Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 2

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Recenze (455)

Nifgai 

všechny recenze uživatele

Mám hrozně moc ráda filmy, které se skládají z menších částí a lidé jsou tam nějakým způsobem ať už menším nebo větším propojeni mezi sebou. Přesně jako to bylo ve filmu Láska nebeská tak i tady. Nejlépe a nejvíce mě bavil příběh ve kterém byli Michelle Pfeiffer a Zac Efron. Jak si se vším krásně poradil a splnil jí všechna novoroční předsevzetí. Úžasné. Ostatní byli samozřejmě taky kouzelní, ale tihle dva to zrovna u mě nejvíce vyhrály. A ještě u scének na konci jsem se velice pobavila. Neměli prostě chybu! :) ()

peiton 

všechny recenze uživatele

No neviem,ale nech sa snažím ako sa snažím nič kúzelného či čarovného sa tu nekoná.Nech sa tu prezentuje i samotná komerčná špička novodobého hereckého sveta za takúto spleteninu vyššie s hodnotením ísť nemôžem.Miešanie minipríbehov so šťastným koncom v presných pomeroch a s predvídateľným výsledkom.Ale i tak tu predsa len bola v zastúpení jedna ,,celebrita" a tou bol bezpochyby mnou zbožňovaný a obdivovaný New York - jedno z najkrajších miest sveta a nekonečných možností...Palec hore + hviezdička! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická americká romanťárna, ovšem netypicky obsazená, plná hvězd a překvapení. Dvojičky se nám od začátku pěkně rozdělily, mě nejvíc bavila ta s De Nirem a Halle Berry (pač jsou to oba moji velcí oblíbenci), ale kladně mě překvapili i hošíčci z řad homosexuálů, Kutcher s Efronem. No a když nám ten Novej rok pěkně okořenil i songem Bon Jovi, nezbylo mě dát nic jinýho než čtverku. 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jaxom napisal k jednemu Marshallovmu filmu : najlepsie mu sli selanky, toto je akasi Vianocna Selanka. A myslim si, ze je to este lepsi film nez brutalne precenovana Pretty Woman s Julcou : 70 % ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Místy usměvavá komedie, ale většinou je celý film průměr, který nemá čím oslnit a nemá náročnějšímu divákovi moc co nabídnout. Jelikož se film skládá z více příběhů musím dodat, že ne všechny jsou pro mě dostačující, abych se zabavil. Některé byly lepší a některé tam vůbec nemusely být. Film se mi netrefil vůbec do vkusu, ale možná ostatním nabídl atmosféru nového roku na Time square, nebo romantické vyvrcholení. Film by mohl být daleko lepší kdyby využil potenciálu atmosféry v New Yorku a třeba kdyby měl jiný filmový rating, ale ten by zase uškodil ziskům v USA...škoda mluvit, protože o tom to asi všechno bylo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bylo to malinko únavné,moc postav,ani v jednom případě se příběh nijak nerozběhne,takže to sleduje člověk až apaticky.Bez toho se všichni obejdeme.40%. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší než Valentýn. Slušně ubíhající podívaná (příběhy postav nezačnou nudit, protože se střídají po přiměřené době), kterou ovládl Zac Efron s Michelle Pffeifer. Paradoxně i když je to nasáklé vánočním sentimentem (protože jindy než o Vánocích se pravda asi neříká), vánoční ani sváteční atmosféru se z toho vydolovat nepodařilo. Možná díky stereotypním zápletkám, či plochým postavám. Příště škrtnout Halle Berry a změnit pairing, který byl absolutně mimo - JD a SJP? Notááák... Přesto asi jedna z nejzábavnějších reklam na Niveu, jakou jsem v poslední době viděla. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

I když mi to hodně připomínalo film Na sv.Valentýna, tak to bylo trochu slabší, ale přeci jen vážně dobré. Hlavně herecké obsazení, které bylo zajímavé. Michelle Pfeiffer bych skoro nepoznala, Abigail Breslin na mě byla moc namalovaná a vůbec se mi zde nelíbila. Za to Lea Michele mě velice překvapila, dokázala, že umí hrát i jiné role než jen Rachel z Glee. Původně jsem chtěla dát 3* ale po novoročním zpěvu Ley Michele a scény, které při něm hrály, mě tak dojaly, že jsem se neudržela a dala jsem 4*. ()

Numinek 

všechny recenze uživatele

Klišéé, nadsazené - všechno na vteřinu vyšlo a VELMI NEOSOBNÍ... jedna hvězdička za scénu, kdy si De Niro splete Halle Berry a druhá za to, že jsem film viděla s dabingem, tak automaticky musím alespoň o něco zvýšit hodnocení... ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Ad Payushka: Hlavně nekupovat nic od Philipse, jejich elektronika se rozbíjí :-). Špatný (respektive totálně nezajímavý) casting, nezajímavé prožitky jednoho dne. Jediným pozitivem je schopné sestříhání, takže jako divák nemám v jednotlivých liniích zmatek. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Srovnávat tenhle film s takovou vánoční klasikou jako je Láska nebeská mi přijde přehané, nicméně se tenhle film moc líbil. Bylo to plné klišé, ale zároveň to byla oddechová romantika, spousta známých herců, hrajících spolu v kombinacích, které byste neřekli. Příběhy se docela pěkně proplétaly. Nejlepší příběhy byly asi Zac Efron/Michelle Pfeiffer, Lea Michele/Aston Kutcher a Josh Duhamel/*spoiler* Sarah Jessica Parker a Abigali Breslin/Jake T. Austin. A ta soutěž s těmi porody mě taky pobavila. Nějvětší radost jsem měla, když mi došlo, koho to vlastně nas té odslavě Josh Duhamel potkal :D Celkově hodnotím jako pěknou komedii, na kterou bych se ráda ještě někdy znova podívala. ()

carly 

všechny recenze uživatele

tento film je za 4* ale za tú titulkovú scénu si tú extra * zaslúži. je to zábavný počin, ktorý utečie ako voda a aj ten voice-over, ktorý sa snaží zrejme napodobniť Love Actually, sa mu dá odpustiť. nebol tu jani jeden príbeh, ktorý by mi vadil a hercov vo väčších, či menších úlohách sa tu mihlo toľko, že som časť filmu strávila v údive - Cary? Alyssa? Carla? Larry??!! osobne mi najviac imponoval príbeh Paula a Ingrid. Zac a Michelle boli roztomilí a moc som im držala palce. aj keď jednoznačne najlepšia postava tam bola Ava. Sofia Vergara si každú scénu ukradla pre seba. no a potom tam bol samozrejme Hector :) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Ale tak co jsem mohla čekat od filmu, kde hrajou Efron, S. J. Parker, Heigel a Kutcher? To už je jinými slovy řečeno, že to bude exkrement (nechce se mi psát slovo sračka). Když si do toho přidáte onu permanentně kecající ( zároveň nic neříkající) a ječící nánu z Glee a Bon Joviho, musí být i nezkušenému divákovi jasný, že scénář bude psán primitivně a trapně, aby to ta ječící nána a Jon zvládly, a taky že to zvládly stejně jako ostatní herci podat tak, aby to i divák idiot zvládl, ale opravdu jen za podmínky, že to bude idiot. Škoda že nejsem takový idiot, chtěla bych se u současných romantických filmů bavit a prožívat je, ale bez lobotomie ani slza neukápne, kdyby slza, kromě zhnusení se žádná jiná emoce neobjeví. Marshallovi bych do novoročního předsevzetí přidala "v roce 2012 nenatočim žádnej film, protože jsem neschopnej debil", De Nirovi a Pfeiffer zase "Nebudeme mít zapotřebí točit totální romantický exkrementy z rukou Marshalla" (zase jsem nechtěla napsat slovo sračka), sobě potom, od "Od Marshalla tak daleko, jak jen to je možné". Uff. Jo a ta jedna hvězda je za New York, díky němuž se na to dá občas dívat (když vypnete zvuk). ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Těžká romantická klasika, několika do sebe zapadajících nejen milostných příběhů, které překvapivě všechny skončí jak jinak než dobře. Hvězd se opět sešlo víc než dost a já jsem zvědav, při které další americké akci se znovu potkají. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nějakým nedopatřením jsem to zapomněl okomentovat chvíli po shlédnutí a tak ted nedokážu vypotit něco alespoň zábavného, když už ne zajímavého. Ale jestli se dobře pamatuji, tak se mi to líbilo. Hlavně závěr zapůsobil, i když byl takový podle očekávání. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko slzopudné ... s čímž jsem tak trochu počítala. Jenomže několik variací na téma vzájemně propletených osudů už jsem viděla ... v lepším provedení. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nie je neznesiteľný. Nie je to zlé, ale ani dobré. Prináša presne to, čo očakávate: pekné tváre, plytkú romantiku a mýtický fanatizmus o udalosti na priateľskom Manhattane, ktorú nepoškvrnili prehnane ostražité bezpečnostné opatrenia, ani otravní opilci či fanúšikovia New York Jets. 5/10 ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama