Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Anime vytvořené až neuvěřitelně přesně podle své manga předlohy. Děj se točí okolo studenta Keita Suminoe, který má dvě nevlastní sestry, Ako a Riko. Obě Keita milují více než je zdrávo a svoji lásku mu vyznají před spolužáky ve škole. Keita se nakonec rozhodne, že půjde na stejnou školu jako jeho sestry, ale příprava na zkouškové období je sestrami neustále přerušována. Ty o něj bojují a svádějí ho. Keita si pomalu uvědomuje, že svoje sestry má taky více rád než bývá obvyklé a pomalu přistupuje na jejich hru. (Valgaav)

(více)

Recenze (17)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

pár dílů tohoto jsem viděl, protože mi to bylo předloženo a já nevěděl, že jde o ecchi, ale byl jsem celkem dost překvapen, protože jsem se u některých dílů dost bavil, sic se jedná o blbinu ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný seriál o borcovi, co ho denně ´´terorizují´´ jeho dvě okouzlující nevlastní sestry...Děj tu moc nehledejte, hlavní jsou spíš jednotlivé scény, které jak kdy komediálně fungují...ikdyž hudebně na tom Kissxsis není zle, tak se žádná zvuková paráda pro uši nekoná (až na ending, který je dokonalý), dabing je solidní, kresba je hezká...celkově spíš průměrnější anime s pár perfektníma momentama, ale nic vyjímečného... 55% PS: Keitovi můžeme všichni jen tiše závidět! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Typický japonský kreslený seriál, kde se již na začátku nastaví vztahy a až do konce zůstávají stejné, stále se to přelévá na místě, nikam se děj nevyvine. Pravda, na konci se dozvíme, jestli se Keita dostal na střední nebo ne, ale myslím, že zrovna tenhle zvrat nikoho moc nenadchne, všichni by raději ocenili vývin v jisté jiné oblasti. Pravda, některé postavy se nevyvíjely z toho prostého důvodu, že se bouřlivě vyvíjely v minulosti, takže v přítomnosti byly vyvinuté až moc, jako třeba ona třináctiletá Keitova obrýlená spolužačka. Jinak seriál mě začal víc bavit až poté, co vstoupila na scénu učitelka, která se uchylovala pro konzultace k jakési postavičce ze hry (no podle úrovní odpovědí bych řekl, že lepší než se radit s kdejakým bohem). Škoda jen, že autor seriálu byl evidentně přívržencem jisté řekněme mokré praktiky, ke které já osobně moc vztah nemám, a kterou prožila ona třináctiletá spolužačka asi dvakrát doopravdy, dvakrát v duchu a jednou se o tom Keitovi zdálo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry (dvojčata, 16 let) se přetahují o svého o rok mladšího nevlastního bratra, který se připravuje na zkoušky na střední školu, a všelijak se mu podbízí a nabízí, posluhují mu a jinak ho vyrušují od učení (tím, že mu sahají do rozkroku, ukazují mu kalhotky a třou se o něj prsama). Jenže je to ecchi, čili erotika bez nahoty. Hloupoučké zápletky, kdy se spíše jedná o natahované anekdoty, balancují na hraně morální přípustnosti (ovšem jsou to Japonci, takže jiný kraj... :-)), animace je taková pomalá a mdlá, ale hlavně mi naprosto nesedl humor (infantilní, pubertální, předvídatelný). Na druhou stranu, ty holky jsou prostě okouzlující a neskutečně roztomilé (a upřímně, kdo by si takové sestry nepřál? :-)), takže romantická linka mě i celkem bavila. A má to moc pěkný ending. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Bez sexu, no veľmi sexy a veselé. Som rád, že sa snažili "držať na uzde" - i keď 13-ročné dievča cikajúce na hlavu svojmu spolužiakovi, či trhlá profesorka (moja obľúbená) ukájajúca sa v prepotenom chlapčenskom úbore - znie to dosť úchylne, lenže v tomto prevedený to bola proste iba zábava (na rozdiel od OVA, ktoré seriálu predchádzali)... (len tak na okraj, hoci mi je jasné, že tieto seriály nemajú prakticky nič iné spoločné, dvojičky Ako a Riko mi svojim vzhľadom a vlastne aj povahou, veľmi pripomínali sestry Saku a Yuki z Candy Boy-a - no to asi iba mne...) Ending tiež veľmi dobrý - jediné, čo mi tu trochu vadilo, boli tie občasné sny a predstavy... - takže u mňa za 4... ()

Koonix 

všechny recenze uživatele

[] Opening-Ending [] Pri sledovaní som si pripadal ako na hojdačke - zatiaľ čo niektorým epizódam by som bez váhania udelil plný počet hviezdičiek, iné by som bez váhania poslal do odpadu. Kvôli tomu mám z tohto veľmi rozporuplné pocity... Aj keď to čo je v tomto prípade hlavné (ecchi) funguje vynikajúco, a sestry sú fakt roztomilé (moja favoritka bola Riko:), škoda že to nebolo ponechané iba v takej ľahkej provokačnej rovine. Akonáhle dvojičky začali strašne vážne rozprávať o svojich citoch (za početných hlasných vzdychov Keita! alebo Kei-chan!) nevedel som či sa mám smiať či plakať, proste mi to k tým perverznostiam absolútne nesadlo. Ale v konečnom dôsledku to až taký prúser nebol hlavne prvé epizódy boli vynikajúce a prístup rodičov k vzťahu ich detí sa mi osobne páčil :) A myslím že väčšina ľudí by vraždila aby mala také problémy ako Keita. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Hard ecchi x soft hentai - jinak se tohle ani nedá nazvat. Tím je to právě ale zajímavé. Na jednu stranu to není ono ecchi, kdy si říkáte, že byste chtěli více, ale zase to nezajde do krajů přímého hentaie. Takový kompromis mezi obojím. Na jednu stranu je to škoda, na druhou je to výjimečnost. Nemusím ani zmiňovat, že je to doprovázeno celkem slušným humorem, který to všechno nádherně podtrhuje. Příběh v tomhle prostě nehledejte, protože tu žádnej není. Jak tu bylo zmíněno, je to prostě správná "blbina". Navíc další výjimkou je i to, že krom základní části 12 dílů je tu i dalších 12 dílů OVA (ano OVA a ne druhá série, i když by to tak mohla nakonec být viděno). Hudba je jakž takž ucházející a animace to samé. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Dvojčatá sú sexi (aj naživo ;*) ) a trapasy sú celkom podarené. Aj keď je to celé o čosi menej "drsné" ako rovnomenná OVA séria (ktorú týmto milovníkom škodoradostného šteklivého humoru naozaj odporúčam), zasa to má aspoň troška súvislý dej. Po pusu by som si šiel k Ako-chan. Som zvedavý, či by Keita žiarlil... ;o). ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Pozitivne hodnotim akurat obcasne vtipne scenky. Velmi by tomuto ecchi prospelo ak by to bolo len kratke OVA, lebo po par castiach to zacne nesmierne unavovat a nudit. No a ten pripeceny hlavny muzsky "hrdina" ak sa da tak nazvat... Sa podla mojho nazoru autorom anime moc nepodaril.. ()

Ragefyre 

všechny recenze uživatele

Ecchi o dvoch sestrách (dvojičkách) ktoré sexuálne obťažujú svojho mladšieho, na obranu morálnych zásad sestier musím spomenúť že nevlastného, brata (chudák že). Občas som sa zasmial, občas nudil, ale musím sa priznať že som sa zamiloval do openingu a endingu, čiže dám 3*. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavo úchylné, občas bizarné, ale pre mňa čo je dôležité, že to bolo vtipné a jednoducho som pri tom dokázal vypnúť a zabaviť sa :) 3*. ()

Reklama

Reklama