Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinka vypadá na první pohled jako sympatická dívka, ale ve skrytu duše je psychopatka, která se rád vyžívá v mučení lidí. Jen tak se někomu vkrade do domu a začne s ním hrát svou krutou hru, ze které žádná z jejich objetí nevyjde bez újmy na zdraví. (Ssimca)

Recenze (11)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, tak co k tomu říct. Horor opravdu pro ty otrlejší diváky. Myslím, že snesu celkem hodně, ale místy mě fakt polil pot. Tvůrci si dali opravdu záležet na tom, aby to vypadalo co možná nejvěrohodněji. Myslím, že se povedlo. Nejsem žádný zvrhlík, který by se v takových filmech vyžíval. Přiznám se, že jsem se na něj podíval z jednoho jediného důvodu. A to mojí převeliké slabosti pro Americu Olivo. Tato talentovaná umělkyně mě absolutně učarovala a role jí sedla suprově. Věřil jsem jí každý pohled. A ač bylo lepší místy nekoukat, na ni se dá koukat opravdu pořád :). Jinak k filmu. Nebylo to zvládnuto zle. Krev měla občas divnou barvu a podle mého hlavní oběť by na toto počínání reagovala trochu jinak. Něvěřím, že se to dá přejít se zatnutými zuby a slovy "O god." Ale co já vím. Je pravda, že jsem se chvilku ztratil v oné snové realitě, ale to byl asi záměr. Jinak proč ne, jsem rád, že mi Americu nezabili, ale snad ji někdy potkám v jiné náladě :). **za film a * za A. Olivo = ***. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor, ktorý sa koncentruje vlastne len na mučenie. Ak si to však porovnám s takým Gurotesuku, ten je oveľa lepší a presvedčivejší. Až na jeden dosť nechutný záber je to slabota, poniektoré scénky sú smiešne a dosť amatérsky natočené. Musím však pochváliť výber hlavnej záporáčky, výborne do tohto filmu zapasovala. Film však nemal nijaké rozuzlenie, nijakú pointu a po obsahovej stránke to bolo poriadne biedne. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ne!! Takhle ne ani v tak "nízkém" hororovém subžánru, jako je "torture-porn exploitation" ... Působí to jak praštěná telenovela a vše je prostě špatně ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

America Olivo byla svého času neskutečně sexy ženská, která se mimo jiné téhož roku objevila na obálce časopisu Playboy, vdala se za Christiana Campbella a natočila s ním tento film. O ano dámy a pánové, její skutečný manžel si zde zahrál nejdéle trýzněnou oběť Dona a jak vidno, oba si natáčení neskutečně užívali. To už se ovšem nedá říci o samotných divácích, alespoň tedy co se mrzkého hodnocení tohoto kousku napříč internetem týče. Přitom ono to na první pohled vypadá jako vcelku solidní filmeček. Mučení je zde vskutku pestré, hlavní hrdinka je vynalézavá, každá z jejich obětí si projde neskutečným peklem, prolije litry vlastní krve jen pro její pobavení (řezání obličeje - prstů, sekání, propichování úst, pánského přirození, pálení zaživa…), no prostě nic co byste chtěli okusit na vlastní kůži. Jen kdyby ty gore scény nebyly už na první pohled tak gumové, dialogy jalové a množství scén naprosto nudných. Přitom co se týká brutality, tak si nemůžu absolutně stěžovat. Jenomže to by tvůrci nesměli chtít dát filmu i jakýsi děj, ve kterém se a nejen oni, ale i samotní diváci dost ztráceli. Spousta věcí tu nedávala smysl, halucinace byly nepřehledné, často zbytečně brzdily rozjetou podívanou (ono to mučení bylo vážně to nejlepší na celém filmu). K dobru jim však musím přičíst fakt, že se jim do toho všeho podařilo přimíchat i trochu toho černého humoru, který dokázal pobavit. Hlavní hrdinka byla totiž nejen šílená, ale měla i smysl pro zvrácený humor. 40% ()

demented 

všechny recenze uživatele

The Girl je fešné dievčisko, tak trochu psychopatka, ktorá sa votrie ľuďom do domu a hrá s nimi svoje hry. Tiež ste si vždy túžili vyskúšať, čo sa stane, keď niekomu hodíte do vane zapnutý fén? No prosím, presne vaša krvná skupina (Pre informáciu, vyhodia sa poistky a nešťastná obeť nie a nie skonať, ani keď daný postup zopakujete s rádiom či televízorom. Preto sa radšej odporúča podržať jej hlavu pod vodou.) Až na mierne psychadelickú časť zhruba v polovici stopáže, ktorú možno pripísať na vrub požitých mediakmentov hlavným hrdinom/obeťou filmu, snímok odsýpa celkom slušne a ničím nevybočuje z radu. Od žánrových súputníkov sa odlišuje snáď len mierou brutality a zobrazenia gore, kedy sme pohľadu na proces mučenia síce ušetrení, ale výsledok je nám predostretý v celej kráse/"kráse". ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Úplná blbost. Je tam nějaké mučení, pak se to začne parodovat a nakonec se to utopí ve vlasních nesmyslech. Za jednu podařenou nechutnou scénku, dávám jednu hodně slabou hvězdičku. 21%. ()

ciapok odpad!

všechny recenze uživatele

Olivo sa mi páčila z fotiek, tak som bol, bez ohľadu na žáner, zvedavý ako hrá ... mizerne. Tento film odporúčam ako substitučnú liečbu pre niekoho, kto je závislý na hororoch. Je to také zlé, že na ďalší nebude mať chuť pár mesiacov až rokov. Chutilo to ako nanuk z kuracej polievky. ()

Reklama

Reklama