Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lycée Jules Ferry je nejhorší střední škola ve Francii. A ani ti nejlepší profesoři s tím nic nezmůžou. Poslední šancí na záchranu je povolat nový tým vyučujících a aplikovat neobvyklý model: nejhorší žáci budou svěřeni nejhorším učitelům. Studenti střední školy Lycée Jules Ferry se vzepřeli všem pokusům o to, aby jejich ústav dosáhl lepšího postavení. Zoufalý školní inspektor přistoupí na návrh svého náměstka vyhnat čerta ďáblem a pověří ty nejneschopnější učitele, aby zvýšili laťku nejhorší střední školy v zemi. Krásná Amina, tajemný Maurice, časovaná bomba Albert a komatózní Cutiro spojí síly se sportovním nadšencem Ericem, naprostým šílencem Gladysem a rádoby učitelem dějepisu a napoleonským fanatikem Polochonem, aby zvýšili úspěšnost školy při maturitách nad padesát procent. Pramálo tuší, že za jejich jmenováním stojí temné síly! (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzi opět září. Už vím kde film Fack ju Pane Učiteli bral inspiraci.Místní škola má problémy a hrozí ji zavření, proto se rozhodnou místo nejlepších profesorů najmout ty nejhorší a tomu já říkám nápad pro Komedii jak stvořený. Všechny profesorské Invividua jsou skvěle zvoleni a o zábavu je ihned postaráno. Bavil mě oprsklý tělocvikář, svůdná učitelka Francouzštiny, Profesor Dějepisu, který se zajímal pouze o Napoleona či Profesor Filosofie, komu nikdo nerozuměl se taktéž povedl. Nasmál jsem se neskutečně. 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Viděli jste německou komedii Fakjů pane učiteli? Tak Učitelé na zakázku jsou přesně to samé, jen na francouzský způsob a s tou skutečností, že je ještě o minimálně dvě úrovně ujetější. Přes to množství scén se tu sem tam sice objeví nějaká ta trapárna, ale v podstatě jsem se nasmál od začátku, do konce. Seznamovačka s těmi nejhoršími učiteli Francie je dost brutální a super je, že každej z nich je vysloveně osobnost. Nejvíc mě ale bavil tělocvikář, kterej miluje sport a nemá problém dát harantům najevo, že sport je všude, kam se podívaj. Dlouho jsem si tak neodpočinul, jako u tohodle filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $32,848,000▐ riadna praštenosť ale aspoň zábavná /55%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věřit filozofii pro mě znamená pochopit, že nikdy nepochopíme víc, než vlastní neschopnost pochopit své nepochopení." Tomu sice nerozumím, ale souhlasím s tím. Stejně jako souhlasím s vyučovacími metodami elitního komanda nejhorších učitelů. Jenže přes můj souhlas, občasný vtípek a vnady soudružky učitelky Aminy, jsem se nijak zvlášť nepobavil. Samozřejmě bylo skvělé, když egyptolog vypočítal jediný možný kód k trezoru, když byly školní lavice i venku za oknem nebo když cvičenci padali ze stromů, ale neustálé házení křídou po studentech mi připadalo trapné a smát se zpackaným chemickým reakcím mě při miliontém pokusu taky přestalo bavit. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Ujetina... že francouzská kinema ztratila skoro všechny trumfy minulého staletí, které tak pracně nabyla, je faktem.!! I německá tvroba žánrově podobná ji dnes přebije.. :-(( ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snažilo sa to upútať humorom na spôsob kto je väčší blbec, ale nakoniec z toho vzišla len tá blbosť. Upatlaný dej, ktorý po pár minútach uspí aj slona. A nepomohol tomu ani Christian Clavier. Podpriemer. 40/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sympatická zostava urobila z tohto aspoň priemernú komédiu, kde tých gagov je tak poskromnejšie, nie všetky vyšli. Presne ako v nemeckej, možno trocha modernejšej verzii, Fakjú pán profesor. Na rozdiel od neho ale Francúzi nešli zbytočne do nejakých amorálností. Clavier tu však nedostal tak výraznú rolu, akú by som očakával. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Do poloviny skvělá zábava (téměr srovnatelná s Fuck you pane učiteli), od poloviny to začalo klesat, ale pořád se na to dobře koukalo. Jako oddechovka super, takže 70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Základním motivem je to víceméně kopírování Fakjů pane učiteli od francouzů s trochu jinými prvky. Do školy se najmou ti nejhorší učitelé ve Francii a čeká se od nich zlepšení úspěšnosti studentů u maturit, postavičky učitelů jsou zajímavé, rozmanité a hlavně v jádru vtipné, každý měl svoji zábavnou scénu a celkově jsem se v duchu dost nasmál. Na druhou stranu jsme z Francie zvyklí na jiné a daleko údernější pecky a Učitelé na zakázku proti nim působí trochu laciněji, ale jako taková bezduchá kravina na 90 minut po obědě, proč ne. Druhá půlka už za mě trochu ubrala z plynu a ničím moc neoslnila, proto slabší trojka. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Francouzi natočily skvělou školní komedii, což u nich se moc často nestává že by dokázaly natočit v mých očích něco zábavného ale tady překvapily. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Má to pár vtipných momentov, ale fakt ich viac ako pár (teda 2) nie je a je to len na také uchechtnutie, žiadny smiech. Učiteľ z nemeckého Fack ju Gohte mal aspoň nejakú charizmu, týchto sedem lúzrov nemá nič (s výnimkou učiteľky francúzštiny, ktorá je aspoň kus). Totálne nevyužitý Clavier. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Konecne Francuzi zaziarili, Christian Clavier nemal nic poriadne na konte od Asterixa /Obelixa, a to bol rok 1999 .... veru dlha doba : 55 % ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná blbovina. Čakal som ale trochu viac toho francúzskeho humoru. Nemecký náprotivok v tomto trošičku vedie. Ale fajn, s pár vtipnými momentami a príjemným obsadením. 2 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebojte se srovnávání s Fakjů (trapárnou) pane učiteli. Francouzi mají humor na úplně jiné úrovni a hrdinou není nějaký mega vymaštěný čů*ák. Když spojím humor a hrdiny: učitel "Asterix" s krásně podaným odpočinkovým režimem a teorií třech minut pozornosti, SUPER. Pro mě sice neznámý, ale o to překvapivější "profesor" historie, který má ale v malíku jen Napoleona - vtipy s Napoleonem ÚŽASNÝ! Angličtinářka, kozatá lehce sadistická mrcha - FAMÓZNÍ, FAMÓZNÍ vtípky! Chemik pyroman moc prostoru nemá, vtipy ujdou. Fylozofující učitel má prostoru také pomálu, ale když otevře hubu, je to perla. Krásnou černošku bych za učitelku také chtěl a tak jen tělocvikáře bych z filmu asi mohl vypustit. I když pády ze stromů by filmu chyběly. No a nakonec i děti mi dokázaly přirůst k srdi, tak závěrečné moralizování nebylo trapné a nucené jako u jiných filmů. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji předem všechny, kteří tak jako já neovládají francouzštinu, že jediné dosud dostupné anglické titulky překládalo prase, lépe řečeno Google Translator. Proto jsem byl nucen mít při sledování filmu otevřený i slovník, díky kterému jsem někdy ty dost nesrozumitelné shluky anglických slov mohl dát do kupy. Naštestí to bylo potřeba pouze jen u některých vět. Tolik mé osobní trápení a teď k filmu samotnému. Není to sice žádná superkomedie, ale za jedno zhlédnutí určitě stojí. Námět je podobný jako v o 33 let starších Nenapravitelných, tehdy maturitu neudělal vůbec nikdo, tady ji zvládlo 12 % studentů. Školský inspektor a jeho náměstek proto vyšlou na tuto střední školu 7 nejhorších kantorů. A s těmi si užijou studentíci spoustu legrace (například v podání výbuchového specialisty chemikáře) i vzrušení (v podání francouzštinářky - Stefi Celma je opravdu fena). Jen škoda, že ten konec je plný klišé, takovýchto rozuzlení už jsem měl v životě možnost vidět několik tuctů. Ve filmu uvidíme pár známých tváří - Christiana Claviera v roli lenivého matikáře, Dominiqua Pinona v roli školního inspektora a Francoise Morela v roli jeho náměstka. 65% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšia verzia Fakjú pane učiteli, ale frantíci sú frantíci, tí to vedia dať vždy aspoň do rozumného priemeru... :) ()

Reklama

Reklama