Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že mě The client list natolik upoutá. Za mým zájmem zhlédnout tenhle neznámý film stojí hlavně úžasná Jennifer Love Hewitt. Pořád se na ni nemůžu vynadívat, takže jsem ráda za každou její roli. Scénář, který byl vytvořen na základě skutečné události, mě zaujmul. Větší část filmu působí přesvědčivě. Ikdyž pochybuji, že by manželky zareagovaly na nevěru jejich manželů takhle..Hezké a lehce stravitelné..4* ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak jistě, tohle drama s prvky komedie má jeden velký problém, a to je občasná naivita. Pak záleží na divákovi, jak moc ji je ochoten tolerovat nebo věří/nevěří tvrzení tvůrců o inspiraci skutečnou událostí (mně víc vadil jen fakt, že vydělávala přece jenom moc peněz a taky ten konec, přestože nebyl tak moc drastický, jak by jistě být mohl). A když jsem u reálnosti, musím (alespoň v případě tohoto filmu!) oponovat kolegovi dopitakovi; v The Client List mi J.L.H. přijde uvěřitelná, protože ona hraje bývalou královnu krásy (tj. je navyklá na komplimenty a pozornost; ostatně sama v jedné scéně vysvětluje, jak se při "práci" cítila), která je zvyklá žít v přepychu, neumí normálně pracovat a je nepraktická. Navíc, modelky a jim podobné dokáží i po několika dětech vypadat stále ukázkově, jelikož byly od určitého věku vedeny k tomu, aby o sebe pečovaly a způsoby, jak se dostat zpátky do formy a získat původní figuru, dobře znají. Kdyby byla role Jennifer napsaná jinak, pak bych s kritikou možná souhlasil, v tomto případě však ne. Takže s čistým svědomím hodnotím slabšími 4*, ale samozřejmě uznávám, že z průměru film vyzvedává jenom moje oblíbenkyně (jinak rozsahově podobných rolí bych uvítal v její filmografii určitě víc). ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery. Celkem podceněný film,což je škoda. Nejkrásnější holku z maloměsta a její rodinu stíhají finanční problémy. Ač se snaží jak se snaží,jsou švorc a tak se hlavní hrdinka Samantha rozhodne pracovat jako prostitutka. O její služby je velký zájem nejen kvůli její kráse,ale i vstřícnosti a inteligenci-jak to bývá,zezačátku jde tedy všechno hladce. Nakonec však dojde k odhalení a média to tak rozpitvají,že je z toho velké drama. Sam se začne rozpadat rodina a navíc ji nejspíš čeká vězení nejen za prodávání se,ale i za užívání drog,které začala brát kvůli dlouhodobé únavě .Samomluvou trpící Sam v podání krásky Jennifer Love Hewitt je sympatická,do její role manželky ve finanční tísni se člověk snadno vcítí a tak nějak jí ten přešlap i odpustí .Celkově na mě film zapůsobil dost silně,a mezi snímky s podobnými tématy je rozhodně nadprůměrný. Každopádně konec byl na můj vkus přespříliš hollywoodský a především uspěchaný a místy matoucí .Poté,co Sam vyjde po měsíci z vězení žije v domě sama a najednou má promoci,když musela studovat jen chvíli? A kde po celou dobu byly děti s jejím manželem? Každopádně i tak to na těch pět hvězdiček má a já jsem ráda,že jsem The Client List shlédla. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně solidní tv film, který kromě parametrově famózní Jennifer Love nabízí i zajímavý náhled do zákoutí a praktik "masážních" salónů a vcelku realisticky pojatý náhled na totálně švorc přežívající americkou rodinu a jednotlivá krizová životní rozhodnutí z toho plynoucí. Nemá to žádné vyšší ambice a v tom je to právě fajn. Solidní pilot k seriálu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt zase jednou našla materiál, ze kterého dokázala vykřesat víc. A nebylo to ostatně poprvé, kdy dokázal Lifetime na základě dobrého, ale rozhodně ne skvělého scénáře dát prostor své hvězdě a tu nasměřovat zase někam dál a výš. Takto už zafungovala série filmů s Vicky Pratt, která se díky nim přehrála do ryze charakterních a psychologicky náročných rolích, stejně jako Nicolette Sheridan. The Client List se navíc podařilo zúročit ještě jednou, v podobě 25 dílného seriálu. Nečekala jsem něco tak sexy a hravého. Ano, pořád je to ta naše hlavní hrdinka z Texasu, ale ve filmu si prošla dost těžkým obdobím a seriál jí dává příležitost podívat se na svou situaci z více stran. Na JLH je radost pohledět, je neskutečná, půvabná a herecky má také silné momenty. Mamku jí hraje Cybill Shepherd, příběh má hlavu a patu, někam směřuje a zároveň jsou tu neodolatelné hlášky, takže v podstatě není co vytknout. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Většina z nás žije podle nějakých morálních zásad, které dodržuje a přes které nejede vlak. Jenže co když jste součástí pětičlenné rodiny a hrozí vám, že přijdete o bydlení a o majetek a skončíte jako bezdomovci? Byli byste ochotni překročit své morální zábrany když víte, že se tím zbavíte finančních problémů? Hlavní hrdinka tohoto filmu sama se sebou bojovala, aby se nakonec rozhodla, že začne pracovat v masážním salonu jako prostitutka. Tohle je přesně jeden z těch filmů, které jsem s napětím a s maximálním zaujetím zhlédl jedním dechem a atraktivní příběh jsem si vychutnával od začátku do konce, aniž bych se alespoň na malou chvilku nudil. A jak příběh graduje, tak má zvědavost byla stále silnější, abych si nakonec mohl říci, že asi všechno dopadlo tak, jak to dopadnout mělo, a to je vlastně celkem fajn. Navíc když je divák hned na začátku filmu upozorněn, že film je natočen na motivy skutečných událostí, tak je celý ten příběh ještě o mnoho zajímavější. Po herecké stránce je vše perfektní, Jennifer Lowe Hewitt je kráska, které to slušelo i ve scénách, kde hrála unavenou a utrápenou matku, její filmový manžel Teddy Sears byl po celou dobu filmu velký sympaťák a matka hlavní hrdinky v podání Cybill Shepherd výborně ztvárnila neustále kritizující, ale i částečně chápající matku hlavní hrdinky. Celkově jsem s výsledkem spokojen a uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já měl ze všech komentářů, obsahů a zajímavostí dojem, že mě čeká kvalitní eroťák v primetime. Tak jsem si po dlouhé době pustil film i v televizi, protože na ČT Sport, posledním kanálu který ještě drží mou telku v pokoji, zrovna jak na potvoru běžel ping pong. Hele, nebylo to úplně k zahození, ale jestli chcete pořádný film, natočte si svůj vlastní. P.S.: Sorry za komentář č. 70. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Je znát, že je podle skutečnosti. Dobrý rozjezd - rodina je na mizině, potřebujou prachy, tak se mamča dostane do bordelu. Zní to jako hodně silný příběh. Ale bohužel v téhle chvíli to končí, dál se nemá kam rozvíjet. Jen dodám, že je znát, že to je pro TV. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 5 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neskutečné utrpení připomínající mučení. Ne snad kvůli filmu samotnému - jedná se o prostoduchý americký televizní epos s melírováním od komedie (scéna v bance) až po drama (odhalení), z pohledu tuzemce možná poměrně zajímavý nástin americké střední společnosti. JLH je moje láska teenagerských let, je krásná, ale nikdy nebyla dobrou herečkou, protože její zjev a výraz jí prostě nedovoluje "být uvěřitelnou". Stejně tak The Client list není žádným filmovým řemeslným skvostem. Koukat se však hodinu a půl na výstřihy a beznadějně "hluboké oči" JLH včetně záběrů v sexy kostýmech a spodním prádle, a vědět že stejně nedojde k žádnému jejímu odhalení, to je opravdu čínské mučení nejvyšššího stupně. Hodnotím však film, a ten je dost špatný. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

TV film se vším všudy. Nevýrazné, herecky obyčejné a režijně nevýrazné. A Love Hewitt by bez řádného nasvícení a tuny make upu, určitě takhle nevypadala. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa výborne spracované, Hewitt tá rola vyslovene sadla. Zaujimavá myšlienka, ako sa žena dostane k „remeslu“ najprv nechcene a nakoniec vlastne ani sama nevie, či ju to náhodou aj nebaví. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavý film o zajímavém tématu, dobře natočený, postavený na výborném herectví, především překrásné JLH. Pojetím příběhu o zoufalé rodině na pokraji propasti a způsobu vypořádání se s problémem jsem byla moc mile překvapená a nemůžu nikoho odsuzovat, naopak musím s každou postavou sympatizovat. Ač jde o TV drama, všichni hráli naplno a každý dialog měl svůj smysl, půvab a myšlenku. Téma víc než aktuální nejen v Americe má své poslání i poučení. A finální nálet podváděných manželek jsem čekala takový, jaký byl, ale bála jsem se klišovitého vyznění. Zbytečně. Bravo.☺ ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jen dolar ?? Kvůli tomu jsem si tě nebrala... Jsme v Americe, sakra !! Když je holka pěkná, nemůže bejt chudá.." Jeden můj kamarád rád přidává k dobru svoji oblíbenou rádoby vtipnou teorii, že kdyby nebylo lidské závisti, stačila by jedna ženská pro půl ulice, která vlastně velmi příhodně vystihuje celý tento film, nikoliv tedy zejména jeho premisu, ale spíše jeho hloubku i celkovou polovičatost, byť i k té polovičatosti, nezaměňujte s průměrností, má The Client List poměrně daleko.. Když se tak začtu do zdejších hodnocení, jdou na mě, dámy uživatelky prominou, mrákoty, protože pětihvězdí Laskavému doteku sluší asi jako XXL šprcka, pardon kondom, impotentovi, přičemž však proti pseudoglosám ve stylu "..nemůžu se na Jennifer Love Hewitt vynadívat.." lze jen těžko co namítat, ačkoliv ty tu prostřednictvím svých komentářů paradoxně zanechávají spíš divačky !! Ona je totiž Jennifer svému věku navzdory, i když v pětatřiceti toho má ještě hodně před sebou, pořád hodně sexy, kouká se na ni skutečně velmi hezky, ale uvěřit jí podobně komplikovanou postavu se zdá být až nemožné, a rozhodně si nemyslím, že by šlo o castingové selhání, či selhání její vlastní, byť tedy charakterní herectví jí jde asi stejně jako zpěv, byť teda v Japonsku šlo její album na dračku, ale Japonci, co si budeme nalhávat, nachází zalíbení v různých zvěrstvech, zásadní chyba totiž spočívá ve scénáři osvědčené seriálové hráčky Suzanne Martin, která prostě nemá na to, aby napsala dostatečně kvalitní scénář, bez něhož se prostě žádná televizní záležitost, která chce uspět, neobejde, a to jednoduše kdekoliv na světě !! Samozřejmě pozorný divák její rukopis cítí, když se vytasí tu s více, tu s méně vydařeným vtipným dialogem, který však v důsledku působí v téhle lifetimeové lacinné plačce jako pěst na oko, protože filmu schází větší nadhled, navíc ji i žánrově dost rozevírá, když je vlastně vše přísně podřízeno snaze vyvolat v divákovi sympatie k hlavní postavě, zda si je zaslouží či nikoliv už nechám na vás, a tak jsme vlastně ošizeni o veškerou syrovost či explicitu, díky níž by snad Laskavý dotek bylo možné žánrově řadit k (s)hitům podobným třeba Jedovatému břečťanu, který si nakonec aspoň na nic nehraje, což o tomhle nesmírně naivním kousku průměrného amerického seriálového režiséra Erica Laneuvillea rozhodně říci nelze !! Jako naprosto zásadní potíž celého snímku však vnímám jeho zkratkovitost, kterou bych za jistých podmínek ještě byl ochoten tolerovat, nicméně rozhodně ne, když několikrát opatrně rozvine zápletku, která by dala příběhu možnost se smysluplně dál posunout, aby vzápětí podobnou myšlenku nechala stát u cesty jako nemytou přestárlou šlápotu na E55, což dokumentuje nejlépe scéna, při níž Samantiny závistivé kolegyně masérky zjišťují, proč má vlastně tolik stálých klientů, která však v důsledku měla jen divákovi poněkolikáté připomenout její famózní paměť, když tento motiv nakonec sehraje hlavní roli v tom finálním rozuzlení.. Nakonec však lze Laskavý dotek - Ještě bych rád znovu hlasitě ocenil tu přehnanou kreativitu distributora se slovy: Strč si ji do zádi !! - naprosto bez problémů dokoukat do konce, který mě však znovu tím happyendem, či heavyendem, přesvědčuje, jak monstrózně si zde tvůrci s tím potenciálem skutečného příběhu vytírají prdel, a tak když zklame i osvědčený Richard Marvin s tímhle jalovým soundtrackem, rozhodně se nemůžu snížit k nadhodnocování jako valná většina, určitě ne u snímku, který si ani s tou průměrností rozhodně netyká, a na tom nic nemůže změnit ani stará známá Cybill Shepherd v miniroli Samantiny matky.. () (méně) (více)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Výzva na rok 2015: Na to, že to byl TV film jsem byl celkem mile překvapený, i když samozřejmě béčkových scén tam bylo požehnaně a často hodně kazily celý dojem ze snímku. Naprosto mě uchvátila J.L.Hewitt, co si budeme povídat, já jsem chlap a ona je ženská fakt k nakousnutí a mohl bych se na ní dívat celý film bez přestání ať už je oblečená nebo svlečená. Na TV film celkem zajímavé a nečekané rozuzlení a konec (nechci spoilerovat). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla nečekala jsem nic světoborného. Ne proto,že bych nevěřila v herecké schopnosti Jennifer ale hlavně proto, že by mě to téma s jakoukoliv jinou herečkou až tak nezaujalo. Celý film jsem byla unešena z půvabů Jennifer a k tak vysokému hodnocení mě přimělo také to jak krásný konec to mělo a také skutečnost, že ráda "objevuji" filmy, které nejsou až tak známé. Mě se to hodně líbilo takže palec nahoru a to dokonce pětkrát :-). ()

vercza 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podívala hlavně kvůli Jennifer a jsem ráda, protože je to moc krásný film o tom jaké rány nám život může přinést. Určitě doporučuji každému aby se na tento příběh ze života podíval. Zaslouží si aby byl známější. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události - hodně nereálně natočený. Scény a situace jsou hrozně kýčovité a nevěrohodné, herci přehrávají a celkově je všechno tak hrozně vyumělkované, že mě zaráží, že někdo ohodnotil tenhle film jako drama. Já bych to nazvala spíše parodií na drama. Film se prostě veze na vlně průměrnosti a přehánění. Abych, ale zase nebyla tak tvrdá, tak se na to dá překvapivě celkem i koukat. 50% (btw - vážně byla za tuhle roli Jennifer Love Hewitt nominovaná na zlatý globus??Vážně??) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Jennifer Hewitt je pekná žena a ma fakt krásnu postavu, zvlášť v tom sexi prádielku, Príbeh je to zaujímavý a vykresľuje úplne túto dobu, žena - / matka / pre prachy, veľký dom, auto, motorku, šperky atď sa kľudne stane kurvičkou ... ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pitomá bývalá roztleskávačka, která má údajně dokonalou paměť. No nevím nevím, nebýt té ukázky v bance, tak bych tomu neuvěřila. Ne moment, nevěřím tomu ani tak. Další americký moralizující film. Tohle nemělo jít do kin, ani na DVD. Jen do televize. Komerční. Ve středu dopoledne. Pak by to snad éterem prošumělo bez následků. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt je vážně kočka a v tom, že umí hrát, mě přesvědčila už v prvních dvou dílů I Know What You Did Last Summer. Jenže se říká, že v hororech hrát je nejjednoduší a když se přihlédne na fakt, že potom hrála v podobných blbinách jako Garfield, dalo se předpokládat, že pro složitější role není stavěná. Z toho mě ale vytrhl The Client List, který jsem si vlastně pouštěl jen kvůli Jennifer, která podává neuvěřitelný stoprocentní přirozený výkon. Jakmile naběhnou začáteční titulky, je divák obeznámen, že je film natočen podle skutečné události, což já osobně nechápu, protože příběh není zas až tak zajímavý, jako spousta jiných ještě nezfilmovaných příběhů. A existuje i mnoho dramatičtějších nápadů a jestli tvůrci chtěli přijít s něčím originálním, rozhodně se jim to nepodařilo, protože podobná témata jsme již měli tu čest vidět v mnoha filmech, jako například Coyote Ugly. To však vůbec nevadí, protože i přes jednobuněčný děj se stává The Client List solidní podívanou, a to hlavně jen díky - podobně jako tomu bylo v Happy Tears s Parker Posey - představitelce hlavní postavy a správné traumatizující atmosféře s reálným, leč poněkud nezajímavým, příběhem. Vlastně se musím přiznat, že kdyby hlavní roli nehrála Jennifer nebo Parker nebo nějaká podobná herečka, mé hodnocení by šlo velmi prudce dolů a to minimálně o tři hvězdičky, jelikož většina okamžiků filmu je podložená na sexy tělech "masérek". Ve filmu v podstatě nenajdete ani jednoho sebemenšího záporáka, což není u filmů moc častá záležitost a ani sbožná prostitutka, která všechno napráskala, se dá pochopit a pohled diváka na ní je stále... stejný. A to platí také o chlápkovi z banky, který chce sebrat Jennifer dům. Abych to shrnul, The Client List je díky Jennifer Love Hewitt skvělou podívanou, která však bude některé lidí více než nudit. Děj je sice strašně jednoduchý a trochu i předvídatelný, ale i přes to uspokojivý. Čtyři hvězdičky = 75% ()

Reklama

Reklama