Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Todd a jeho kamarád studují na střední škole v městečku založeném satanisty. Není divu, že si studenti sem tam vypomohou knihou zlých kouzel a pak se začínají dít věci. (honajz)

Recenze (25)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Solidni naklad, ale neda se to rict o vsech dilech. Postavy jsou perfektni, zhuleneckej metalista Todd, jeho jednorukej kamarad, jeho holka sprtka a sexy pipina, kterou chce Todd sbalit. Jako zaporaci totalne vymletej skolni poradce a banda prestarlejch satanistu. A samozrejme nesmim zapomenout na ultimatniho Jasona Mewese v roli jakehosi mentora hlavniho hrdiny se svejma klasickejma Jayovskejma hlaskama. Vetsina dilu je vicemene podobna, na skole je nejakej looser, kterej najde knihu a ta mu splni prani, vse se samozrejme zvrhne a hlavni particka musi zachranit situaci. Jenze samozrejme se to cely odehrava na stredni, takze hlavni parta by radsi hulila a sukala, looserove chtej bejt oblibeny, chytrejsi, hubenejsi a podobne a tim vsim se tahne linie se satanistama a skoro az do konce neni vlastne jasny, o co ze to tu jde. Takze na jednu stranu by se sice siklo nejaky vysvetleni, nejaka legenda o knize, ale na druhou stranu je takhle clovek aspon napnutej a precka i ty nudnejsi dily. No a krome uchylackyho humoru, skvelejch hlasek a sympatickejch hercu je to samozrejme taky horor, takze v kazdym dile par studentu zhebne hezky krvavym zpusobem, do toho skvela muzika a nektery sceny jak kdyby vypadly z Tromy. Kdyby nahodou vznikla treti serie, urcite si ji ujit nenecham, ale kvuli tem nekolika slabsim dilum musim dat "jen" lepsi 4*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohoto Kanadského seriálu neočekával a byl jsem fajnově překvapen. Tolik humorných věcí, díky dobrému zpracování jsem se smál téměř všemu co herci vypustili z úst a jsem rád, že od začátku má seriál pár tajemství, které se postupně odhalují a že postavy na začátku mají nějaký význam i v pozdějším stádiu. Velké plus je účinkování Jasona Mewese. Jste na škole terčem šikany? Nezoufejte! Určitě vás navštíví kniha zla a ta vám ráda pomůže se někoho nepohodlného zbavit. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já nevím, čím to je, že si alespoň třikrát do roka musím celý seriál zopakovat. Když ono je to celé tak třeskutě vymazlené... A když pomyslím na své nejoblíbenější díly (z první série ten muzikálový a lesbický, z druhé videoherní, apokalyptický a dokonale vypiplaný muzikálový), nemůžu dát ani za mák míň než pět hvězd. A když jedete jeden díl po páté v řadě a přitom se stále bavíte nad tím, jaké jste zase objevili nové hlášky a skryté vtípky všude kolem, to už víte s jistotou, že jste při hodnocení nesáhli vedle. Todd the horror comedy God. 90% (Body dolů za zrušenou třetí sérii, to jsme si nezasloužili) A všem rýpalům, že seriál není nad 15 let? No je mi přes 30 a i tak je to pro mě díky některým epizodám top mezi hororovými komediemi. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zpracování není hloupé, dělá si to prdel ze satanistů, ale přece jen ten ústřední motiv (looser získá knihu zla, použije ji, není lůzr, ale lidi kolem chcípaj) je poněkud nudný, a to pátrání po tatínkovi se samozřejmě vleče, aby bylo víc dílů. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání první série, no ještě jeden díl mi chybí, ten předposlední, musím uznat, že ač je tenhle seriál hrozně stupidní, zároveň je hrozně skvělý a lidský. S radostí se pustím do druhé řady. Přidala jsem na hodnocení o jednu hvězdu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dal jsem šanci několika dílům, ale tohle zkrátka není pro mě. Hlavní hrdina střídá dva výrazy (pomoc strašidlo a s tou chci do postele) a zbytek pro jistotu nehraje vůbec. Čestná výjimka pro Jasona Mewese, ale ten je až trestuhodně nevyužit. Ten metalový nářez jsem asi někde přehlédl a to samé platí i pro zmiňovaný černý humor. Proti gustu žádný dišputát, ale v mých očích se jedná o podprůměrnou zbytečnost. 10% ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Pro podobné ujetosti mám slabost, takže i když seriál nemá vyváženou kvalitu, už jen za to, že někdo něco takového natočil, a taky za metalem nasycený scénář, musím dát plnou pálku. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Skvělé ačkoliv místy trochu pofidérní příběhy plné humoru. K tomu nějaká dějová linka série a sympatické postavy. Rozhodně skvělá záležitost, no snad bude i druhá řada, ten cliffhanger by si to určitě zasloužil Nejlepší díl: 1x11 - The Phantom Of Crowley High ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Co se týče kvalit seriálu, dal bych asi 4*. Ta pátá je pro playboxguest za titule. Metal dude - metalovej boreček je prostě kongeniální překlad! ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

K čemu je výborný casting, skvělé triky, originální koncept, když to celé sráží na kolena naprosto ubohý a odporně primitivní humor na úrovni žáka základní školy. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Řekněme, teoreticky, že cílová kategorie diváka je 15 - 20 let = 80 % hodnocení. 20 až 25 let = 60 %. 25 - 35 let = 49 %. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"I'M TOD! THE METAL GOD!" Neuvěřitelná nakládačka, která vám urve koule, nacpe vám je do prdele a vytáhne je uchem. A jež se vám bude líbit tím víc, pokud ujíždíte na heavy metalu, praktických efektech a satanistických kultech. Komediálně-hororový seriál, co přesrává všechna klišé, nebojí se násilí a krve a sprostých slov a utluče vás originalitou a bizarním humorem. Je pravda, že kvalita dílů je kolísavá a úvodní masakr vlastně nic nepřekoná (snad jen dvě části natočené jako muzikál se mu hodně blíží), ale jako celek jde o tak parádní záležitost, že nedat maximum by jako trest zasloužilo tělesnou prohlídku od Atticuse. Takže za mě pět krvavě rudých a těším se na film, uzavírající děj dvou brutálních sérií. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře ujetej seriál o střední škole kde řádí kniha zla. Už dlouho mě nevzal žádný seriál tak rychle. Je to vtipné, pro některé lidi to nekončí happy-endem :) a docela pěkný ženský. - Líbil se mi díl s Homunuculem nebo s lesbičkami. Doufám, že druhá série bude přinejmenším stejně tak dobrá. ()

hamir0 

všechny recenze uživatele

Tak takhle tedy ne. I přes zajímavý námět totální zívačka, kterou bohužel ani Jason Mewes nezachrání. Po dvou dílech s radostí opouštím. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch seriálů, u kterých by mělo být velkým písmem uvedeno "Pouze pro teenagery do 15 let". Pak už totiž ztrácí svůj nucený půvab a zbyde vám jen kupa trapných fórků, naivní a děravý scénář, nuzné herecké výkony a zastaralé filmové triky... 10% ()

Reklama

Reklama