Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zoufalá americká nápodoba jednoho z nejlepších žánrových filmů letošního roku Secuestrados. Jeden rozlehlý dům, jedna rodinka, skupinka rozhádaných únosců. Vážně by mě zajímalo, jestli mezi Secuestrados a Trespass nějaká inspirační/vykrádací jiskra přeskočila, protože se ty filmy na první pohled podobaj až neskutečně. Na druhý pohled pak člověk už nějaké rozdíly uvidí - hlavně v tom, že Joel Schumacher už se asi nikdy nezmůže na víc, než na obyčejnou rutinu. Krom nenápaditého zpracování pak zaujme už jen všudypřítomná nablblost všech (postav určitě, tvůrců možná), která nakonec zabije naději na alespoň průměrnou zábavu. Konec už jsem odzíval. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ono to v podstate nie je také zlé ako je to zbytočné. Spočiatku sa karty rozdajú celkom solídne aj vývoj deja je spočiatku rýchly, no zrazu dej začne stagnovať, prešlapovať na jednom mieste až do zbytočne prekombinovaného a ťažko uveriteľného záveru. Joel Schumacher by si mal pozrieť napr taký španielsky Kidnapped aby vedel ako sa do sveta filmu prináša ešte niečo inovatívne. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit účast Nicolase Cage, tomu už asi brzy nic jiného než tato béčka nezbude a tady ukázal proč. Herecky to absolutně nezvládl a jeho vypjatější momenty tady působí spíše směšně. Co však nechápu, je účast Nicole Kidman, bylo mi jí až líto. Trepsass je naprosto zbytečný béčkový thriller, který vám nedá vůbec nic. Šíleně překomplikovaný, myslí si, že svými zvraty šokuje, jenže to bychom nesměli vidět spoustu jiných naprosto totožných filmů a hlavně bylo to hrozně nudné. Ztráta času. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍME O TOBĚ HODNĚ KYLE, TAK NÁS KURVA NEPODCEŇUJ!“....... /// Máma stojí u plotny, táta vchází do dveří a dcera chce jít pařit. Nikam! Doma budeš! Dáme véču, pokecáme, jako rodina. Vopruz.... táta je sedřenej (prodal po telefonu nějakej diamant) a máma má nový spoďáry (černý, s krajkou). ,,NA KOLENA! KSICHTEM NA PODLAHU!“ (z večeře nejspíš nebude nic...) Viděli jste Secuestrados? Tak tady nejde jen o to dostat věci pod kontrolu, ale i o to, jestli je Nicolas Cage připravenej umřít (chcípnout...). Protože jinak to je jen další film postavenej na ,,kreténech“ (před kamerou, za kamerou). Škemrání, výhrůžky, pláč, křik, hysterie – kecal bych, že nejsem z jejich jednání nervózní. Ale Kidman i Cage tu jsou naprosto zbyteční a nechápu, že po 50ti minutách ještě mají ,,co hrát“. Debilitu, která se ze scénáristy přesunula do filmu, nezakryjou ani občasný zvraty a já jim přeju smrt. VŠEM! Rodina je na houby... a ten Cage? (Co myslíte...chcípne?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám orgasmus, když někdo odmítá plnit příkazy lupičů. 2.) Neustále sním o tom stát se rukojmím. 3.) Jsem uchylák, kterej zjistí, že Liana Liberato je jeho typ. 4.) Thx za titule ,,fčeli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Sledovat tuhle odpadní záležitost je vážně TEROR! S Joelem už to skutečně jde od desíti k pěti a i když jsem měl jeho tvorbu poměrně rád, posledními filmy si fazónu spíše pokazil! Kdyby tady nebyl Cage a Nicole, tak si myslím, že jde o nějaký amatérský film, ale pro hvězdy takových jmen je tohle opravdu ostudou. Ostatně výdělky mluví za vše! Těžko uvěřitelné výkony, bezduchá zápletka a finále ... Proč se tu takhle vlastně rozčiluju? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Trespass se už za pouhých 18 dní od jeho uvedení do kin začal prodávat na DVD, čímž zlomil osm let starý rekord filmu Láska mezi superstar (2003), kterému to trvalo 29 dní. (Avalon820)
  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Film u diváků naprosto propadl a z kin byl stažen již po 10 dnech od premiéry. S rozpočtem 35 milionů amerických dolarů stihl vydělat pouhých 24 094. (Avalon820)

Reklama

Reklama