Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ta holka je zase tlustší! Tara Nicole Steele, jejíž otec vydělal miliardy výrobou letadel, ale možná je homosexuál, musí po návratu ze švýcarské internátní školy přetrpět večírek pořádaný údajně na oslavu její dospělosti. To se jen matka Astrid, bývalá prodavačka laciných cigaret, o níž se spekuluje, že jako mladá účinkovala v pornofilmech, chce předvést s novým obscénním náhrdelníkem. Seznámení se zpěvákem Bogartem Peterem Stuyvesantantem, co se narodil na zadní sedačce staré fordy a jmenuje se podle herce Humphreyho, připraví Taru nejprve o poctivost, a potom o iluze. Bogart totiž touží po Astrid... (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Já civím na mrkev, a pak, já se z toho klidně udělám... Takže asi tak. Zajímalo by mě, kdo u Bontonu rozhodoval o zakoupení tohohle ultra shitu. Neuvěřitelná podívaná, nesmysl všech nesmyslů. Kultem může být třeba hudba, to jo. Je to celé temné a jestli to mělo být myšleno jako kritika zazobanců, pop průmyslu nebo doby, pak k čertu s takovou dobou, popprůmyslem i se zazobanci! Info pro dabingforum: Na české verzi spolupracovali: Marie Drahokoupilová, Miriam Chytilová, Gustav Bubník, Miroslav Saic, Jana Mařasová, Jakub Saic, Antonín Navrátil, Jan Morávek, Barbora Dvořáková, Karolína Průšová a Daniela Zachariášová. Vyrobil Bonton, divize Bontonfilms.__ A já jenom dodám, že se jedná o částečný voiceover, ve kterém někteří dabéři namluvili víc postav. Ble! ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Perfektne zastaralý príbeh korupcie, sexu, drôg a slávy. Tučná teenagerka (Near) je zmätená, keď jej rock´n´rollový milenec (Christopher) si začne s jej šperkami posadnutou matkou (Jones). Film bol opätovne vydaný ako "Cult Of The Damned". ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama