Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 2

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (455)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Narozeniny neslavím, svátek jsem patrně nikdy neměl, MDŽ mi zlí kapitalisté zrušili a silvestrovskou noc nejraději trávím v pracovním procesu. Po kouknutí na tento snímek patrně zlehka změním svou oslavovou strategii a občas "náhodně" uvíznu ve výtahu se sympatickou slečnou, ale to nic nemění na tom, že stále mám kopřivku z představy, že bych se mačkal na přecpané ulici s davem neznámých zbořených individuí. Přesto se mi tato oslava líbila na víc než na tři hvězdy, ale tu čtvrtou nemohu udělit kvůli závěrečnému odhalení tajemné sexy krásky, které producenti zapomněli prozradit, že jí to posledních padesát let skutečně moc nesluší. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - První film tohoto roku, na který jsem zašel do kina. Název už sám o sobě napoví naprosto všechno. Pravdou je, že příběhy jednotlivých postav mohly být daleko více propracovanější. Známých herců je tu tedy požehnaně, proto jsem se taky na film rozhodl jít. Ale byl jsem ve finále zklamán. Protože tohle bylo tak americké, až to bolelo. Spousta klišé a všude se opakující "Happy New Year". Na můj vkus to bylo sakra dlouhé. Myslím, že by stačilo, kdyby se udělal videoklip podbarvený hudbou od Bon Joviho :) Ale tak na druhou stranu to bylo symbolické završení starého roku a jsem rád, že všechen ten humbuk a nekonečné veselí z vánoc a nového roku skončilo. Každop. za rok to tu máme znovu. 60% (with J.) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ LIDÉ JSOU PŘESVĚDČENI, ŽE NA SVĚTĚ UŽ NENÍ ŽÁDNÁ KRÁSA ANI ŽÁDNÝ KOUZLA. JAK BY JSTE ALE VYSVĚTLILI, ŽE SE SVĚT NA JEDNU NOC SPOJÍ, ABY OSLAVIL NADĚJI NOVÉHO ROKU?“..... /// Silvestrovská půlnoc, Times Square … zavřete oči (odcházím… ehm..) a představte si tu parádu (jak celej rok šetřím…(?))… Je jich…kurva moc. A každej má svůj příběh z tohodle jedinečnýho dne a z tohodle (krásnýho) města (asi proto chvíli trvá, než se to rozjede). Noc pro amatéry? Pravda, jak stárnu, mám k těm oslavám už střízlivější přístup (máš strach srabe!..), ale jak tak koukám (na ten film…), tvůrci s tím počítali. Porody, umírání, životní bilancování, předsevzetí – vo čem jiným by měla bejt tahle noc? Líbí se mi těch pár fíglů, na který spolehlivě ,,utáhnou“ osamocenýho nenáročnýho diváka (srkajícího rudý víno), líbí se mi, že ty lidi nejsou pubertou přejetý komsomolci, ale osoby, ke kterým mám (tak nějak) blízko (si věříš…dyť máš pár let do hrobu...) a ještě se mi líbí, že i když mi slzí voko, cejtím se fajn (a nemůže za to ten chlast?). Některý lidi hold oslavou Novýho roku maskujou touhu po druhý šanci, novejch začátcích, ale hlavně (jasně…) touhu po LÁSCE! Prostě 21. století. A tak bez zbytečných keců vokolo – ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK! (prej na Silvestra je možný všechno, tak se neser, že seš nezaměstnanej, že je korupce, že je ti 12 a seš těhotná….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Od filmu očekávám záplavu ,,product placementu“ (páč vím hovno, čím svítit, co nosit…). 2.) Vzruší mě jedině Bon Jovi (no dobrá, ještě Zac Efron). 3.) Páč su nahá a chcu tatovi ukázat, že Novej rok je vo šatech! /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Opět kupa známých ksichtů, no a neblíží se Valentine's Day, protože ten už byl a Marshallovi došly nápady, no naštěstí přichází Happy New Year a s ním i Garryho intuice... huúurej. Někdo natočí víc příběhů v jednom snímku a retrospektivně je prolíná, zapadají do sebe jako puzzle, dejme tomu good work a někdo zobrazí víc situací, které jsou o hovně, no pořád je pojí štastný nový roook, jeéej. Momentálně se cítím jako náctiletá patnáctka (sorry girls) vím, že jsem byl podveden, no stejně se mi to jakýmsi úchylnym způsobem líbilo, ehm. 4/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani celé hollywoodske nebo nedokáže spasiť film, ktorý je dopredu odsúdený na zánik, či už z pohľadu dookabijúcej prvoplánovosti, predvídateľnosti, či vykonštruovanej sentimentality. Celé to nemá žiadny drajv, postavy sú proste len náhodne "dosadené" do útržkovitých scén a akoby nikto nevedel čo majú vlastne predstavovať, nemá to teda koncept, nemá to hĺbku. Menej je viac režisér asi pochopil z opačného uhla. 55%. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Film bol poslaný do kín pod krycím názvom "Last Romance". (dwdb)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama