Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Recenze (455)

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Lidi, vážně přestaňte srovnávat jakýkoli film podobný Lásce nebeské s Láskou nebeskou, protože vždycky to bude film jen podobný. Na New Year's Eve jsem se těšila už strášně dlouho, a to především kvůli všem těm známým tvářím. Že ty známé tváře ale budou propojeny tak, jak propojeny byly, jsem ale nečekala. Každý příběh měl své kouzlo. Mně se však nejvíce líbil Zac s Michelle a jejich noční hon za splněním snů. Bavila jsem se královsky. Mimochodem ta malá Abigail už není malá Abigail, ale krásná holka! ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Klasicka popkornovka s lepsima, ale i horsima pribehama. To stejny plati i pro herce. Bohuzel me vetsinou koncept nekolika pribehu nikdy moc nenadchne a stalo se i tady. Je to mozna o neco lepsi nez Valentines day, ale necekejte zadny zazraky. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy s mnoha (někdy i) dobrými herci, kde se různé příběhy prolínají, proto každý si najde to své, cliché tam není přespříliš (o akorát nemůže být řeč!) a v pozadí postupně vyplývá jekékoliv celistvější poselství (někdy záměrně, někdy ne). Proto se mi tento film líbil už z jeho podstaty, proto mě berte trochu s rezervou, musel by to být totiž totální propadák, abych ho i tak já hodnotil ;) ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

jasně, pohádkový, přímočarý a tak. mě se to dost líbilo, naplnilo to očekávání od novoroční romantický komedie z USA, jak to říct líp. new york je boží město, taky se tu fakt sešla spousta senzačních herců, a jo - udělalo mi to radost. sarah poulson, jessica biel, katherine heigel. 75% ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Emoce: 6 bodů. Emocionální vydírání: -3 body. Scénář: -1,5 bodu. Spousta nalíčených herců a dokonce mluvících. Snad byste nechtěli víc. Klasický sentimentální koktejl pro osamělé ženy. 0.5/10 ()

Steel32 

všechny recenze uživatele

Není to jako Láska nebeská, ale naštěstí to není ani tak stejně tupé a nudné jako Na sv. Valentýna. Velmi příjemné obsazení a příjemně se na to kouká. Čekala sem v podstatě mnohem míň, takže za mě je to celkem dobré překvapení. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Konkurovat Lásce nebeské není snadné a Šťastnému Novému roku se to nedaří, přesto, že by moc chtěl. Částečně je to vinou příběhů, které až na výjimku (příběh s Michelle Pfeiffer) zase tak moc nezaujmou. Snaha o optimismus jen pro to, že je Nový rok tu je všude. Stejně jako je všude "očividný" product placement (skrytá reklama). A ještě ke všemu nechybí typický americký proslov o lásce, štěstí a odpuštění, který dopomůže ke změně názorů všech kolem. Doopravdy dobré filmy typu Lásky nebeské dokáží sdělit mnohem víc a proslov k tomu rozhodně nepotřebují. 60% ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Braky se natáčely vždycky a možná jsem k tomuhle filmu kritická neprávem, jelikož pravděpodobně není z té řady zapomenutelných snímků na jedno použití tím nejhorším, ale to, co jsem před sebe viděla na obrazovce byla přehlídka hollywoodských béček, na nichž bylo komické snad jen jejich přehrávání. Příběh nula, postavy nula, trapnost deset. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Na sv. Valentýna mám pocit bylo o chlup lepší... i když taky kvalitu sráží především nereálnost a přeslazenost. :) Mám ráda povídkový snímky jako Láska nebeská nebo Až tak moc tě nežere, ale nezaujmou tolik a nebudu si je pamatovat... Přesto 4,5*. Ráda se na to podívám znovu. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická patlanina plná známých tvářích. Jednotlivé povídky (linie) jsou tak sladké jak jsou nevyvážené. Některé jsou docela "jetelné" (možná kupodivu ty s Efronem či Bon Jovim), ale většina z nich je vlastně jen brak. Na téměř dvě hodiny je to poměrně nudné (asi 3× se celý sál pobavil, jinak si většinu času ženský v sále psaly SMS nebo ja nevím co). Vlastně je to z většiny špatné, nicméně když přihlédnu k osazenstvu na plátně a out-takům, které letí se závěrečnými titulkami (Jejichž asi 3 minuty mají hodnotu předešlého dvou hodinového snímku), jsem ochoten zaokrouhlit nahoru. ()

ellegrey 

všechny recenze uživatele

Možná si někdo pamatuje, že režisér, Garry Marshall, který stojí za tímto projektem, již loňský rok přišel s podobnou myšlenkou. Myšlenkou, kdy se divák stává svědkem příběhů lidí, kteří se navzájem znají nebo jsou spojeny dohromady nějakou událostí. Podobně tomu bylo u snímku Na Svatého Valentýna. A bohužel, podobně jako u svého předchůdce, ani Šťastný Nový rok nevyužil svého potenciálu a výsledek zdaleka nedošel svých ambicí. Celkově film nebyl špatný. V některých momentech byl vtipný, v některých dojemný, zkrátka klasická romantická komedie. Ale přesto tu něco chybělo. Něco co by z průměrného tříhvězdičkového filmu udělalo čtyřhvězdičkový unikát svého žánru. Filmaři zde hodně sází na podmanivou atmosféru povánočního New Yorku, velkolepé americké oslavy a hvězdné obsazení. Scény, které mají mít nádech smutku, nostalgie nebo dojetí, dohromady tvoří jeden velký podvrch, kdy na diváka z jedné strany "tlačí" krása Times Square a z té druhé tragický osud jeho hrdinů dokreslený hudbou, která hraje na divákovy city. Co se mi ve filmu ale líbilo, byla dějová linka mezi již zmiňovaným Zacem Efronem a Michele Pfeiffer. Nepatřím mezi obdivovatele této americké mladé hvězdy a stále jsem toho názoru, že jeho herecký talent není příliš velkolepý, nicméně příběh těchto dvou postav působil mile, obsahoval vtipné situace, které byly opravdu vtipné a zakončení jejich příběhu bylo povedené. 62% Více zde ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná záležitost. Zlepšilo mi to náladu, prostě supr :-) Jednotlivé linie jsou nezapomenutelné a skvěle do sebe zapadají. Kouzelná je Michelle Pfeiffer, dámám Halle Berry a Katherine Heigl to jako vždy náramně sluší, Ashton vypadá s vousama jako pravý zevl a Jon Bon Jovi mě opět svým hereckým výkonem dostal do kolen. Doporučuji.... 75% ()

mul.berry 

všechny recenze uživatele

Takový… jako by ses vyčůral do ledovýho rybníku. Je to příjemný teplíčko, ale víš, že něco není úplně správně. ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Stejně banální a hloupé jako Na sv. Valentýna,proč jsem kvůli přítomnosti Roberta De Nira věřil,že tomu bude jinak? Nechci další Lásku nebeskou,ale takové Prázdniny dokázali,že vztahová mozaika se dá natočit banálněji,jednodušeji a přitom (skoro) stejně dobře.Tak proč to Garrymu Marshallovi pořád nejde? ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Je smutné, jak se film snaží napodobit Lásku nebeskou, a přitom je zmatený a nudný. Člověku dělá těžkosti zorientovat se v ději, výkony herců, přestože zvučných jmen, jsou nemastné neslané. Ale je tam pár dobrých okamžiků a nejlepší jsou snad závěrečné titulky... ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Vela vela hercov, vela pribehov, malo vtipnych scen a zopar dojakov a kliseeee. Dobry boli hlavne prekvapivo jon bon jovi, m. pfeiffer, klasicky de niro, mlady efron, a este zopar. Vtipna bola tusim len Sofia Vergara. 5/10 ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama