Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

No s láskou nebeskou se to nedá ani srovnat....

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

hellstruck: Tak to se omlouvám, ale nemám rád zbytečný diskuze. Takže kdyby byl někdo, tak hodnej a dal odkaz sem nebo mě do zpráv budu moc rád. 

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Mimochodem..kdybys místo toho svého zbytečného komentáře pěkně poprosil, tak už ten odkaz třeba dávno máš..

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Hlavicz: Každý průměrný uživatel internetu snad umí vyhledávat. Zvládl jsi se zaregistrovat na čsfd a napsat do téhle diskuze, za to ti teda vážně tleskám. Použij to, co máš na krku a určitě to najdeš.;)

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

hellstruck: Místo tohohle zbytečnýho komentáře už tu mohl ten odkaz bejt.... nebo aspoň zadání do vyhledáváče na ulozto. :) hledat to tam je jako hledat v jehlu v kupce sena, když to má debilní název a ani českej ani anglickej název zřejmě nestačí.

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Tak ať se klidně někdo ozve poštou..... ale potřebuju to napsat sem do diskuze. Vždyť to není nijak na obtíž navíc tady, kde je 1-2 příspěvky měsíčně. 

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Hlavicz: ČSFD není warez server. Když už neumíte hledat, vyměňujte si linky osobní poštou, furt.

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Nemůže sem kurňa někdo hodit přímej odkaz na download? Za boha to nemůžu najít.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

SaintCake: Pravděpodobně si to už našel,ale v případě,že ne,je na uloz.to

Wicky

Wicky (hodnocení, recenze)

Podle me byl Valentines day o hodne lepsí, ale tohle celkem ujde

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Vanila01: Jak jsem dole již psal ... Pitbull ft. Ne-Yo - Give me everything a ze začátku hraje Chris Brown - Yeah 
jinak nevim 

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička z druhého traileru? Já to věděla, ale teď si za boha nemohu vzpomenout :D

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

holcicka9: Pitbull Ne-yo - Give me everything 
Zaspala si léto? :D 

Wicky

Wicky (hodnocení, recenze)

nevíte prosím někdo co je to za pisničku která je v traileru?

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

HarveyDent

HarveyDent (hodnocení, recenze)

zdravim, lidi hodte pls nejakej odkaz na CZ titulky nikde to nemuzu najit :-(
nejlip pro verzi New Year's Eve (2011) DVDRip XviD-FTW diky

Angelic-77

Angelic-77 (hodnocení, recenze)

Průměrná komedie, místy připomínající jednu velkou reklamu na Toshibu a Niveu, jak už někdo zmínil v komentářích k filmu. Celkově hodnotím slabšími třemi hvězdičkami - sice neurazí, ale rozhodně v ničem ani nenadchne.

Digittal

Digittal (hodnocení, recenze)

Tak mňa to prekvapilo , dotiahla ma do kina priatelka , chystal som sa spať a ono to naozaj bolo pozeratelné.

migsee

migsee (hodnocení, recenze)

johhny007: Tak to já ne, ale moc dobře si pamatuju, když ji na dvd dávali jako přílohu ke všem Bleskům pro ženy a Reflexům a už jsme ji doma měli dvakrát a já jsem si říkala, co to bude asi za hovadinu a pak z toho byla láska jak trám:))

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

migsee: Přesně tak ja sem dřív viděl Na sv. Valentýna než Lásku nebeskou ;)

migsee

migsee (hodnocení, recenze)

johhny007: :D jj. Kdežto Lásku nebeskou většina z nás objevila až několik let po natočení:)

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Přesně tak o to už se pokoušeli ve filmu Na svatého Valentýna prostě vý , že na tom urvou obří držby ;)

migsee

migsee (hodnocení, recenze)

Camulator: Já nevím, ale mně přijde, že jim je Love Actually ukradená... Američani nemůžou natočit Love Actually, jejich romantický komedie budou vždycky úplně jiný než ty evropský

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

johhny007: je to preto lebo v USA kinách premiéry štartujú piatky a u nás štvrtky ...

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Asi každý vý co to bude něco jak na sv . Valentýna , ale překvapilo mě , že v kinech ČR to bude 8.12. a v USA až 9.12.

dj-chrosto

dj-chrosto (hodnocení, recenze)

Americka snaha o Lasku nebesku... a tak ako vsetky taketo prerabky, ocakavam odpad...

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Vidíš a já to zrovna vidím na to, že se pobleju jenom z toho, jak chudák Michelle k Efronovi přišla a zbytek mě nechává chladnou.

MAJkLSON

MAJkLSON (hodnocení, recenze)

To zas bude sracka!!! Pri traileru jsem se skoro poblil ze vsech tech usmevu a anti-chemie mezi vsemi. Uz toho Marshalla zavrete do domova duchodcu, Pretty Woman uz je sakra davno.

migsee

migsee (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Ráda ho nemám, jaksi už nepatří do mé věkové skupiny:) a tenhle hudební styl mě nebral nikdy. Ale viděla jsem ho zpívat na grammy, tak jsem si říkala, že to nebude takový pako, co z něho dělají média... Jestli zapadne, tak to bude škoda, myslím, že by mohl něco dokázat. Potřeboval by ale hold dobrej tým, něco jako má Madonna, údajná královna popu:) A s těma holkama bych to moc nesrovnávala, protože těch je tolik a všechny vypadají vesměs stejně, takže se nemůžeš divit, že dopadají, jak dopadají. Katy Perry je ale fakt nejhorší, to souhlasím:D zářnej příklad toho, kam až je člověk schopnej zajít, když chce být slavnej:)

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

migsee: Rob ale nebyl žádný namachrovaný frajírek. Nevím, jak dalece si pamatuješ jeho začátky, protože na počátku kariéry byl tak akorát mírně obtloustlý  hošík, který uměl dobře tancovat a pěvecky doplnovat Garryho. Teprve až objevil kouzlo omamných látek, začal zlobit  a zastinovat vzornáckou pověst TT, tak ho vykopli. Solovou dráhu začal víceméně jako tichošlap ve vší skromnosti a dnešní hejskovství přišlo až po úspěchu jeho debutové solové desky. Dnes už je zase klidnější. Jinak Roba beru jako jednoho z posledních poctivých reprezentantů mainstreamové umělecké generace. která si něco zažila a má co říct. Když se vrátím k  Justinovi, tak s největší pravděpodobností skončí jako ,,nadějná"  Hillary  Duff , Amanda Bynes či pohasínající Miley Cyrus. Z US mainstreamu nikdy nic kvalitního nevzejde. Stupidní texty a neoriginální hudební motivy - vrchol je teda paní Katty Perry:-). Ale pokud máš Bobříka ráda, tak v pohodě.

migsee

migsee (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Tak to ti potom hodím Robbieho Williamse jako příklad toho, jak se může namachrovanej frajírek vypracovat v parádního zpěváka:)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama