Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vyhypovaná a masívnou reklamnou kampaňou podporovaná jednotka s Kieferom Sutherlandom ma svojho času príliš nenadchla, o to viac ma teda potešilo toto nenápadné video pokračovanie. Mirrors 2 je duchársky slasher s niekoľkými výbornými vražednými scénami a na počudovanie aj solídnymi gore efektami. Vytrasený "terminátorovec" Nick Stahl nikdy nebol hercom podľa môjho gusta a tento môj postoj k nemu sa už asi nezmení, oveľa viac než jeho nepresvedčivý herecký výkon ma však iritovali scenárové lapsusy, ktoré sa tu vyskytli a ktoré trochu kazia celkový dojem z tohto filmu. Napriek tomu však konštatujem, že Mirrors 2 je hororom, ktorý má grády... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě milým překvapením, tudíž jsem byl zvědavý i na ten druhý. I když hodnocení je tady poměrně slabé, nevěřil jsem, že to bude takový průser. A ono se mi to potvrdilo. Nic moc extra to sice nebylo, ale já jsem ani nic velkýho nečekal. A dopadlo to přesně tak, že na konci jsem byl spokojený. Mělo to hororovou atmosféru, kterou spousta filmů postrádá. A tady dokonce velmi dobrou. Navíc žádné dlouhé startování, už od začátku to frčelo, krví se to tu taky hemžilo a naturalistické scény byly místami až nechutné, ale všechno mi to dohromady prostě padlo do oka a bavilo mě to. I když jednočka byla lepší, tak tomuto dám zasloužený tři hvězdy. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Mně se jednička celkem líbila, a proto jsem se dvojky dost obával, protože znáte to… Zpočátku to vypadalo na takový hodně svižný závod o to, kdo zemře nejbizardnější smrtí, ale postupně se to uklidnilo a začala… nuda. Příběh se táhl, strašidelné scény úplně vymizely a samotné šťastné rozuzlení (které bylo opravdu na míle vzdálené tomu navýsost povedenému z jedničky) u mě vyvolalo akorát mohutné zívnutí. Tohle je přesně ten film, o kterém už za čtrnáct dní nebudete vědět, o čem vlastně byl. ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac som od tohto filmu nemal až príliš veľké očakávania. A to už len preto, že vačšinou tieto pokračovanie nebývajú zrovna najvydarenejšie. Ale toto sa fakt podarilo. Efekty boli fakt dobré, dokonca to bolo o trocha strašidelnejšie ako jednotka. Ale na jednotku to stále nemalo. Bohužiaľ, ale i tak moje hodnotenie je 4/5 ... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu méně urážlivé než nedávný sequel 30 Days of Night, přesto citelně pod hladinou průměru. Vymýšlení úmrtí se sice zcela neodfláklo, ale nezajímavá režie jejich potenciál nemilosrdně zabíjí. Ajo, kde jsi? Zkrátka Mirrors II jsou zbytečným pokračováním filmu, který mít pokračování neměl - a když už ano, tak určitě ne takovéhle, které na něj ani nijak zvlášť přímo nenavazuje. 3/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama