Reklama

Reklama

Eliseo je ošklivý, nudný a nezadaný. Stále ještě nenašel ženu svých snů a vlastně ani neví, co je to skutečná láska. Nati je také ošklivá, nemá jedno prso a momentálně žije se svým mužem odděleně. Našla svého ideálního muže, ale ani ona nepoznala skutečnou lásku. Eliseo se obává, že to nejhorší ho teprve čeká. Nati sní o tom, že to nejlepší teprve přijde. Když zemře Eliseova matka, ti dva se poprvé setkávají a dostávají poslední šanci najít lásku a štěstí. Má to ale jeden háček… Co se stane, když je žena vašich snů provdaná za vašeho bratra? (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tuctová a ničím neobvyklá komedie, která ale na druhou stranu má scény, kde vysloveně překvapí a já na film čumím s otevřenou držkou a představuju si mýho španělskýho hrdinu Bouřliváka. Bouřlivák je mimochodem první a jediná postava, která mi s hlavní postavou přišla podobná. Bouřlivák ale nemá problémy říct svůj názor a udělat, co se mu zlíbí. Tady ten film je trošku na půli cesty. Holt to prostě není vyžraný smradlavý a zpocený prase, jako Torrente a proto jenom tři hvězdy. ()

Joges 

všechny recenze uživatele

Balanc na hraně. Balanc mezi komedií i dramatem. Prolínaly se tu humorné i vážné situace. Když už jsem chtěl příběh brát vážně, nastoupily zase taškařice. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

To byla zase chujovina. Tohle mě vážně nebavilo asi jsem nepochopil tenhle druh vtipu. Prostě mi to přišlo příšerně trapný a herecký výkony stáli za hovno. Španělé by měli zůstat u hororů a komedie nechat na jiných zemích. ()

yarca 

všechny recenze uživatele

sedíte u televize a bezmyšlenkovitě cvakáte dálkovým ovládáním ve snaze najít něco, co by vám výrazně nesnížilo iq... a pak narazíte na tenhle zvláštní film o zvláštních a nepříliš hezkých lidech - a zjistíte, že se rvete o výše zmíněné ovládání se zbytkem rodiny, protože vy ten film chcete xakru dokoukat!!! chcete vědět, jak to dopadne!!! a hlavně chcete, aby to celé dobře dopadlo a aby si ošklivý antihrdina vzal nepohlednou hrdinku a aby spolu žili šťastně až do smrti!!! - a na konci sedíte u televize s připitomělým úsměvem (aniž by ale vaše iq utrpělo výraznou újmu) a máte pocit, že na světe je občas i docela hezky a milo :o)... ()

Reklama

Reklama