Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leo Leonard je žijúca legenda. Slávny herec, obdivovaný muž a sen mnohých žien. Udržať sa na vrchole však nie je jednoduché. Každý deň sa na jeho miesto tlačia noví a noví adepti túžiaci po jeho úspechu a obdive. Maroš Kramár v úlohe muža, ktorý si svoje miesto na výslní musí brániť čoraz silnejšími a zákernejšími zbraňami. (STV)

(více)

Recenze (4)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don Juan v podaní Maroša Kramára, ktorý ťahá celý film, je bez jedinej chyby a celkovo má tento diel výborné obsadenie. Teplý priateľ v podaní Nogu plus Táňa Pauhofová a Soňa Norisová sú Don Juanovi výbornými partnerkami. Trochu sklamal len záver akoby useknutý, pár minút mi tam chýbalo ku šťastiu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hon na legendu je skvělou alegorií na peklo na zemi. Obrazy vyprahnutí, úpadku a zkázy ve stínu nekonečného boje o slávu, jsou podřízené úžasně temnému Kramárovi a Nogovi. Nadto v kontextu toho, že jinak si Dona Juana zatím spojuju jen s DeMarcem (1995), tento rozhodně vyhrává na celé čáře. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maroš Kramár jako herecká megahvězda, která uměle žongluje se svým mediálním obrazem, ale pokrytecky i obrazem v rodině před manželkou. Z cyklu Nesmrtelní je tento díl celkem i zábavný a nejméně depresivní, ale ten závěr a pointa je slabší. ()

rivah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Molièra tu mnoho nezůstalo, jen věčný hon děvkaře za ženami, ale ten trest tu chybí stejně jako pointa, dění míří do ztracena - nebo je dokonce naznačen další start a úspěch?. Film je ukřičený a plný nesmyslných akcí. Škoda... ()

Reklama

Reklama