Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (455)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Valentine's Day mnohem slabší. Zpočátku jsem uvažoval dokonce o dvou hvězdách, protože jednotlivé příběhy byly většinou děsně nezajímavé a vtipu dost pomálu. Nakonec ale z filmu šla tak dobrá nálada, že tu třetí dám... a vcelku rád. Ač Efrona nikterak nemusím, jeho linka s Michelle Pfeiffer (kterou taky jinak moc nemusím) byla nakonec nejlepší. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Americká verze Lásky nebeské, která jako by si propojením rozdílných dějových linek v průběhu filmu chtěla vzít příklad z Crashe. Úrovně ani jednoho ze zmíněných nicméně zdaleka nedosahuje. Chybí tomu vtip, chybí tomu jistá esence nepředvídatelnosti, chybí tomu šarm, chybí tomu silné scény, chybí tomu nápaditý scénář. (Ne, pod slovem "nápaditost" si nepředstavuju, že se do děje zakomponují lidé rodící se i umírající nebo že se své malé vsuvky dočkají i hrdinní vojáci bránící Spojené státy v zahraničí.) Nehledě na to, že jak (ne)dělat product placement zjevně tvůrci odkoukali od českých filmařů. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Plejáda hvězdných jmen v přehlídce mozaiky lidských osudů, které se proplétají v období před Novým rokem. Řekla bych, že potenciál zůstal docela nevyužitý. Tvůrci si zřejmě řekli: "Natočíme vánoční film, do kterého nahážeme nejslavnější hvězdy Hollywoodu a pak k tomu přidáme nějaký ten příběh, nemusí být nijak extra propracovaný, hlavně, když to pak všechno dobře dopadne a všichni budou šťastní. A nakonec přidáme velký ohňostroj. Určitě vyděláme pořádný balík." Tak nějak mi to přišlo. Jenom, aby se natočil další předvánoční (povánoční) film s hvězdným obsazením. Příběhy jednotlivých postav mohly být i více rozvedeny, mohli jsme se o nich dozvědět něco více. Takto vše klouzalo jen jaksi po povrchu. Ale co, obsazení je sympatické, zejména Hilary Swank vede, humor příjemný a nenásilný a hezky se na to dívalo. Láska nebeská bude přece vždy jen jedna:) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to rovnako umele ako predošli Marshallov pokus o imitaciu Lasky nebeskej. Namiesto Valentina tentokrat znasilnuje Silvester a dopadlo to este horsie. Pribehov je prilis vela. Kazdemu sa venuje tak minutu a hned sa skace na dalsi a tak neustale dookola a kym sa obehne kolecko a vrati sa k tomu prvemu, tak som uz uplne zabudol o com bol. Po hodine ma to prestalo bavit a sustredil som sa len na tych par z nich v ktorych hrali moji najväcsi oblubenci. U ostatnych ani po skonceni filmu neviem o co islo. No a ani tie ktorym som venoval pozornost neboli nic extra, kedze bolo prilis malo casu, aby sa poriadne rozvinuli. Tym padom ma v nich akotak bavili iba samotni herci. Potesilo ma, ze sa nakoniec spojila linia De Nira a Hillary Swank. Rad by som ich videl spolu v nejakom poriadnom filme. Jedina linia, ktora aj v tomto skratkovitom prevedeni fungovala takmer dokonale bola ta s Michelle Pfeifer. Za nu davam 1 hviezdicku. Ale ako celok to je proste tragedia. Menej je niekedy viac. Bud to chcelo menej pribehov alebo dvojnasobnu stopaz. 2/10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Silvestrovská Láska nebeská? Až na toho Richarda Curtise tedy. Hezky po americku natřískaná (to obsazení je neskutečně obsáhlé, Jon Bon Jovi :D) změť mnoha postav, jež ztvárňují herci, které všechny odněkud znáte, ale na malém prostoru jim to sluší víc. Nejvíc wtf : Ludacris v uniformě sekuriťáka...6/10 ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně v závěru filmu, kdy Hailey (Abigail Breslin) objímá svou matku Kim (Sarah Jessica Parker), má Hailey žluté rukavice. O několik vteřin později, když ruce sundavá, na nich však již nic nemá. (dandislav1991)
  • Když Laura (Katherine Heigl) mluví s Jensenem (Jon Bon Jovi), je poznat, že scéna byla točena vícekrát, protože když kamera zabírá Jona Bon Joviho zezadu, má ruce před sebou; při střihu, kde je Jon Bon Jovi zepředu, má ruce v bok. (jujec)
  • Film bol poslaný do kín pod krycím názvom "Last Romance". (dwdb)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama