Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Američan Marco studující v Londýně umění se přátelí s medikem Timothym. Bezstarostný a arogantní suverén s děravými kapsami nemá nejlepší vliv na syna z dobré rodiny, který za svého přítele platí pronájem mezonetového bytu a hodlá i zanechat prestižní školy. To vše nerada vidí Timothyho rozvádějící se matka Carol, která na jednom večírku ztropí skandál po té, co nachytá Marca s jeho dívkou Sarah samotné v ložnici. Její přehnaná reakce může být ale řízena i jiným motivem než jen obavou o synovu budoucnost... (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně pečlivě budovaná stavba vztahu hlavních postav má za následek, že hlavně úvod filmu je poněkud těžkopádný a pomalý. Co se ale stane, pozorný divák vytuší dlouho dopředu, a nutno říct, že režisér si tenhle okamžik opravdu vychutnal. Docela dobré drama s neokoukanými tvářemi a slušnými hereckými výkony natáčené kromě Twickenham ateliérů i v londýnských exteriérech (hlavně na břehu Temže). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, dopitak ma pravdu, rozlieza sa to slimacim tempom, a to este som mal dojem, ze ten slimak si dal nainstalovat ABS system. No nic, potom asi v strede to chyti grady a tempo, takze spolu s nimi sa zlepsili aj dialogy. Napokon divak ostane spokojny s celkom sviznou, v druhej polke dobre odsypajucou spolocenskou konzervackou. Akcne sceny neboli, ani prestrelky, no a dam predsa len nejake % dolu za ten pomaly rozjazd : 75 % ()

Reklama

Reklama