Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Recenze uživatele jasiska k tomuto seriálu (1)

Nikita (2010) 

Zatiaľ len samé stokrát prevarené klišé. A ešte aj to s úbohým dávkovaním, neexistujúcou gradáciou a pomerne priemernou akciou. Nikita má vyzerať cool so všetkými tými BruceWillisovskými hláškami, ale nejak sa jej to nedarí. Michael, ktorého si asi vďaka Brutálnej Nikite, nikdy nemôžem predstavovať inak, je tiež málo záhadný a chladný. Dialógy nič moc - nudné, bez citu, humoru či hlbšieho významu sú prvoplánové a zjavné. No najhoršie je to, že autori nevedia postaviť atmosféru. Všetko, čo sa divák dozvie, je mu podané na striebornej tácni, čo pôsobí nútene a uberá mu to tým možnosť vytvoriť si akékoľvek emócie. Akákoľvek záhadnosť či skrytá konšpirácia zmizla už koncom prvého dielu a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa to v budúcnosti mohlo zlepšiť. ()

Reklama

Reklama