Reklama

Reklama

Středoškolák Nathan Harper trpí návaly zlosti a sám sobě připadá cizí. Nevychází příliš ani s rodiči, kteří jsou na něj přísní, a navštěvuje psycholožku Bennettovou. Když se spolužačkou Karen pracují na školním referátu o pohřešovaných dětech, najdou na internetu fotografii malého chlapce. Na stránce simulující jeho dnešní podobu objeví Nathan sám sebe. Zjistí, že se jmenuje Steven a jeho rodiči jsou Lorna a Martin Priceovi. Spojí se on-line s adresou, ale netuší, že je odposloucháván muži kolem bývalého agenta srbské tajné služby Nikoly Kozlova. Ti záhy přijdou k nim domů, zabijí matku i otce a vyhodí dům po povětří. Nathanovi s Karen se ale podaří uniknout... Nathan volá policii, ale na lince se mu ozve agent CIA Frank Burton. Nathan je nedůvěřivý. Nakonec Nathanovi i Karen pomůže psycholožka Bennettová, která pracuje pro CIA. Harperovi byli také agenti. Nathanův pravý otec Martin Price je nezávislým tajným agentem a podařilo se mu ukrást Kozlovovi seznam pětadvaceti politiků a důstojníků CIA, kteří někdy prodali státní tajemství. Kozlov chce Nathana dostat, aby mohl Pricea vydírat a získat seznam zpátky... Nathan s Karen dostanou od Bennettové adresu, kde se mají zatím ukrýt. V bytě, který patří Martinu Priceovi, sebere Nathan pistoli a mobil. Když oba zjistí, že jsou jim CIA i Kozlov v patách, prchají odtud... Nathanovi se podaří několikrát odrazit útok Kozlovových mužů, pak ho najde Burton se svými muži. Nathan mezitím zjistí, že na mobilu z bytu je otcův seznam. Dojde mu, že je na něm i Burton, který se ho snaží dostat dřív, aby své jméno vymazal. Když je pak napadne Kozlov, Nathan s Karen znovu utíkají. Kozlov Nathana kontaktuje a vyhrožuje mu zabitím jeho přátel. Nathan mu řekne, že mu seznam vrátí, a dá si s ním sraz na stadionu během baseballového utkání... (TV Prima)

(více)

Diskuze

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Uz som tu nejaku dobu a uz som si aj zvykol, ze povacsine su tu len sami filmovi "odbornici" mne pripominajuci zakomplexovanych ludi, ktorych snom asi bolo stat sa zerisermi ci scenaristami. A kedze sa im to nepodarilo, tak si chodia vylievat zlost ku kazdemu druhemu filmu, na ktory narazia. Tem hra Lautner, dam 1*, co tam potom ako posoby samotny film. Tam ten bol zasa o trochu menej vtipny nez som chcel, tak dam len 2*, ale tam zomrel herec, ktoreho nemam rad, tak dam 5*. Naozaj logiku niektorych nepochopim. Uz pre mna nie je prekvapenim, ze dobre filmy su tu casto podhodnotene a naopak priserne nadhodnotene. Ae co uz, to je csfd...

Vratik

Vratik (hodnocení, recenze)

51 % si ten film opravdu nezaslouží, proto 4*, a někteří uživatelé pravděpodobně hodnotí s předsudky :D.

Darkage

Darkage (hodnocení, recenze)

ti co tu nadavaju to robia len kvoli tomu ze Lautner hral v Twilighte... podla mna to bol velmi dobry akčný film...

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No chození do kina je pro mě docela problém, často se mi totiž ani nechce, a to i kvůli tomu, že v Opavě to je naprd, jak možná víte a Ostrava? s dopravou by byla potíž, to pak stahování je skvělá věc i když ne zrovna legální :) Takže já si stahuji, na co mám zrovna chuť.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

matthew.17: No utíkačky jsou asi moje gusto, teď zbožňuji reality show  "The Amazing race" a tam taky docela pořád spěchají, aby předběhli soupeře, nevím proč, ale mám pro tento druh zábavy mnohem pevnější vztah než k soutěži Kdo přežije :) Originální to sice není, to je pravda, ale já Bornův mýtus neviděla, dost totiž sleduji filmy nejen podle děje, ale i podle herců. :) Ale zajímavé je, že si na herce z Twilight série vzpomenu jenom nějakou dobu poté, co je film v kinech, třeba teď chci shlédnout film Welcome to the Rileys s Kristen a pak si zase dám pohov od nich až do posledního filmu.

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Ja osobne nemam nič proti Taylorovy videl som všetky twilighty lenže tento film je jednoducho recyklacia toho čo tu bolo už sto krat. Ako niekto nižšie napísal "klasická utíkačka" a film ktorý nemôže ponúknuť nič nové ani iné hodnotenie nemôže mať. Záleží aj na tom čo od filmu očakávaš. Ak máš práve náladu na stredoškolský film kde je záporňačka kráľovná roztlieskavačiek a hlavná hrdinka šprtka a ten práve ide v telke, okamžite mu dáš bez rozmyslu 5*. Ale ja osobne keď idem do kina chcem skvelý film a to Bez Dychu nie je. Som číslo 4 mi bohate stačilo. 

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Shrnu film v několika bodech:

Ano, dívala jsem na něj především kvůli Taylorovi, ale zápletka, ostatní herci i s krásnou Lily Collins (dcera Phila C.) se mi moc líbili. Akci a drama miluji, ale asi nejsem tak náročná, jako většina "odborníků".  Ale přesto se hodlám podívat na akademií hodnocenou Černou labuť či Královu řeč.

Ano, bylo to nereálné, ale kolik filmů je reálných a zápletka je taky skutečně normální. Někdy i romantické komedie jsou nereálné až běda.

Ano, Taylor asi nikdy nebude dost dobrý herec pro Vás, ale já mám asi jiná měřítka.

 

Čtyři hvězdy.

Monikka

Monikka (hodnocení, recenze)

Tak poté, co se z Roberta Pattinsona vyklubal vcelku slušný herec (přesvědčil mě v Remeber me), jsem doufala, že se něco podobného stane i z Lautnera. Ale herecký výkon, který předvedl v tomto snímku mě postavil zpátky na zem a já pochopila, že role Jakoba v Twilight sáze je vrchol jeho hereckých schopností a z toho kluka nic nebude...Uplně zbytečný film, nic nového,  nic překvapivého a ještě tak nesmyslné a nelogické scény, při kterých jsem otáčela oči v sloup, to vše podrženo příšerným hereckým výkonem zmiňovaného Lautnera a pro mě trochu zklamání, protože jsem se na to vcelku těšila, i když nic neočekávala. **

 (hodnocení, recenze)

StrYke: nejsi náhodou tělocvikář nebo neučíš angličtinu?

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

Tenhle šulin hrál v akčňáku ? :D to si ho určitě pustim, už ted je to odpad..

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Kravina jak hrom.Všechno špatně,ale co je mega průser je Lautner.Ten kluk je naprosto mimo mísu,a ani náctileté dívenky jeho herecký výkon nemůžou ocenit.Scénář vycucanej ze zhnilýho citronu!!Aspirant na malinu.20%

Ralph666

Ralph666 (hodnocení, recenze)

fiulm jsem viděl a zas tak ztrašné to nebylo ... jako Lautner nic moc ale zas tak blbej taky nebyl ale když opominu jeho bylo to docela slušný a místy i vtipný 
75%

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Hustý je jak se hlavní postava na všech fotkách v galerii tváři strašně drsňácky a cool. Repertoár jako Segal po mrtvici.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lady Jane

Lady Jane (hodnocení, recenze)

buffy se s touhle tou kravinou nedá ani omylem srovnávat.. to se zase ozval nějaký intelektuál!..

Jacinda

Jacinda (hodnocení, recenze)


JohnnyiS: WTF? OMG? LOL? Viděl jsi vůbec Buffy? Víš o čem to je?

Saf123

Saf123 (hodnocení, recenze)

Videla jsem zatím jenom trailer,ale podle traileru mi to trochu pripomina serii Jasona Bourna,hlavne ten jeho prvni díl,sice nenasel ze je nezvestnej,ale taky utikal a taky si nic nepamatoval,neco spolecnyho tam je,ale i presto se na ten film mozna dojdu podívat.

Jacinda

Jacinda (hodnocení, recenze)

mě by zajímalo podle čeho se posuzuje herecký talent...launtera jsem viděla jen v twilight a tam mě ani nepřekvapil ale ani nezklamal. Beru ho jako průměr. A opravdu si jím nenechám zkazit dojem z filmu, který jsem ještě neviděla

DaUr

DaUr (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: Lautner je zpopularizovaný sen náctiletých puberťaček, toť vše. A právě proto je obsazován, protože vydělá... I když nevím, kolik těch děvčat na půjde na akční thriller. Casting fail. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

28.06.2017

V pouhých 56 letech nás v úterý opustil Michael Nyqvist, švédský herec, jenž se v poslední dekádě dočkal mezinárodní slávy. Ačkoliv vám jeho jméno možná nic neříká, tvář určitě znáte. Nyqvist se… (více)

Reklama

Reklama