Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Recenze (455)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Popravdě, od tohoto filmu jsem očekával poměrně dost, protože Valentine's Day (nepřiznaný první díl, v němž se objeví někteří herci, kteří si zahráli i zde) se mi opravdu líbil. A jsem celkem rád, že New Year's Eve není prakticky o nic horší. Já vím, je to jedno klišé vedle druhého, já vím, jen se to z nás snaží vymačkat emoce, peníze a nevím co ještě, ale k čertu s tím. Nebudu tu zapírat fakt, že se mi film líbil a hrát si na nějakého intelektuála. Já jsem dostal přesně to, co jsem chtěl - jednu hvězdu vedle druhé, skvělou atmosféru New Yorku na Silvestra a hlavně necelé dvě hodiny dobré nálady. Asi nejlepší příběh si ukradli dva páry - Michelle Pfeiffer a Zac Efron (který mi poprvé ve filmu nevadil a dokonce mi přišel jako sympaťák!) a Robert De Niro a… ne, to bych spoileroval. A že mě některé ty dějové linky překvapily, většina příjemně, ta poslední (s Joshem) nepříjemně, protože té jsem moc nevěřil. Myslím, že Garrymu nemůžu nic vyčítat, opět mě pobavil a sem tam i trošku dojal. ;-) Kdyby alespoň nějak takhle vypadaly komedie posledních let, byl bych hodně spokojený. 90 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pojď se taťko Roberte „beru všechno“ De Niro naposledy podívat na po žerdi klouzající křišťálovou kouli na Times Square, vyzve nemocného otce dcera Hilary „neumím si vybírat role“ Swank. Garry Marshall jede posledních dvacet let na náhody a doufá, že s mizerně napsanými postavami a dialogy zopakuje kouzlo nesmrtelné pohádky Pretty Woman. Měli jsme Valentýna, konec roku, teď může přijít třeba Den nezávislosti nebo Halloween. Je to jedno. Pokud si herci „jen“ odvedou svůj nudný standard, jejich osudy nás neosloví, za srdce už vůbec nechytí, tvůrci nezapomenou připojit několik vyložených nesmyslů (matka permanentně sledující svou dceru) a vynášet pitomá poselství, bude to špatné. Úchvatně nasnímaný New York toho moc nezachrání, tempo je kolísavé, první polovina prakticky otravuje, zajímavější obrysy jednotlivých příběhů přinese až půle druhá. A divák se může hádat, zda je horší oteklá Heigl, mizerný Bon Jovi nebo stále stejná S. J. Parker? ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Marshallův druhý pokus o americkou Lásku nebeskou, opět se sešla Hollywoodská herecká smetánka a opět to nevyšlo. Ten film nemá totiž atmosféru, celé to bylo takové nijaké. Ani jedna dějová linie neměla sílu pohladit duši diváka, nedokázala vykouzlit ten příjemný úsměv ve tváři. Poslední půlhodinu už se režisér snaží z diváků dostat především slzy, jenže všechny ty postavy byly tak málo uvěřitelné a strašně vyumělkované. Nebyla zde ani jedna postava, se kterou bych jakkoliv cítila a ze které by vyzařovala upřímnost. Šťastný Nový rok je docela zbytečný film, a když ho vynecháte, myslím, že se vůbec nic nestane. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hollywoodské all stars vyhasnutých hvězd. Asi tak nějak bych viděl tuto americkou napodobeninu Lásky nebeské. Samozřejmě že při srovnání nevychází tahle záležitost jako vítěz. Film na jedno podívání pro běžného diváka, milovníci romantiky mají jisté že se jim oči budou lesknout ještě chvilku po skončení filmu. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Trošičku přepálený popcorn, ale na noční večery s trochou romantiky je to výborný. Stejně jako Garryho Valentýn, se tohle prostě povedlo. A ten, kdo tomu dá hvězdičku nebo dvě, to nejspíš nepochopil, o co vlastně jde. Hledat hloubku, vytříbenost scénáře, dokonalé herecké výkony... blbost. :-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová jednohubka s řadou známých tváří a spoustou dílčích příběhů, z nichž se mnohé propletou. 3* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Velká romantická zbytečnost a slabý odvar Lásky nebeské, jemuž úplně schází dramatická lehkost, vtip a emoce britského předchůdce. Jasně že to muselo být poseto známými tvářemi, jinak by o tenhle křečovitě splácaný scénář v životě nikdo nestál - jenom nechápu, proč na to kývli De Niro, Swank a Pfeiffer (i když vzhledem k jejich formě z poslední dekády to zas tak překvapivé není). ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Každý film žánru romantickej komédie, ktorý by náhodou mal viac príbehov, ktoré sa na záver popreplietajú je automaticky napodobeninou Lásky nebeskej. To je logika. New Year's Eve pre mňa nebol nič viac, než filmom, pri ktorom som na chvíľu vypol a oddýchol si. A bol som prekvapený koľko známych ľudí sa dá vtesnať do niekoľkých minút. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Absolutní průměr nesahající Lásce nebeské ani po kolena, ovšem dvojice Zac Efron - Michelle Pfeiffer mi byla sympatická a jen kvůli těmhle dvěma má smysl film dokoukat do konce. Těmhle dvěma jsem jiskření bez problému uvěřil. Zac je sympaťák a Michelle to stále sluší. 5/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut filmu jsem nedělala snad nic jinýho než, že jsem se divila kdo všechno tam hraje. Opravdu film plný známých jmen. Když se odpoutám od toho, že tam hrálo snad 10 mých oblíbených herců, tak se mi to líbilo. Je nesmysl to srovnávat s Láskou nebeskou, protože, řekněme si to upřímně, další takový film už jen tak někdo nenatočí. Tohle byl příjemně oddychový film. Možná bych pár příběhů vynechala, aby tam bylo více prostoru pro ostatní, i když je těžké říct, které, protože se mi líbili všechny. Ale Zac s Michelle se mi snad líbili nejvíc, oba zazářili, hlavně na konci teda :D 4* ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu zdejší bídné hodnocení. Skvělá atmosféra vánoc a konce roku, ke které patří třeba i trochu přepísknutý sentiment - o toho už tyhle svátky jsou aby tyhle pocity mají probudily. Scénárista byl opravdu kumštýř, když dokázal splést takové množství jednotlivých příběhů, které se logicky proplétají, neztrácejí ani napětí, ani humor, ani romantiku a dojdou takového vyvrcholení, jaké sice lze očekávat, ale jaké k filmům tohoto typu nutně patří, nemají-li se pokazit. Herecké výkony jsou bezchybné, herci hrají lehce, jako by se chvílemi sami bavili tím, co je právě napadlo pronést nebo udělat. Nenašel jsem důvod ubrat jedinou hvězdu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

OBROVSKÉ množství známých tváří v propletenci, který sice nepatří mezi nejlepší filmy svého druhu, ale jeho zhlédnutí rozhodně nelituju. Konec roku je pro mě hodně zvláštní období a jsem ráda, že to někdo chápe a dokonce o tom natočil film. P.S.: Souhlasím s dalšími hodnotícími, že závěr zvedá film minimálně o hvězdu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je zbytočné veľa vypisovať. Americké hviezdy utopené v mori amerického pátosu a klišé grcavých kecov. Je ich toľko až to vyteká ušami. 30/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V New Yorku si příchod Nového roku dost užívají. Všichni se sejdou na Times Square, kde se o půlnoci spustí obří, zářící, novoroční koule a se svým koncertním programem vystoupí hlavní hvězda večera populární zpěvák s tváří Jona Bon Joviho. Celou tuhle show má na starost organizátorka s tváří sympatické Hilary Swank, která má v nemocnici tatínka Roberta De Nira, umírajícího na rakovinu. Láskou zklamaný ilustrátor comicsů Ashton Kutcher se zase nedobrovolně zasekne ve výtahu se svojí osudovou a budoucí láskou. Hodná šéfka Katherine Heigl dokáže odpustit své bývalé lásce. Usedlá zaměstnankyně v hudebním vydavatelství Michelle Pfeiffer chytne druhou mízu ve výrazně mladším partnerovi Zacu Efronovi a věčný romantik Josh Duhamel se i po roce setká na smluveném místě s tak trochu tajemnou krasavicí a tak dále. Než se tak stane, prožijeme s celou řadou známých hereckých tváří stres, honičku, trápení, usmiřování, naději, nové začátky a druhé šance a to pěkně po americku. Vždyt na Silvestra jsou všichni k sobě tolik hodní, laskavý a tolerantní. A hlavně o tomhle tenhle romantický film vypráví. O osudech hodných a laskavých lidí v jednom chladném prosincovém dni. Od Garryho Marshalla jsem ještě neviděl film, který by svým pojetím včetně postav, nebyl mile naivní a ve své podstatě velmi idealistický. Mám pocit, že snad nic jiného ani netočí. Převedeno do praxe, všichni hrdinové v tomto filmu mají zasněné pohledy, dvě hodiny na sebe cení thymolinové úsměvy, ve zdánlivě neřešitelných a složitých situacích si vycházejí vstříc a těhotné mladé maminky s tváří Jessici Biel dělají i ve vysokém stádiu těhotenství stojky. V jakém vesmíru to Garry Marshall žije? Ani tentokrát neopomněl do svého filmu obsadit svůj "talisman" Hectora Elizonda hrajícího vyhlášeného elektro opraváře. Jestli tedy toužíte na vlastní bulvy spatřit, jak to neodolatelně na Silvestra sluší v krásných slavnostních outfitech známým herečkám, jako jsou Katherine Heigl, Halle Berry, Sofía Vergara, Sarah Jessica Parker nebo připadně, jak jsou romanticky naladění Ashton Kutcher, Josh Duhamel nebo Zac Efron a baví vás počítat, který (zapomenutý) herec se objeví v mini roličkách, máte jedinečnou příležitost tak učinit ještě před definitivním koncem letošního roku. V podstatě jen v tomto období má smysl tento sentimentálně a úsměvně laděný film vidět bez toho, aniž byste z těch cukrkandlových pohledů a sladkých úsměvů dostali cukrovku. Jistě, není to jediný film svého druhu, a obdobně laděný byl k mání už před rokem, s tím rozdílem, že se odehrával na Sv.Valentýna. A do kina si určitě vezměte i kapesníčky, mohly by se totiž hodit. 80% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Po tomhle snímku si budete určitě chtít koupit něco od Toshiby nebo krém Nivea. A budete se cítit nesmírně spokojeně, protože když už ne ve skutečném životě, alespoň v tomhle filmu všechno skončilo šťastně. Nebo ne? ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Kdo cekal Lasku nebeskou, je blazen! Ja jsem dostala presne to, v co jsem doufala... prijemnou vanocni atmosferu plnou sentimentu (kteryzto mi v tomto pripade vubec nevadi, ponevadz v Vanocum tak nejak patri) a hodne milych tvari. Zadne skvostne pribehy ani nic prekvapiveho, ale pristihla jsem se, ze se celou dobu britrouble blazene usmivam. Nezkazila mi to ani banda pachnoucich rusky zvanicich obcanu, co se v kine roztahovala vedle me. Nejlepsi pribeh je dle meho ten vytahovy s Ashtonem Kutcherem (ktery zaroven predvedl nejlepsi herecky vykon ze vsech) a Leou Michele z Glee, hned v zavesu jsou osolarkovany Zac Efron a plachá zestárlá Michelle Pfeiffer. Nejmene me oslovil bohuzel Robert De Niro a Hilary Swank a zdaleka nejvetsim utrpenim byl Jon Bon Jovi. Prekvapive mi nelezla na nervy Sarah Jessica Parker, nejspis diky skvele Abigail Breslin. Potesil taky Hector Elizondo a James Belushi, podesil obtloustly Cary Elwes a zestarly Matthew Broderick. Reklama na Niveu sice drze bila do oci, ale ostatnich jsem si moc nevsimala - zkratka svitici New York. Hudba se povedla... a zdaleka nejvic se povedly sceny ze zaverecnych titulku! Kdyby byl v tomto duchu cely film, klobouk dolu. Takhle je to neco mezi tremi a ctyrmi hvezdami... ale ze jsou ty Vanoce, priklanim se stedre ke ctyrce. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film se snad největší koncentrací známých tváří, jaký pamatuju. Ze začátku bylo těžké sledovat nit, těch příběhů bylo spoustu, ale jak se dalo čekat, všechny se spojily. Tenhle film je přesně takový, jaký se dá čekat, nic světoborného nepřináší, ale je koukatelný snad pro všechny. Ze záplavy hvězd mě nejvíc zaujala postarší zakřiknutá dáma Michelle Pfeiffer, Zac Efron, který mi nebyl nepříjemný, Lea Michelle, kterou jsem neznal a je to sympaťačka, Ashton ve své typické roli, Abigail Breslin, která už vyrostla a poznal jsem ji jen po hlase. S humorem to nebylo moc divoké, jen pár scén, třeba pomalá babča ve výtahu. Celkovému dojmu značně pomohla hudba pro tento žánr typická. # příběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ok, možná je to ve skutečnosti spíše průměrnější film, ale je pravda, že má své kouzlo a rozhodně je hodně příjemnou volbou, pokud se chcete na něco podívat přímo a Silvestra :) Za sebe musím říct, že mně se tento film líbil. ~(3,3)~ ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama