Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zdědění rodinného vlastnictví v podobě zimního stadionu se nový majitel osvědčí jako významná spojka mezi bývalou olympijskou bruslařkou Amy a mladým bruslařským talentem. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

nash. 

všechny recenze uživatele

Typicky televizní sportovní romance, která proteče obrazovkou aniž by jakýmkoli způsobem rozvibrovala divákovy emoce. Vše je předem dáno, vše je předem známo a po cestě není jediný roh, za kterým by mohlo číhat nějaké překvapení či nečekanmý dějový zvrat. Alespoň že Noelle Bruno byla netuctově sympatická. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

nemám čas, takže sračka!!! televizní slátanina milionu nápadů, au! Do toho rádoby gradující hudba, která předznamenávala vrchol snad celých 30 minut, které jsem viděl. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Jeden z horších filmů o bruslení, co jsem viděla. Podobné jako ledové sny a další filmy o bruslení, které končí klasickým happy endem. Ovšem na ledové ostří to zdaleka nemá. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem asi v náhlém hnutí mysli v šestinedělí stáhl několik filmů s touto tématikou. Zatím jsem je neviděl všechny, ale nějak se mi začíná potvrzovat, že to asi opravdu bylo náhlé hnutí mysli. No dobře, v šestinedělí asi ne... Protože prvnímu Ledovému ostří většina z nich nesahá ani po spodky podrážek bruslí, tím spíše tento. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Ledové snění možná ale né filmové, film vhodný na výkend u Tv a není to zas až tak zlé jakse zdá ale nepřináši to nic nového ale spíše mnoho krát viděné, třeba mnohem starší a lepší Ledové ostří. ()

Vozataj 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen proto, protože jsem se potil s horečkou a měl jsem po ruce pouze dálkový ovladač. Od prvniho okamžiku je jasné, jak to celé bude. To by ani tak nevadilo, ale přímo mě iritovaly dialogy a herecké "umění". ()

Eddemi odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidela takto zle spracovaný film o krasokorčuľovaní. Príšernosť sama o sebe, dríst za drístom, výmysly jeden cez druhý, katastrofálne herecké výkony. Ty brďo! A to som zvyknutá, že tieto filmy treba brať z nadsázkou, ale na toto nemám slov. Normálne sa mi zdá až neuveriteľné, že tento film je tak nový, čo sa výroby týka, a aj tak do neho dokázali zaradiť také nezmysly a výplody bujnej fantázie "traktoristu"? Alebo kto robil scénar? ()

allegria 

všechny recenze uživatele

"Měla jsem moc práce." "Cos dělala?" "Hledala si práci." Snad kvůli téhle hlášce, která vůbec nebyla myšlena jako vtip, ale hodně pobavila, jsem to nehodila do odpadu. Taky kvůli úryvkům krásné hudby a tanci na ledě, které vždycky potěší oči a uši. Jinak děs. Matka vypadá mladší než dcera, hlavní hrdina se chová jako totální idiot, nesmyslné situace a trapné samoúčelné zápletky, zkrátka asi beznadějný céčkový americký styl... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Reklama