Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 1

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Recenze (455)

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film je produkt; spotrebný tovar amerického mainstreamu, ten najodvarovejší a najklišéovitejší pop, aký je momentálne k dispozícii; jedna veľká, príliš drahá (a nepochopiteľne príliš dobre obsadená) nevkusná reklama na toshibu, philips, kodak a niveu; ak to malo ambíciu súperiť s love actually, tak sa autori neskromne precenili; faux pas; vymývanie mozgu ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

No ty kokos! Nějak mi nedotejká, proč v tomhle filmu hrajou herci, kteří tam hrajou. Představuju si Marshalla buď s bouchačkou v ruce, na smrtelný posteli nebo s nějakým extra šťavnatým vydíracím materiálem, co na všechny má, protože opravdu nechápu, že se týhle sračce upsalo tolik známých tváří. Spousta příběhů, strašně postav, přičemž nikdo nemá dostatek prostoru, no, vlastně vůbec na nic. Všecko je zkratkovité, polovičaté, nesmyslné, trapné. Mam pocit, že dohromady tam na každý "příběh" bylo tak pět minut, tak kde je sakra ten zbytek? ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Opět kupa známých ksichtů, no a neblíží se Valentine's Day, protože ten už byl a Marshallovi došly nápady, no naštěstí přichází Happy New Year a s ním i Garryho intuice... huúurej. Někdo natočí víc příběhů v jednom snímku a retrospektivně je prolíná, zapadají do sebe jako puzzle, dejme tomu good work a někdo zobrazí víc situací, které jsou o hovně, no pořád je pojí štastný nový roook, jeéej. Momentálně se cítím jako náctiletá patnáctka (sorry girls) vím, že jsem byl podveden, no stejně se mi to jakýmsi úchylnym způsobem líbilo, ehm. 4/10 ()

meave 

všechny recenze uživatele

Neprekvapilo ani nejak zvlášť nesklamalo. Mala som pocit, že ide skôr o obsadenie ako o príbeh, ale k oddychu patrí aj to. K záveru ostalo iba jediné prekvapenie - a to nejako pozabudlo na prírodné zákonitosti. Škoda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pozice jedničky Lásky nebeské zůstala neotřesena a zdá se, že v blízké době k nějakým převratným změnám nedojde, jelikož zfilmovaných svátků v roce úměrným tempem ubývá. Ale nechme se překvapit, třeba na nás vyrukuje dalších 30 tváří s nějakou dobrou velikonoční tématikou. 55% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po Valentýnu se Marshall rozhodl složit také novoroční puzzle. Posbíral hollywoodské hvězdy, které zrovna neměly do čeho píchnout, vzal stejnou kostru a zavěsil na ni několik romantických povídek, ze kterých klasickým postupem upletl takový milý nekonflitkní cop. Některé jeho prameny jsou nudné, tuctové nebo plné klišé, a některé jsou překvapivě svěží nebo alespoň milé. Není to samozřejmě žádná Láska nebeská, není to ani tak dobré jako Valentýn, ale Michelle Pfeifer a Robert deNiro jsou výborní a také jejich příběhy patří k těm nejlepším. Není to samozřejmě nic pro cyniky, ale pro nás, notorické romantiky, příjemná, hladce plynoucí pohodovka, která nám večer nezkazí. A ani nevadí, že nejvtipnější momenty čekají u závěrečných titulků, vyzdobených legráckami z natáčení. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za to obsazení...jinak je to jen další absolutně tuctovej USA výplach o hovnu kolem silvestru, ze kterého v ameru asi lidé šílí a probírají své osudy, jak kdyby šlo o životně důležité otázky života a smrti...vím jistě, že za hodinu na tento cukrovej podpapírák zapomenu.... ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to bolo pozerateľné. Pfeiffer, keď lietala na lanách a Efronov tanček na konci .. zábavné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Podobne ako VALENTÍN príliš skratkovité a príbehy nemajú dostatočnú hĺbku (najviac to vidno na De Nirovej úlohe). LÁSKA NEBESKÁ je len jedna, toto je len slabá napodobenina. Na oko príjemné a nekonfliktné, ale nič viac... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po vzoru úspěšné "Lásky nebeské" nám i klasik romantického žánru Garry Marshall, přináší několik rozdílných romantických příběhů v jednom, tentokrát v období, blížícího se konce roku. Dané příběhy sice nejsou tak romantické, aby dokázaly vytvořit slzy ani tak zábavné aby rozesmály ale díky hereckému ansámblu, čítajícím řadu výborných herců, dokáže film zaujmout, mužskou i ženskou část publika, zvláště, když je určen pro sledování, právě s tím, koho máte rádi. V tom případě možná přidáte i hvězdu navíc. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

No to byla kravina!!! To byla vážně neskutečná sračka. Jednu hvězdu dávám pouze za Halle Berry, která tam byla prostě okouzlující. Jednoduchý scénář, laciné příběhy, nedotažené příběhy, moc osob...no trapně musí být fakt všem, kdo se v téhle slátanině mihli. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho známých tváří na pozadí příliš nudného Silvestrovského večera na Times square. Jelikož mi většina těch příběhů přišla dost uhozených, tak se ke mně nedostaly ani žádné emoce, takže smůla. Tohle se nepovedlo... ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Obří reklama na Niveu, New York a dvojku Sherlocka Holmese. Jiný důvod pro vznik tohoto snímku než nahrabání z kapes diváků v průběhu svátku neexistuje. To stejné by se dalo říct i o předchozím Marshallově Na sv. Valentýna, ten však splňoval jakási kritéria romantické komedie - byl vtipný, více nápaditý, v mnoha příbězích i vypointovaný, možná i trochu dojímavý. V New Year's Eve není nic - jakoby si někdo řekl, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat podruhé. Zbyla ale jen trapnost (souboj o to, kdo dřív porodí o půlnoci), křeč, banální historky (celý film někde poběžím a přesně o půlnoci toho dosáhnu) a prvoplánové dojímání na americký způsob (umírající člověk, který chce naposledy vidět novoroční oslavy). Zkrátka, jestli existuje lepší případ označení filmu jako výrobku nebo komerčního produktu pro masy, je to právě Šťastný Nový rok. Film umělohmotný jako Katherine Heigl, sloužící jen k tomu, aby si vycházející hvězdička Glee mohla střihnout svůj sladký song. Dělá se mi špatně, a to mi podobné kýče většinou nevadí.. P.S. Muže být film, na němž jsou nejlepší závěrečné titulky, vlastně dobrý? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

No pěkné to bylo, díky několika vztahovým liniím, které se někdy protínaly, ale hlavně díky počtu různých lidí a osudů, nebyl čas na nudu a to se cení. I když mi vadily dvě postavy - kobylí ksicht a kobylí předkus, ostatní se dali jakžtakž zkousnout, nejvíc asi překvapivě neherec Bon Jovi, vypadá furt skvěle kluk ušatá. Celkově příjemná slaďárna s emocemi vkusně napasovanými na události konce roku. To jsme naměkko skoro všichni a proč ne - zas mám Silvestr o něco raději. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za kostýmy a scenérie. Jinak je to sračka. Jak říká žena, je to takový "rozhejbaný Elle". Zvlášť Prachař a jako-že-ředitel hotelu vyvolávají strašně silný pocity trapnosti. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská v New Yorku, která funguje jen jako vánoční zpříjemnění a člověk si odnese z kina jen to, že by měl během celého roku zapomenout na všechny strasti a na konci si je zase všechny připomenout. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Marshall se rozhodl zopakovat úspěch svého Valentýna, ale zdá se, že "dvakrát do téže řeky nevstoupíš" platí. Zdálo by se, že to bude opačně, ale Nový rok je mnohem větší kýč než Valentýn. Ten měl humor a dokázal proniknout pod divákovu cynickou skořápku, Nový rok po ní jen zklouzl. Tohle je prostě prázdné, nudné a plytké. Čistá křeč. Protože pravdu měla Kutcherova postava - Nový rok je přeci jen den jako každý jiný. Jediné, co ho odlišuje, je, že jím začíná další rok. To přeci není extra důvod k výjimečnosti. A lidi, kteří dělají slávu z každého dne, jen aby se cítili méne méněcenní, jsou prostě divní. přesně jako v tomhle filmu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Splním ti vše! A já dostal opravdu nečekaný fakt výborný film skvělý herci ale hlavně špičkový příběh super. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Marshallovi nestačil Valentýn a tak opět obvolal půlku Hollywoodu a natočil jakousi poctu Novému roku. Je pravda, že takovou koncentraci hvězd na metr filmového pásu byste asi hledali jen těžko, ale na druhou stranu to rozhodně ještě není záruka, že uvidíte výborný film. Obecně půlka dějových linek je vcelku o ničem, případně o jednom, dvou záběrech, ale jsou tady i takové, které nejsou hloupé a díky nimž budete chtít tenhle film dokoukat (Bon Jovi-Heigl, Kutcher-Michele, Duhamel-nebudeme spoilerovat :) ). Snesitelný a místy i sympatický pohled na silvestrovský shon a stres, který nám stále dokola opakuje to samé: mějme se rádi a odpouštějme. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Šťastný Nový rok. To se hlásá každý rok. No jo. Filmové pojetí je jedním slovem POZITIVNÍ. Jestliže očekáváte komedii budete šeredně zklamáni. Film nemá tolik vtipných scén a hlášek jak bychom očekávali. Pokud čekáte pozitivní romantický film. Jste tu správně. Film vám vlije do krve optimismus, lásku a radost. Film se především bude líbit dívkám a ženám, ale to neznamená, že se u něj mužské publikum nepobaví. Krásná hudba a samozřejmě spoustu super herců. To je Šťastný Nový rok! ( 70 procent ) ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama