Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonah Hex si přijíždí do města pro hledaného zločince a není radno zkřížit mu jeho plány. Krátkometrážní animované představení Jonaha Hexe se objevilo jako bonus na 2DVD verzi oceňovaného animovaného snímku Batman: Under the Red Hood. (Caszidy)

Recenze (39)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

S přehledem nejatmosferičtější (ta hudba!) a ostatně i nejlepší western minulé dekády. A že je to krátkometrážní animovaný kraťas dle comicsu na tom nemění ani ň; stejně jako fakt, že konkurence vlastně žádná velká moc nebyla. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že při troše rozumu mohl být celovečerní Jonah docela dobrý film. V krátké animované formě mu to sice střílí o poznání lépe, ale stejně se nemohu zbavit pocitu, že comics a western, jakkoli obojí můžu konzumovat v libovolném množství, k sobě v rukou DC ne a ne řádně pasovat. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Dobrá atmosféra, pekná animácia, spád, charizmatický hrdina, len škoda, že to nemalo lepší príbeh. Inak to však samozrejme absolutne prešťalo hranú verziu s Joshom Brolinom o 100%. Prosím si ďalšiu animovanú porciu Jonaha Hexa. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

To by byl večerníček. Poučný, vtipný a pěkně nakreslený. Je fajn, že dabing neskončil v rukou nějákých nýmandů, ale to vážně Jonaha Hexe nemohl namluvit Josh Brolin? ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Anime smrad je tu zo všetkých DC showcase animákov najmenší, bohovská je najmä hudba a atmosféra a drsne sa tváriaci Jonah Hex. A koniec je dokonalý! Škoda len tej krátkej minutáže. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další DC kraťas. Tenhle komixový westernový zabiják se teda povedl víc než jeho filmová verze. S ničím se nesere a není žádné ořezávátko. Jeho obličej je poněkud odpuzující. Tady nebyla ukázana jeho schopnost a to oživování mrtvých. Pěkně to té ženské a její bandě nandal. :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Madame Lorraine je luxusní kurvička, která když někoho sbalí, tak je to jeho poslední povyražení. A Jonah Hex? To je prostě takový sympaťák, který měl asi špatného zubaře. Přestože nemám rád westernové prostředí, tohle se mi sakra líbilo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jonah Hex má super atmosféru a sakra jednoduchý westernový príbeh je podaný zaujímavo a drsne. Jednohubka, ktorá poteší práve vďaka nehrdinskému hrdinovi... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Skvelé intro k postave Jonaha Hexa. A aj keď sa nedočkáme nejakej konverzácie medzi ním a mŕtvolou, ale len pôsobivou - vizuálne a hudobne - podmanivou westernovou poctou, dokážeme pochopiť kto to Johan Hex je a o čo mu vlastne ide. Keby bol s toho seriál, rozhodne by som si to pozrel. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba - The Track Team. Natočeno podle stejnojmenného komiksového příběhu Justina Graye, Jimmy Palmiottiho a Phila Nota. CITÁT - Zbavte se ho, ať vás nikdo nevidí............ Jonaha Hexe v kreslené podobě naprosto úžasně namluvil Thomas Jane. V tomto příběhu je lovec lidí Hex Jonah na stopě hledaného zabijáka Reda. Tato stopa ho zavede do jednoho nejmenovaného městečka na Divokém západě. Zde proběhne nutná konfrontace s místní šlapkou Madame Lorraine (Linda Hamilton) Třinácti minutový příběh má povedenou hudbu a je pěkně nakreslenej. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle krátkej animák na nás krásne dejchne atmosférou divokýho západu. Jonah Hex se s ničím nemaže a nikdo si na něj nepřijde. Hodně se mi líbila animace, hudební doprovod a povedl se i dabing. Mohl by se někdy v budoucnu objevit třeba i celovečerní animák. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Výtečné. Hex nebyl nikdy drsnější a to je to pouze Showcase. Za 10 minut vytvořená skvělá atmosféra i děj. Samotný Thomas Jane by si ho mohl klidně zahrát. Bral bych pořádný temný celovečerák. Hvězda navrch i za parádní detaily. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Poravdě tenhle DC charakter vůbec neznám ale takhle stylovou animovanou dvanáctiminutovku jsem neviděl ani nepamatuju(jestli vůbec někdy) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Vynikající hudba, skvělý dabing hlavní postavy a výborná atmosféra. Škoda jen, že si tvůrci nevzali na starost celovečerní snímek který dopadl tak bídně. Jediná výtka tak zůstává na adresu zpracování, které má k dokonalosti opravdu daleko. Navíc kombinace klasického kreslení a 3D prvků mi zatím nikde neseděla a Jonah Hex není vyjímkou. I tak ovšem přes krátkou metráž se jedná o velmi slušnou komiksovou záležitost. ()

Reklama

Reklama