Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Recenze (455)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nestalo, aby mě většinu času film vůbec nebavil a pak se vše změnilo v posledních pár minutách. Tenhle film je totiž taková klasická zaplétačka. Objeví se kopa příběhů. Často dost nezáživných a nudných příběhů. Nuda se tedy dá krájet a jediné, co mě drží nad vodou jsou samotní herci. Líbilo se mi sledovat scénu za scénou, koho známého ve filmu ještě potkám. Pak se to ale ustálí na určitém čísle a ty nudné příběhy začnou převažovat. Každopádně to rozpletení příšlo akorát tak včas. Jakmile Robert DeNiro na střeše nemocnice předvede super, i když trošku komorní, výkon, všechno pak má dost slušný spád. Najednou film, kterému jsem chtěl dát jednu hvězdičku, nakonec přikovám ke třemi. Proč? Prostě jenom proto, že na konci ty příběhy konečně dají smysl. Stejně tak možná i překvapením, že ten závěr se tvůrcům opravdu povedl. Je to divné, ale je to tak. Za ten závěr stojí za to celý film přetrpět. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tryskáč couvat, cikána zadarmo pracovat, viděl jsem chlapa jak uspokojil veblouda, ale ještě nikdy jsem neviděl film, který by dokázal zavěrečnejma minutama tak velkolepě přemlátit předchozí nezáživný minuty. Bylo to dáno tím, že žádný z minipříběhů se pro malost prostoru, který mu byl ve filmu dopřáván nedokázal pořádně rozvinout a než se udělalo jedno kolečko všech minipříběhů a u každýho minipříběhu přišla řada na vývoj, tak jsme divácky vychlad a moh začít na novo. Soustředil jsem se spíš na hvězdné obsazení, kterým film disponuje a čekal, která další herecká star na mě v příští scéně bafne. Naštěstí to všechno na konci tak nějak hezky sic po americku, ale hezky do sebe zamrdne, že jsem pookřála filmu nějakou tu hvězdu přece jen daruju, konec konců, jsem se na film díval na nový rok a to je přece jen nejlepší možný čas pro film s názvem Štastný nový rok. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $56miliónovTržby USA $54,544,638Tržby Celosvetovo $143,663,899Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,096,865 //počet predaných kusov 51,427Tržby za predaj DVD v USA $8,863,611 //počet predaných kusov 543,151║ strašne ale strašne sa chcú američani priblížiť Láske Nebeskej ale darmo ani tento krát súhra známych hercov nevyšla, nemá to ten správny nádych a skôr to príde len na vatovú umelú osnovu /45%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ LIDÉ JSOU PŘESVĚDČENI, ŽE NA SVĚTĚ UŽ NENÍ ŽÁDNÁ KRÁSA ANI ŽÁDNÝ KOUZLA. JAK BY JSTE ALE VYSVĚTLILI, ŽE SE SVĚT NA JEDNU NOC SPOJÍ, ABY OSLAVIL NADĚJI NOVÉHO ROKU?“..... /// Silvestrovská půlnoc, Times Square … zavřete oči (odcházím… ehm..) a představte si tu parádu (jak celej rok šetřím…(?))… Je jich…kurva moc. A každej má svůj příběh z tohodle jedinečnýho dne a z tohodle (krásnýho) města (asi proto chvíli trvá, než se to rozjede). Noc pro amatéry? Pravda, jak stárnu, mám k těm oslavám už střízlivější přístup (máš strach srabe!..), ale jak tak koukám (na ten film…), tvůrci s tím počítali. Porody, umírání, životní bilancování, předsevzetí – vo čem jiným by měla bejt tahle noc? Líbí se mi těch pár fíglů, na který spolehlivě ,,utáhnou“ osamocenýho nenáročnýho diváka (srkajícího rudý víno), líbí se mi, že ty lidi nejsou pubertou přejetý komsomolci, ale osoby, ke kterým mám (tak nějak) blízko (si věříš…dyť máš pár let do hrobu...) a ještě se mi líbí, že i když mi slzí voko, cejtím se fajn (a nemůže za to ten chlast?). Některý lidi hold oslavou Novýho roku maskujou touhu po druhý šanci, novejch začátcích, ale hlavně (jasně…) touhu po LÁSCE! Prostě 21. století. A tak bez zbytečných keců vokolo – ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK! (prej na Silvestra je možný všechno, tak se neser, že seš nezaměstnanej, že je korupce, že je ti 12 a seš těhotná….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Od filmu očekávám záplavu ,,product placementu“ (páč vím hovno, čím svítit, co nosit…). 2.) Vzruší mě jedině Bon Jovi (no dobrá, ještě Zac Efron). 3.) Páč su nahá a chcu tatovi ukázat, že Novej rok je vo šatech! /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Warner Bros. (New Line) // Počet premietajúcich kín v USA: 3,505 // Otvárací Víkend USA: $13,019,180 // Od samého začiatku až po samotný koniec ide o príjemné a sympatické pozeranie. New Years Eve je síce klišé, ale ktorý film dnešnej doby nieje?. Z deja a hereckého obsadenia som bol milo prekvapený a aj preto som sa vôbec nenudil, čomu odpovedá aj moje hodnotenie. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tyhle propletené romantické komedie prostě američanům nejdou, není to v hercích, je to v lidech, co stojí za scénářem a kamerou ... zlatej Richard Curtis a Love Actually. PS. Michelle Pfeiffer - still hot! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Narozeniny neslavím, svátek jsem patrně nikdy neměl, MDŽ mi zlí kapitalisté zrušili a silvestrovskou noc nejraději trávím v pracovním procesu. Po kouknutí na tento snímek patrně zlehka změním svou oslavovou strategii a občas "náhodně" uvíznu ve výtahu se sympatickou slečnou, ale to nic nemění na tom, že stále mám kopřivku z představy, že bych se mačkal na přecpané ulici s davem neznámých zbořených individuí. Přesto se mi tato oslava líbila na víc než na tři hvězdy, ale tu čtvrtou nemohu udělit kvůli závěrečnému odhalení tajemné sexy krásky, které producenti zapomněli prozradit, že jí to posledních padesát let skutečně moc nesluší. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych dala 5*, protože mě ta atmosféra tak nějak unesla a u sledování jsem se cítila skvěle. Nechyběla spousta vtipných momentů a kouzlo čisté romantiky. A jelikož je konec roku, dá se odpustit i ta spousta klišé a (ne)moudrých proslovů. Jednotlivé příběhy jsou poutavé..některé méně, některé více. Mně se nejvíc zalíbil souboj o půlnoční porod a neskutečně roztomilý Zac Efron s fantastickou Michelle Pfeiffer. Dohromady to spolu slušelo i hvězdné Lee Michele s Astonem Kutcherem. Závěrečné bonbónky a nepovedené scény mě pobavily nejvíce. A právě to byl ten okamžik, který spojí všechny lidi v sále. 4* ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Zapomenutelná romantická mozaika, kde je z tuctu tuctových podzápletek zajímavých přibližně nula. Ale na ukrácení dlouhé chvíle, třeba v letadle, když už vás přestane bavit hrát Chcete být milionářem, to ujde. Viděno nad Sibiří. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Ze sv. Valentýna sálala bezelstná, cukrkandlová, avšak dokonalá romantická atmosféra, z Nového roku nečiší vůbec nic. Všechno je umělé, vykonstruované a bezemoční, Marshall zmateně těká mězi jednotlivými, nezajímavými epizodkami a superhvězdné osazenstvo se stopáží víceméně pronudí. Čest kouzelným výjimkám (Swank-De Niro) a několika fórům (hlavně bitva rodiček), jinak by to bylo úplně o ničem. P.S. Co ta věková nevyváženost párů aneb ona 40 až 50+ a on mlaďoch? Parker - Duhamel, Pfeiffer - Efron, že by nový trend? P.P.S. Silvestr není jen o naději, nových záčátcích a půlnočním polibku, ale i o pořádné party. Kde je? Postávání statistů na Times Square nepočítám. P.P.P.S. Stejně si to celé pro sebe ukradl Rober Downey. Stačil mu jeden záběr na plakát na druhého Sherlocka.) 50% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Plejáda hvězdných jmen v přehlídce mozaiky lidských osudů, které se proplétají v období před Novým rokem. Řekla bych, že potenciál zůstal docela nevyužitý. Tvůrci si zřejmě řekli: "Natočíme vánoční film, do kterého nahážeme nejslavnější hvězdy Hollywoodu a pak k tomu přidáme nějaký ten příběh, nemusí být nijak extra propracovaný, hlavně, když to pak všechno dobře dopadne a všichni budou šťastní. A nakonec přidáme velký ohňostroj. Určitě vyděláme pořádný balík." Tak nějak mi to přišlo. Jenom, aby se natočil další předvánoční (povánoční) film s hvězdným obsazením. Příběhy jednotlivých postav mohly být i více rozvedeny, mohli jsme se o nich dozvědět něco více. Takto vše klouzalo jen jaksi po povrchu. Ale co, obsazení je sympatické, zejména Hilary Swank vede, humor příjemný a nenásilný a hezky se na to dívalo. Láska nebeská bude přece vždy jen jedna:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani celé hollywoodske nebo nedokáže spasiť film, ktorý je dopredu odsúdený na zánik, či už z pohľadu dookabijúcej prvoplánovosti, predvídateľnosti, či vykonštruovanej sentimentality. Celé to nemá žiadny drajv, postavy sú proste len náhodne "dosadené" do útržkovitých scén a akoby nikto nevedel čo majú vlastne predstavovať, nemá to teda koncept, nemá to hĺbku. Menej je viac režisér asi pochopil z opačného uhla. 55%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Americká verze Lásky nebeské, která jako by si propojením rozdílných dějových linek v průběhu filmu chtěla vzít příklad z Crashe. Úrovně ani jednoho ze zmíněných nicméně zdaleka nedosahuje. Chybí tomu vtip, chybí tomu jistá esence nepředvídatelnosti, chybí tomu šarm, chybí tomu silné scény, chybí tomu nápaditý scénář. (Ne, pod slovem "nápaditost" si nepředstavuju, že se do děje zakomponují lidé rodící se i umírající nebo že se své malé vsuvky dočkají i hrdinní vojáci bránící Spojené státy v zahraničí.) Nehledě na to, že jak (ne)dělat product placement zjevně tvůrci odkoukali od českých filmařů. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé, dobrá atmosféra, výborný strih, skvelá hudba, sympatické obsadenie... bohužiaľ až príliš predvídateľné a plné lacného klišé, čo úplne zničilo môj zážitok z pozerania. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Garry Marshall by neměl točit pokračování svých filmů! Šťastný Nový rok je vyžilá parodie na komedie, která znásilňuje romantiku a nechá si k tomu hrát Goo Goo Dolls. Garryho malý zločin proti lidskosti a americký výplach, který se točí snad jenom kolem té jedné jediné stoupající / stagnující / padající koule. Ale co všechny ty hvězdy? ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Protože byla v Anglii Bonfire Night a za okny mi řádili lidé s ohňostroji a petardami, dostala jsem náladu na nějaký slavnostní film. New Year's Eve nebyla ta správná volba. Ne snad proto, že by nebyl Silvestr nebo že by se mi nelíbila oslava v New Yorku (co bych za to dala, stát na Times Square..). Ani nepatřím mezi diváky, kteří u každého druhého filmu brečí, že je to předvídatelné klišé. Ale tady těch příběhů bylo tak moc, že žádný nedostal tolik prostoru, kolik by si zasloužil. Dějová linie Efron-Pfeiffer však byla výborná a ráda bych na toto téma celý film (a nějaké objasnění, proč její postava byla tak divná..). Ostatní byli naprosto nezajímaví, v čele s Bon Jovim (fuj! to nejstrašnější z celého filmu...) a Abigail Breslin, která se z krásné sympatické holky stala vyumělkovanou figurínou.... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Silvestrovská Láska nebeská? Až na toho Richarda Curtise tedy. Hezky po americku natřískaná (to obsazení je neskutečně obsáhlé, Jon Bon Jovi :D) změť mnoha postav, jež ztvárňují herci, které všechny odněkud znáte, ale na malém prostoru jim to sluší víc. Nejvíc wtf : Ludacris v uniformě sekuriťáka...6/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Miluju Michelle Pfeiffer (a odmítněte ji ve variaci na Frankie a Selinu Kyle v jednom), ale zabijí mě pohled na ni s Efronem v zádech. Všechno ostatní je copy & paste Láska nebeská čili peklo. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bolo mi jasne, ze Gary Marshall uz nikdy neprekona PRETTY WOMAN (1990) a ze tento film bude len takou nenarocnou a pre mnohych az nudnou jednodhubkou. Reziser sa snazi divakov pobavit pribehmi mnohych ludi, ktore sa odohravaju pocas jedneho silvestrovskeho dna a noci, ktori sa tak moc chcu stretnut a bud sa chcu udobrit alebo si popriat stastny novy rok, pripadne niekoho pobozkat, avsak posobilo to na mna, ako skor epizoda z nejakeho sitcomu, ktory mi ani nepripadal humorny, ale zaver sa mi aspon celkom pacil a hlavny dovod, preco som si nechcel nechat ujst tento film, bolo obsadenie mnohych znamych hercov. _________ Michelle Pfeiffer - (Ingrid) +++ John Lithgow - (Ingridin šéf) +++ Zac Efron - (Paul) +++ Robert De Niro - (Stan Harris) +++ Halle Berry - (Sestrička Aimee) +++ Cary Elwes - (Stanov doktor) +++ Jessica Biel - (Tess Byrne) +++ Seth Meyers - (Griffin Byrne) +++ Sarah Paulson - (Grace Schwab) +++ Til Schweiger - (James Schwab) +++ Katherine Heigl - (Laura) +++ Jon Bon Jovi - (Jensen) +++ Sofía Vergara - (Ava) +++ Ashton Kutcher - (Randy) +++ Lea Michele - (Elise) +++ James Belushi - (Building Super) +++ Sarah Jessica Parker - (Kim) +++ Abigail Breslin - (Hailey) +++ Hilary Swank - (Claire Morgan) +++ Ludacris - (Brendan) +++ Hector Elizondo - (Kominsky) +++ Matthew Broderick - (Pán Buellerton) +++ Produkcia: Toby Emmerich +++ ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama