Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Recenze uživatele Chen k tomuto seriálu (1)

Nikita (2010) 

Vůbec ne špatný začátek slibné série. Dialogy jsou sice trošku klišoidní, ale nic, z čeho by člověk krvácely bubínky. Maggie Q má přesně to, co si představuji pro nekompromisní agentu - je sexy, chladná a výkonná. Je sice hubená jako tyčka od nanuku, ale to neznamená, že neumí rozdávat rány (Bruce Willis by mohl vyprávět). Už v prvním dílu se navíc příběh začíná pěkně "špiónsky" zamotávat, takže potenciál tu je. Uvidíme, jestli bude využit. Edit po finále první série: Nakonec jsem více, než spokojen. Zajímavě propletené, kvalitně zpracované akční scény, povedené charaktery jednotlivých postav. Doufám v druhou sérii. Edit po finále poslední série: Po zhlédnutí poslední série mohu konstatovat, že jde o jeden z nejlepších špionážních seriálů posledních let. Zajímavé a překvapivé zvraty, skvělí záporáci, neustálý nádech konspirace, kdy je jasné, že za každý stojí někdo další a další a opravdu uspokojivé finále, což je velké plus. Jsem naprosto spokojen. ()

Reklama

Reklama