Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Recenze (203)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, o úrovni tohoto "skvostu" si každý udělá obrázek sám, ono víceméně postačí si přečíst tady kousek nahoře kolonku nazvanou Hrají (což je ve VIP zprávách docela výstižné označení pro výkony aktérů), přesněji řečeno její obsah. Gavriely, Krampol, Vondráčková, Bendová, Partyšová, David, Mojsejová - no, pokud máte zrovna smůlu a všechna tahle jména se vám sejdou ve VIP během jediného vysílání, tak je to skoro na spáchání harakiri... ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Bulvární marast. Snobská hloupost. Televizní humus a jeden z nejvíce nadhodnocených pořadů na čsfd! Tohle by mělo mít čistou procentní nulu... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, stále stejné, stále špatně, obyčejný člověk z ulice by to snad zvládl líp, ale bohužel ten se tam nedostane:-) Pořad, který podle mého bude hodně brzy odpískán, pro totální neschopnost obou rádoby-moderátorek a mizerné sledovanosti, tak jako věšina věcí na tévé Prima...... ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Opět svěží nálož propečených novinek ze světa showbyznysu, . . . kde mladí, krásní a zfetovaní dřou každým dnem jak kdyby měl být tím posledním v jejich strastiplném životě plného koksu, rozbitých sporťáků a emocionálně rozvrácených vztahů i záletů. A opět si nechám zajít chuť po to být v obraze, jaké měl tentokrát Míša Davídku trencle na své párty, když každý ví, že byly jsou a budou rudé. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je naprosto nemyslitelné očekávat od tohoto pořadu nebo jemu podobnému nějakou zábavu. Anebo vás snad baví dozvídat se zaručené informace o životě některých lidí, kteří se ničím, ale opravdu ničím v ničem nikdy nezasloužili? Kteří ani pořádně nic neumí, nejsou hezcí, neumí zpívat, nejsou to dobří herci, nejsou ani nějak vyjímečně chytří ani nic nikdy nenapsali pořádného, kromě snad sms do TV Prima s tímto obsahem: "Prijedte me natocit, budu sedet v parku na prdeli a zrat hamburgra. Reknu vam neco o sve roli v novem muzikalu, mam za ukol ho propagovat." Co myslíte, jak nějaké zaplivané hvězdičce, jinak úspěšné celebritě, odpoví TV Prima? Sms: To je skvele. Opravdu budete zrat hamburgra? Prijedeme, natocime a dame jako hlavni VIP zpravu. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pravidelná dávka Velmi Impozantních P_čovin... ale za Jirku Pomeje, kterej opravdu všechny vomeje, ten jeden fík dát musím. Ten chlap se totiž neskutečně baví a oproti Ivance aspoň artikuluje a komunikuje s kamerou. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Prima klesá dál a dál.. a po nás chce to samé!! Moc dobře nechápu, jak se může plácat po ramenou, že má seriózní informační hodinku a svolí k tomu, aby se jim „moderátor“ (ano, nově Jiří Pomeje) válel po zemi? ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ivana Gottová Macháčková (*20.1.1976) sa stala prvou oficiálnou manželkou socialistického Elvisa, antichartistu, národného umelca, speváckeho idola východonemeckých dôchodcov, božského Káju Gotta. Starý seladon sa rozhodol na sklonku svojho života oženiť a tak si nabrnkol túto, o 37 rokov mladšiu, mašinu. Smiešny párik. Zoschnutý, senilný páprda a mladá, po bohatstve a sláve bažiaca, zlatokopka. No a práve novopečená pani Gottová sa stala sprievodkyňou bulvárnej podvečernej relácie "VIP Zprávy", ktorú vysiela TV Prima. Jej obsah a aj sama moderátorka sú ukážkou snobskej hlúposti, povrchnosti, patetickosti, petvárky a falše. Je to odporný odpad! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Já nevím, co se vám všem nelíbí! Vždyť každá doba potřebuje své vzory, geroje a proroky. Holt dozrál čas, aby do těchto pozic nastoupil joker Hanychová, lobotomik Issa nebo bezkonkurenční skot Partyšová. Je přece úžasné se dozvědět, že Asterka má prdíky, zatímco vám hypotéka šplhá přes hlavu a auto definitivně chcípá, popř. pohřbíváte libovolné jiné naděje, v horším případě blízké. Jak to jen člověku prosvětlí den, když zjistí, že i ony tymolínové xychty z obrazovky mají trouble všeliké. Takže pojďme s nimi hrát jejich hru, ve které nám občas pustí nějakou smyšlenou pikantnost ze svého cool soukromí, abychom na ně nepozapoměli a opět podpořili správná konta nákupem jejich dalšího kulturního počinu. Tyhle sebestředný držky mě už vícekrát nesmí přes ovladač.......Zajímavější by už snad byla jen reportáž z první infekční kliniky nemocnice na Bulovce, pojednávající o problémech s močením u zasloužilých syfilitiků. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Nezájem: absolutně nechápu, proč bych měla chtít vědět, s kým kopuluje kdejaká telehovnovelová rychlokvaška, případně kolikrát šel Karel Gott na velkou - jestli vypadlo samo nebo musel použít Guttalax a zda vonělo po fialkách či jako Titan Arum... ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se tu občas objeví něco zajímavějšího, z kategorie odpad! se nedostanu. Bulvár se na nás hrne ze všech stran a Tv Prima jej zařazuje dennodenně před osmou hodinu večerní... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za lechce přisprostlý komentář. Po nikom však nevyžaduji a ani nikoho nenutím, aby si ho četl. Prostě nepatřím k těm lidem, kteří chtějí vědět, který debil s kterým magorem zrovna spí, který kripl si nechal něco zmenšit, který imbecil si nechal něco zase zmenšit, který čurák má nový dům, který zmrd má nové auto, který trotl už nemá vůbec nic, která kurva zase něco ukázala a další podobné zbytečnosti. Nedovolím si otitulovat lidi, kteří se na tento nesmysl dívají, protože se to týká i lidí mi blízkých. Každopádně takových lidí ze srdce lituji. Master odpad. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Prima už neví jaké blbosti má do svého vysílání zařadit. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 5% (odpad!) | ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

VIP zprávy mají za úkol informovat nás národ, o tom, jak si celebrity? Nebo spíš pijavice, užívají za peníze, které si ani nezaslouží. Když jsou takový zásadoví všichni a ukazují jak vedou správný život, tak ať udělají něco pro lidi, kteří trpí protože tenhle vládnoucí diktátorský režim nahrává lidem co nehnou ani prstem. Například naše " slavné celebrity".......lůza. ()

Reklama

Reklama