Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmu, který by mi normálně byl naprosto ukradený. Jenže tohle není normálně. A nepodíval bych se na to, ani kdyby to bylo sebelepší a Tennant v tom nebyl. Jenže Tennant tam je i slabší hodnocení mě k tomuto filmu dokázalo přitáhnout, A je to jen dobře, protože Náhradnice je opravdu nesmírně pohodový film. Je to anglické, odehrává se to na skotském ostrově (exteriéry super), mezi hlavními hrdiny to jiskří a scénář je prostě fajn a přináší několik originálnách a funkčních nápadů. Alice Eve je kočka a mezi opět neuvěřitelně skvělým Tennantem (pořád platí, že kdybych byl ženská, tak ho miluju) a Kelly Macdonald to báječně funguje a je radost spolu ty dva sledovat. A i ostatní herci (Sally Phillips, Moran, Fleet) byli skvělí. Délka je úplně akorát, takže si Náhradnice celou dobu drží své pěkné tempo a vůbec nenudí, neboť jak už jsem psal, na první pohled jednoduchý scénář je plný funkčních nápadů. Tenhle film mi prostě neuvěřitelně sednul, a to, že má tak příjemnou atmosféru v nádherném prsotředí a Tennanta, to už je jenom milý bonus. Škoda, že je tady tak podhodnocený. A říkejte si co chcete, ale tenhle Doctor prostě v blbých věcech nehraje. 80%. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná komedie, které k dokonalosti chybí docela hodně. Pozitivní je pouze účast Kelly Macdonaldové a částečně i Alice Eveové (která ze sebe v jedné scéně udělala pěkně hnusnou škatuli). Pak taky atmosféra ochrápanýho ostrova je fajn, ale jinak film za moc nestojí. Scénář bohužel postrádá lehkost, nadhled, vtip a práce režiséra navíc i šmrnc. Škoda. Třetí hvězdička jen a pouze za Kelly. ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Možná to je tím, že prostě miluju britské romantické komedie a tahle měla navíc ještě perfektního Davida Tennanta a k tomu opravdu skvělý scénář. Musela jsem se skoro celou dobu smát a na konci jsem se málem rozpustila. Trochu mi to připomínalo Přestupný rok, jeden z mých oblíbených filmů, ale řekla bych, že tenhle je ještě o chlup lepší. Samozřejmě to bylo všechno hrozně předvídatelné, ale jak jsem řekla, vtipný scénář, skvělí herci, krásné Skotsko, já byla 100% spokojená. *scénáristická perlička je hned na začátku - "we could get married in the outer space" :D* ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Ne, nefunguje to. Z mnoha důvodů: děj je příliš vykonstruovaný, scénář nevtipný, sbližování hlavní dvojice je odbyto několika málo scénami (takže jim tu lásku nevěříte), režisér všechny zbytečně tlačí do přehnané nadsázky a chemie mezi postavami je nulová. Kelly se sice snaží (někdy až moc), ale sama to neutáhne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu, když se nemajetný génius teoretik rozhodně využít pohostinnosti klína movité celebrity. I mne totiž kdysi naháněla Ursula Andress, Julia Roberts i Megan Fox, ale všem jsem bez problémů odolal, takže ani boxerská čelist Alice Eve by mne nedonutila hopsat tak, jak její dolárky pískají. Já jsem totiž charakter, který si předmanželské smlouvy nechává tisknout na nejjemnějším osmivrstvém papíru a pak si s nimi vytírá svou chlapáckou prdelku. To jsem sice poněkud odbočil od snímku, ale ona je to jen lehce stravitelná romantická komedie s několika zábavnými momenty, které umně zastiňují to, že nedošlo k žádné chemické reakci mezi zmateným samcem a žádnou ze samic. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V 35. minutě je zmíněn anglický teoretický fyzik Stephen Hawking, ve 45. minutě literární postava Tarzan a v čase 01:02:00 literární postava Popelka. (Zix.)
  • Natáčelo se od 27. června do 31. července 2010 na ostrově Man, v Glasgow, na zámku Caerlaverock v Dumfries a u jezera Loch Fyne. (Zix.)

Reklama

Reklama