Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 2 se ani vzdáleně nerovnají kvalitě prvního dílu. Napětí a tajemnost se totiž vytrácí hned, jak divák zjistí, že se nejedná o čisté zlo a v tu chvíli se tento horor spíše mění na detektivku. Pár zajímavých momentů v podobě smrti ve sprše tu však je shlédnutí tohoto filmu určitě není zbytečnost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí trochu tím, že působí jako takový ten retardovaný sequel. Znásilňuje pravidla původního filmu, zbytečně tam cpe prostředí Mayfloweru, ale pokud se nad tohle přenesete, tak se jedná o solidní béčko. V první polovině pár lekaček, v druhé zase nějaká ta akce. Za týden si na to asi nevzpomenu, páč to stejně moc smysl nedávalo, ale nenudil jsem se. Slabší 3* ()

Reklama

Rendiss 

všechny recenze uživatele

To si opravdu dělá někdo legraci. Fakt pitomost! První díl s Kieferem Sutherlandem nám stačil, tam našli problém a vyřešili ho! Ale tohle? Co to obsazení? No hrůza! Trapná mrtvola v zrcadle, toho jsem se snad měl leknout? Prosím vás, příště se do takových blbostí nevrhejte. Dvakrát piš, jednou toč! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vyhypovaná a masívnou reklamnou kampaňou podporovaná jednotka s Kieferom Sutherlandom ma svojho času príliš nenadchla, o to viac ma teda potešilo toto nenápadné video pokračovanie. Mirrors 2 je duchársky slasher s niekoľkými výbornými vražednými scénami a na počudovanie aj solídnymi gore efektami. Vytrasený "terminátorovec" Nick Stahl nikdy nebol hercom podľa môjho gusta a tento môj postoj k nemu sa už asi nezmení, oveľa viac než jeho nepresvedčivý herecký výkon ma však iritovali scenárové lapsusy, ktoré sa tu vyskytli a ktoré trochu kazia celkový dojem z tohto filmu. Napriek tomu však konštatujem, že Mirrors 2 je hororom, ktorý má grády... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Victor Gárcia pro mě není žádnej začátečník a jako béčkový tvůrce si podle mě vede dostatečně dobře, jen ten Hellraiser se mu nepovedl, ale Návrat do domu je kvalitní film a Arctic predator považuju za kvalitní průměrný béčko. Jen spodivemzrovna já jsem viděl zrcadla 2 až ted, ale tak můžu říct že se jedná o kvalitní film srovnatelný s jeho Návratem do Domu hrůzy. Bál jsem se že se nebudu bát, nakonec sem tam lekačka byla sice jsem se vyloženě nebál ale film občas lehce postrašil. Dál jsem se bál hereckého obsazení a to zejména Katta kterej nehraje zrovna v dobrých filmech nakonec jsem ho sotva poznal,, no a Stahl i když hraje občas dobře tu vypadá strašně, takže za bývalýho feťáka palec nahoru:-) Každopádně příběh stojí za prd takovýhlech námětů jsme tu měly miliardu. Pokračování se ale poměrně povedlo nečekal jsem nic extra ale nakonec jsem byl spokojen takže ty 3*, Garcio drž se, vykašli se za ty negativi za Hellraisera a pokračuj v duchařinách které ti celkem jdou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama