Reklama

Reklama

Mistři demolice

(pořad)
  • Velká Británie Demolition Men
Reality-TV / Soutěžní
Velká Británie, 2004, 48 min

Obsahy(1)

Postavte a zdemolujte! Dva týmy během tří dnů postaví z ne zcela vhodných materiálů co nejpevnější stavbu dle zadání. Konstruktéři lepšího výtvoru získávají v dalším kole výhodu – mohou si jako první vybrat z arzenálu demoličních strojů. Vítězí ten, kdo nejrychleji srovná se zemí konstrukci soupeře... Britská reality show (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vás, ale mě už ta obrovská armáda seriálů, v kterých se něco ničí a demoluje beze smyslu, unavuje. Mistři demolice, ať se tváří jako rádoby-stavařská-následně-demoliční-zábava jsou hloupá podívaná, z které si divák nic neodnese. Kdyby se tady aspoň řešili základy různých staveb a technických postupů při jejich amatérském provádění, ale tady každý chce jen pulverizér narážející do něčí stavby... Od Američanů bych to čekal, mají to v krvi a jsou tak vychováváni, ale už i Angličané? ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Západ už by se měl konečně vzpamatovat a přestat cpát tak nehorázné sumy do stupidních pořadů. A "Mistři demolice" jsou přesně takovým pořadem... Jedna hvězda za několik zajímavých rad ohledně udržení stability. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Já moc přes ten obor stavění a bourání nejsem, ale proč se nepodívat na něco nového. A docela jsem se i těšil, dnes jsem viděl první díl a není to vůbec špatné. Zatím dávám 4* a budu tento pořad sledovat dál a uvidíme jestli mě bude i nadále bavit. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nudáá.. Nejlepší je tam ten "napínavý komentář" jinak hloupej britskej seriál, ve kterém jde jen o stavbu a závěrečné dvouminutové ničení. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Na jeden díl nebo dva se dá podívat, ale celkově stejně příjdete na to že to je stejná sračka jako Fear factor, Welcome home a podobné. Vtipné věci v podobě študovaných vedoucích inženýrů, co v životě nedrželi lopatu v ruce a kteří neumí zkloubit své vědomosti s praxí, můžu vidět i na brigádě a při tom si vydělat nějaký peníz a nemusím čučet 50 minut na přiblbou stupidní reality-show. 2 hvězdy dávám za to, že alespoň od jiných reality-show nevybírají "pěkný + hloupý" typ člověka a vybírají alespoň trochu oboru znalé. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Po pěti dílech jsem nabyl dojmu, že již v prvním série vyčerpala svoji sdělovací kapacitu a nyní dokáže zaujmout snad jen osobnostmi stavařiny. Zbytečný pořad, který nahlas křičí, že nápaditost a genialita tvůrců pořadů v UK zřejmě již byla vyčerpána. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Jo tak na tento pořad jsme se koukal pravidelně.. je zajímavé jak některé týmy vůbec netuší co mají dělat a budují zbytečnosti a spíše je zajímavé to samotné budování jak demolice, protože ta je vlastně stejná vždy... 3z5 ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Chte vidět, jak něco zničit, pusťte si tenhle pořad, který je evidentně určen pro náctileté, sám bych to asi jako mlaďas sledoval, takhle už si ťukám na čelo. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

No, občas se na to podívat dá, ale jinak mi příjde nápad a celá realizace trochu stupidní. Při sledování, ale celkově na tu hodinku zabaví. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Mají k dispozici luxusní hračky na demolice:-)) Všechny bych si na chvilku půjčil a pár baráčků bych si cvičně zdemoloval:-)) Jinak pořad celkem o ničem, možná trochu o improvizaci.. ()

lord_styx 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý pořad. Nejlepší je část, kde musí soutěžící postavit výtvor z omezeného výběru materiálů. Je zajímavé pozorovat lišící se přístup a techniku obou skupin. Navíc jsou zde poměrně příjemní moderátoři. ()

pegtr 

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž mě kupodivu hodně bavila,k 5 hvězdám chybí už jen to že výsledek záleží na demolici stavby. ()

Reklama

Reklama