Reklama

Reklama

Národní Vánoční strom

(TV film)

Obsahy(1)

Když je Rockův smrk vyhlášen národním stromem, neváhá spolu se svým nepříliš nadšeným otcem vyrazit na vzrušující cestu přes celou Ameriku. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víte, jak je těžké dostat takový strom do stojanu ?? Já nám problém doma s dvoumetrovým !!" Myslím, že můžu s klidným svědomím říct, že Národní vánoční strom aspiruje na ten naprosto nejnezajímavější, té plastové vedlejší vztahové linii otce a syna navzdory, film bez charismatu s vánoční tematikou, jaký kdy spatřil filmovou klapku, totiž světlo světa.. Impotentní režisér, Kanaďan Greame Campbell, patrně původně pracoval v nemocnici, protože něco tak sterilního jsem skutečně ještě neviděl.. Tohle je i na Hallmark nesmírně málo, byť tedy až tak odpudivá záležitost jako Letos nepeču! to zase není.. Naopak zmíněný snímek Roberta Iscovea dokázal vzbudit alespoň nějaké emoce, i když silně negativní.. Ale koho to zajímá, když oba dva filmy leží až na samém dně televizní produkce ?? Nebo že by ta ani žádné dno neměla ?? ;) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek z produkce Hallmark, což znamenává, že atmosféra příběhu je poklidná, odpočinková, pro mnohé až uspávající. Tohle je spíše pro starší generaci. A je to také inspirační pro české filmaře. I když je fakt, že se nějak nejde takový příběh představit v českých reáliích. Strom na ´Staromák´, ale zasadit, ne usadit. Strom je živý a protože byl zasazen z určitého rodinného důvodu, nesmí se zabít. A majitel ho sám přiveze, aby mohl na všechno dohlédnout. A protože známe úřady, lidé budou muset kvůli tomu demonstrovat. K tomu tradiční vztah otce se synem… Nedá se nic dělat, příběh je značně naivní a když se k tomu přidají podivné dialogy, asi bude lepší sáhnout po ovladači a přepnout na něco zábavnějšího. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama