchodcích? ____ Nic není vysvětleno, nic není prožito, nic k pobavení. Ten film mě až naštval. Tu druhou hvězdu dávám jen za Tennanta a za romanticky drsnou přírodu ostrova. /29. 1. 13./ ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Byla by to další průměrná romantická komedie, kterých jsou dvě pr... Jenže to by The Decoy Bride nesměla mít 1) V hlavní roli někoho, kdo se jmenuje David Tennant, 2) Někoho tak půvabného jako je Kelly Macdonald (nic proti Alice Eve, ale já být na místě Tennanta, mám jasno hodně rychle :-), 3) V menší roli Dylana "Bernarda Blacka" Morana (taky tam ale mohl být víc), 4) Nádhernou skotskou krajinu, která mě prostě vždycky dostane a 5) Pohodovou atmosféru a i když i tady by se nějaké to klišé našlo, umí ho ti Britové prostě podat tak, aby nevyznělo trapně nebo lacině. Celkově spokojenost, pohodový film na jeden upršenej večer. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Upřímně, film tak za 3 hvězdičky, ale nemůžu odolat a nepřidat za Morana a Tennanta ještě jednu. Vztah hlavního páru se pro mě vyvíjí nepochopitelnou rychlostí ... jak se do ní zabouchl, kdy se do ní zabouchl a vlastně proč se do ní zabouchl? Na začátku se potkali, pak byli chvíli (nijak výjimečnou) spolu a bum jsou v tom až po uši ... nějak jim to nemůžu uvěřit. Na druhou stranu tenhle film má nemálo povedených scén, nádherné prostředí, je to vtipné a ukamenujte si mě, ale něco se mi na tom prostě líbí. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Achjo, tak to vypadá, že Alice Eve už podruhý (zřejmě zase omylem) obsadili do role "nejkrásnější ženský pod sluncem". --- Decoy Bride začíná jako nepřehledná taškařice, pokračuje veskrze vtipnym budovánim vztahu dvou jedinců, z nichž vlastně oba svym způsobem rezignovali na lásku, a končí u jednoho ztrápenýho výrazu za druhym (na což je předevšim Kelly ohromná škoda). No, s přihlédnutim k tomu ne zcela tradičnímu happyendu ... dejme tomu, Sally. --- "My life flashed in front of my eyes and halfway through I was just bored." (Dokonalá hláška!) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další snaha o komedii kolem svatby, útěk a dát do hromady dva lidi atd, nuda nic zajímavého, ani příběh ani herecky prostě nic. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Samotný film by byl spíše na tři (na začátku mě to moc nechytlo), ale co se dá dělat - David Tennant v hippie oblečku, krásná skotská krajina, alespoň malá role pro Dylana Morana - jak to u mě bývá, prostě nemůžu být objektivní. Nakonec milý film na pokoukání. Mimochodem když Davidova postava pronesla, že by se mohli vzít ve vesmíru...to asi nebyla narážka na Doctora, že? :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Dík za záchranu života !! Život se mi promítal před očima a v půlce mě to už nudilo.. To topení byl zlatej hřeb.." ;) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je vidět, jak je herecké obsazení pro propagaci filmu důležité, protože kdyby tady nehrál David, tak bych si to rozhodně nepustila. A o nic moc bych nepřišla. Na to, že to dělali Briti se svým proslulým humorem, tak tohle až příkliš nepěkně přimonílo průměrný hollywood. Absolutně se mi nelíbila ta hlavní myšlenka, kterou Vám nemohu prozradit, jinak byste o ten napínavý trhák byli ochuzeni! ;)... ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Náhradnici jsem chtěl fandit, vážně moc. Ale všechno je prostě celé takové bez uvěřitelných emocí, moc jednoduché a příliš vyumělkované. Stejně jako ten sádrokartonový hrad. Herecké obsazení je bezkrevné a to i můj oblíbenec Tennant, bohužel. Náhradnice tak končí pouze jako průměrná romantická komedie, která nemá moc čím zaujmout. Maximálně tak dvojicí důchodců kteří nalomí hlavního hrdinu. Předvídatelný konec to nezachrání. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Naprosto objektivně uznávám, že tohle není žádný originální majstrštyk, ale pro jednou jsem se zase nechala ovlivnit svými sympatiemi k hercům ( i když takový Dylan Moran je tu dost trestuhodně nevyužitý ), krásnou skotskou krajinou a mým oblíbeným britským humorem. Hádky hlavní dvojice jsou zábavné a vtipné, navíc Tennantův skotský akcent mě baví jako vždy. Horší už je to se scénářem, který nepůsobí zrovna sevřeným dojmem a taky chápu, že pro některé lidi zvyklé hlavně na hollywoodskou produkci může být film trochu nudný a málo atraktivní, ale já mám malé komorní britské snímky v oblibě, takže si tuto romantickou komedii pustím zas někdy klidně znovu. ()

Reklama

Reklama