Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark a Jamie se chtějí vzít. Jejich rodiny jsou ale proti. Dvojice se proto rozhodne utéct. Jamie matce ukradne peníze, aby měli něco do začátku. Při útěku s nimi však spadne letadlo... Mark a Jamie se milují a rádi by se vzali, ale jejich rodiny s tím nesouhlasí. Jamie pochází z bohaté rodiny, která ohrnuje nos nad Markovou chudobou. Dvojice se tedy rozhodne utéct. Jamie ukradne svojí matce 200 000 dolarů, které chtějí s Markem využít, aby mohli začít nový život. Mark pro útěk získá letadlo, takže jde všechno perfektně. Dvojice letí vstříc novému osudu, cestou je však potká ošklivá bouřka a letadlo se zřítí do vody. Markovi se podaří osvobodit, ale Jamii nepomůže, jen si vezme její peníze. Jamie se z letadla nejspíš nedostala...
Policie brzy zjistí, že se letadlo zřítilo, ale po dvou týdnech je pátrání po letadle i tělech ukončeno. Markova matka kvůli nehodě zešílela a matka Jamie se velmi trápí, protože její dcera podle ní nikdy nenajde klid...
Po osmi letech má Mark nové jméno, jmenuje se Kirk a je úspěšným prodejcem ojetých vozů. Oženil se a má dceru. Té ale selhaly ledviny a bez transplantace do několika dní zemře. Mark tedy odjíždí zpět domů, kde unese svoji neteř. Zná chirurga, který pro něj neteř otestuje a případně provede vyjmutí ledviny. V té době je také nalezeno letadlo, v němž Jamie a Mark utekli, ale nejsou tam žádné lidské pozůstatky. Markův starší bratr David, detektiv, si dá pět a pět dohromady a dojde mu, že neteř unesl Mark. Objeví Markovu novou identitu a pátrání ho zavede do jednoho malého města, kde už jednou Markovi nějaký doktor pomohl s potratem. Do stejného místa se vydá i Jamie, která se ze zpráv dozvěděla, že byl nalezen jejich letoun. Mark mezitím připravil všechno potřebné na transplantaci, ale jeho neteř ho pozná, což situaci zkomplikuje... (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Volovina non plus ultra, ale souhlasím s kolegy zde, že na úplný odpad to není. Herci se flinkaj, scénář obsahuje nelogičnosti a chyby, ale přesto to má jakž takž spád. Napětí teda už moc ne a to by u thrilleru být mělo. Celkově je to takové tupé, bez šťávy. No dodíval jsem se až d o konce a moc neposunoval, takže nějaké to miniplusko si to zaslouží. 201309098507/8927 ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - slabé. A taky asi občas moc zběsilé (první půlku se skoro nic neděje, aby pak film letěl jako šíp), nelogické (určitě bych nějakému totálně neznámému chlapíkovi věřil, že je policajt) a... naprosto anti-thrillerové. Vždycky jsem měl pocit, že u thrilleru je důležité se trochu bát, být napnutý, čekat na rozuzlení a strachovat se o hlavní postavy. Kanadští tvůrci ovšem zvolili naprosto jinou cestu, nudu. Nuda před osmi lety, nuda v současnosti, nuda při snaze zachránit dcerku, nuda osmdesát osm minut. Ale jednu hvězdičku si tenhle film určitě zaslouží, do odpadových vod má naštěstí daleko. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh jako takový by nebyl špatný, kdyby však byl lépe scenáristicky zpracován a naopak nebyl zprzněn televizním rozpočtem. Televizní film, který je v rámci žánru špatný v mnoha oblastech. Napětí? Atmosféra? Akce? Pokusy patrné jsou, ale ta sebezničující výpravná levnost a hlavně dějová předvídatelnost prostě hatí vše podstatné. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Asi to bude znieť čudne, ale som váš švagor.“ Televízne trilery nie sú mojou špecialitou, ale keď som sa dozvedel, že v tomto hrá môj veľký idol Ian Ziering alias Steve Sanders z „Beverly Hills 902 10“, nemohol som si to nechať ujsť. Výsledok je rovnako tragický, ako som čakal, od šerifov, ktorí sa nevedia biť, po absentujúcu logiku (niekto sa vám do telefónu predstaví ako policajt a vy mu uveríte?) až po nulové akčné scény či komické pokusy o napätie. Také hrozné, že aj zúfalý neherec Ianovho formátu bol nakoniec ešte tým lepším. ()

Ladas6 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý film plný nelogických úvah hlavních postav. Nebýt těchto celkem zásadních nedostatků, tak se na to možná i dalo koukat. Do odpadu to má ještě hodně daleko, ale ke dvěma hvězdám se to taky moc nepřiplížilo. BTW: Nikdy bych nečekal, že Ian Ziering bude někdy asi nejlepší herec v nějakém snímku... Tady to asi platí... Ale nevím, jestli to je tím, že on hrál celkem dobře a nebo byli ostatní úplně strašní... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama