Reklama

Reklama

Nesmrtelní

(seriál)
  • Slovensko Nesmrteľní
Slovensko, 2010, 12 h 29 min (Minutáž: 63–85 min)

Předloha:

Jane Austen (kniha), Lev Nikolajevič Tolstoj (kniha) (více)

Hrají:

Jiří Langmajer, Elena Podzámska, Lívia Bielovič, Juraj Loj, Martin Horňák, Ivan Krúpa, Rasťo Piško, Martin Vrána, Lucia Spanělova, Marko Krosbak (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Filmový projekt Nesmrtelní je cyklem deseti snímků ze současnosti, které rozehrávají dramatické příběhy inspirované literárními klasiky. Okamžiky plné lásky, nenávisti, žárlivosti i dalších lidských citů získávají v podání plejády vynikajících herců nový rozměr, a přesto znovu dokazují to, že i dnes zůstávají ve společnosti hodnoty s nadčasovou platností. Novodobý donchuán v podání Maroše Kramára, schizofrenický lékař Miroslav Noga, cynický podnikatel Milan Kňažko nebo vášnivý gambler Jiří Langmajer. I to jsou hrdinové Nesmrtelných… (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (7)

  • V Kontrole je zakomponováno několik záběrů z dílu Kvety a Lucie. (NinadeL)
  • Nesmrteľní sú už štvrtým projektom, kde si pod vedením režiséra Róberta Švéda zahral Pavel Višňovský a zároveň tretím spomenutého režiséra, v ktorom sa objavila Soňa Norisová. Rovnako je tento seriál už treťou spoluprácou Róberta Jakaba, Soni Norisovej, Michala Kubovčíka a Zuzany Mauréry. Mnoho hercov sa taktiež predstavilo v seriáli Panelák (od r. 2008). (ludovit14)
  • Rozpočet na jednu epizódu predstavoval 116 tisíc eur. Štát prispel celkovo na projekt sumou 1,161,790 eur. (ludovit14)
  • V Eme B., keď pani Bóryová nakupuje v obchodnom centre, si môžete v niektorých záberoch všimnúť plagát filmu Legenda o lietajúcom Cypriánovi. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil Marko Igonda, ktorý si zahral aj v tejto epizóde. (Johnny.ARN)

Nesmrtelní - Fejs (2010) (epizoda) (E04)

  • Niektoré scény sa nakrúcali v podzemných garážach nákupného centra Eurovea či v bratislavskom diskotékovom klube Dopler. (ludovit14)

Reklama

Reklama