Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lycée Jules Ferry je nejhorší střední škola ve Francii. A ani ti nejlepší profesoři s tím nic nezmůžou. Poslední šancí na záchranu je povolat nový tým vyučujících a aplikovat neobvyklý model: nejhorší žáci budou svěřeni nejhorším učitelům. Studenti střední školy Lycée Jules Ferry se vzepřeli všem pokusům o to, aby jejich ústav dosáhl lepšího postavení. Zoufalý školní inspektor přistoupí na návrh svého náměstka vyhnat čerta ďáblem a pověří ty nejneschopnější učitele, aby zvýšili laťku nejhorší střední školy v zemi. Krásná Amina, tajemný Maurice, časovaná bomba Albert a komatózní Cutiro spojí síly se sportovním nadšencem Ericem, naprostým šílencem Gladysem a rádoby učitelem dějepisu a napoleonským fanatikem Polochonem, aby zvýšili úspěšnost školy při maturitách nad padesát procent. Pramálo tuší, že za jejich jmenováním stojí temné síly! (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (56)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzi opět září. Už vím kde film Fack ju Pane Učiteli bral inspiraci.Místní škola má problémy a hrozí ji zavření, proto se rozhodnou místo nejlepších profesorů najmout ty nejhorší a tomu já říkám nápad pro Komedii jak stvořený. Všechny profesorské Invividua jsou skvěle zvoleni a o zábavu je ihned postaráno. Bavil mě oprsklý tělocvikář, svůdná učitelka Francouzštiny, Profesor Dějepisu, který se zajímal pouze o Napoleona či Profesor Filosofie, komu nikdo nerozuměl se taktéž povedl. Nasmál jsem se neskutečně. 80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sympatická zostava urobila z tohto aspoň priemernú komédiu, kde tých gagov je tak poskromnejšie, nie všetky vyšli. Presne ako v nemeckej, možno trocha modernejšej verzii, Fakjú pán profesor. Na rozdiel od neho ale Francúzi nešli zbytočne do nejakých amorálností. Clavier tu však nedostal tak výraznú rolu, akú by som očakával. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mě až tak nenadchla, jelikož mi přišlo, že většina vtipů vyšla jen tak na zdařbůh. Potenciál v podobě učitelských exotů film rozhodně měl, každopádně si myslím, že herci až na pár světlých momentů Christiana Claviera své role docela odbyli. No a za studenty taky jen obyčený průměr. Alespoň že jsem se sem tam zasmál absurdnosti příběhu a vzniklé situace. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Viděli jste německou komedii Fakjů pane učiteli? Tak Učitelé na zakázku jsou přesně to samé, jen na francouzský způsob a s tou skutečností, že je ještě o minimálně dvě úrovně ujetější. Přes to množství scén se tu sem tam sice objeví nějaká ta trapárna, ale v podstatě jsem se nasmál od začátku, do konce. Seznamovačka s těmi nejhoršími učiteli Francie je dost brutální a super je, že každej z nich je vysloveně osobnost. Nejvíc mě ale bavil tělocvikář, kterej miluje sport a nemá problém dát harantům najevo, že sport je všude, kam se podívaj. Dlouho jsem si tak neodpočinul, jako u tohodle filmu. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji předem všechny, kteří tak jako já neovládají francouzštinu, že jediné dosud dostupné anglické titulky překládalo prase, lépe řečeno Google Translator. Proto jsem byl nucen mít při sledování filmu otevřený i slovník, díky kterému jsem někdy ty dost nesrozumitelné shluky anglických slov mohl dát do kupy. Naštestí to bylo potřeba pouze jen u některých vět. Tolik mé osobní trápení a teď k filmu samotnému. Není to sice žádná superkomedie, ale za jedno zhlédnutí určitě stojí. Námět je podobný jako v o 33 let starších Nenapravitelných, tehdy maturitu neudělal vůbec nikdo, tady ji zvládlo 12 % studentů. Školský inspektor a jeho náměstek proto vyšlou na tuto střední školu 7 nejhorších kantorů. A s těmi si užijou studentíci spoustu legrace (například v podání výbuchového specialisty chemikáře) i vzrušení (v podání francouzštinářky - Stefi Celma je opravdu fena). Jen škoda, že ten konec je plný klišé, takovýchto rozuzlení už jsem měl v životě možnost vidět několik tuctů. Ve filmu uvidíme pár známých tváří - Christiana Claviera v roli lenivého matikáře, Dominiqua Pinona v roli školního inspektora a Francoise Morela v roli jeho náměstka. 65% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Film prekročil vo Francúzsku hranicu jedného milióna návštev už v prvom týždni premietania v kine. Celkovo tam film videli skoro 4 milióny divákov. (Arsenal83)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Profesori" od francúzskych karikaturistov Pica a Erroca. (Arsenal83)

Reklama

Reklama