Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tento pořad dost vypovídá o situaci v naší republice i nás samotných. V době, kdy jsem sužování přírodními katastrofami, a nevíme, jestli vůbec dostaneme důchod, či hůře jestli se ho dožijeme, nás strašně zajímá, jestli si našich horních desetitisíc, kterých se naše existenční problémy netýkají, dali k snídani jahodovou nebo malinovou marmeládu. Jednu hvězdičku za časté obrázky polonahých těl našich krásek. ()

psycholog 

všechny recenze uživatele

O čem tahle šunská sračka má být? Oni nestačí Aha, Blesk a podobné plátky, ono to musíme vidět ještě hezky všechno naživo, ať z toho máme co nejlepší pocit. Nenávidím tuhle pomatenou sereblitní kulturu. Když se na to podíváme, většinou si vybírají ty, co prorazili mezi povědomí druhých tím, že spali s nějakou "slavnější" osobou, nebo že byli obsazeni do těch českých novodobých sračkových seriálů nebo jen tak přes naše talentové show. Tento nekvalitní guláš nám představuje snad nejhorší redaktorka všech dob Ivana Gottová, pokud jí vůbec oslovení redaktorka náleží - bůh ví jak se tam dostala asi Kája musel svou mušličku trošku zviditelnit, tak ji poslal do prvního srance, který viděl a ona jelikož má v hlavě nasráno, to přijala. Nikdy mě to nebude zajímat, rpotože ty lidi dle mého ničím zásadním nepřispívají a když se podíváme na jejich až otřesné kecy s některýma "kámošema" ten očividný americký humor a dalších nechutenstvých - nevím jestli si dělají jen prdel, ale tohle je pořádná! A když se nám tyto sereblitky pěkně poameričťují, tak obyvatelstvo si tam najde své idoly a jede podle nich. Opravdu úroveň české společnosti mi připadá trošku v úpadku a tady snad Národní obrození ani nepomůže. ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nedokážu pochopit, proč tenhle pořad vlastně vzniknul. Když se neobjevuje v televizi Gott, tak tam prostě strčí jeho Ivanu, aby uváděla "zprávy"?!?! Ty uvozovky jsou tam z toho důvodu, že jde z poloviny o bulvár a nikoliv o regulérní publicistiku (jak nečekaný že?). Občas je ta TV opravdu na blití. ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč se Prima chce prezentovat zrovna pořady jako je tato, přijde mi do očí bijící jak se snaží dohánět Novu a používají na to pro mě opravdu divné zbraně. Tenhle pořad je z větší části zaměřen na dámské publikum (to snad nemůže popřít vůbec nikdo) o kterém si myslí, že je skutečně hloupé, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. Chápu občasný zájem o život některých lidí, budiž, ale že bych na to musel koukat každý den a hlavně na celý pořad, když to co člověka zajímá se dozví z dvouminutového klipu a zbytek je prostě odpad. Jde skutečně o bulvární septik který pomalu přetéká, kdyby se stejná pozornost věnovala něčemu záslužnějšímu jako třeba medicíně nebo vědě, nežli snobským večírkům vyhaslých hvězd, bylo by na světě hned krásněji. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, ale koukat se na to dá. Pro fanatické odpůrce bulváru odpad, pro ty ostatní celkem koukatelný pořad. Svůj účel to plní, své diváky to má, moderátorky se zlepšují (viděl jsem jenom pár dílů s velkejma odstupama, nevím jak mohu posoudit), ale zas nic světobornýho to nejni, co si budem povídat. /viděno v TV: 40% a 2*/ ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama