Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (562)

poz3n 

všechny recenze uživatele

No nebylo to vůbec tak špatné, jak jsem předpokládal ve chvíli, kdy jsem tuhle smáčírnu kapesníků pustil k učení jako guilty pleasure křoví. Sice se divák dočká dostatečného počtu očekávaných romantických klišé, nicméně v určitých momentech příběh docela překvapuje a nedává divákovi asi úplně to, co ve skrytu duše a s kapesníkem po ruce očekává. Zvlášť zajímává je nejasná povaha hlavní hrdinky, která je navzdory všem principům žánru chvílemi docela kráva a hlavního hrdinu tak nutí se zamýšlet nad tím, má-li to celé vůbec cenu. Celkem mile mě překvapil i samotný konec, stejně tak i ústřední duo, které neprudilo tolik, jak by se asi dalo čekat. 6/10 ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Po filme Milý John, ktorý ma takmer rozplakal, no pritom som si uvedomoval, že ide o film s citovým vydieraním, nie najsilnejším vzťahom, proste niečo, čo nebolo nejak skvelým filmom a bola to skôr agitka na rôzne spôsoby, tu som zažíval opäť niečo silné, kde mi Tatum nevadil, ba naopak si myslím, že sa ten chlap hodí na romantické filmy viac, než hocikde inde. No a Rachel McAdams? To je slniečko, slniečko, ktorej mimiku, pohyby, či účesy skrátka "žeriem". Ten úvod bol blbý, nanešťastie to tak zariadil život, vzhľadom na to, že je to podľa skutočného príbehu, v deji je proste všetko, čo vás asi pri téme amnézia a vzťah dvoch ľudí napadne, ale aj napriek tomu je to kvalitný film, ktorý síce emócie sem tam postráda, no nevydiera a je realistický, pochopiteľný a nie jednoduchý. Ja som si ten film celkom užil, aj keď opäť to postráda prvky kresťanstva a mnohých iných vecí, ktoré sú mne blízke a má to prvky kultúry, nad ktorou často priam krútim hlavou. Na takú Pomádu, či Titanic to nemá, no Hriešny tanec to u mňa napríklad prekonáva, možno by som ešte dodal, že je to také ako film Duch len modernejšie, no najmä je to americká obdoba Nae meori sogui jiugae. Ten je možno o percento, či päť lepší, no je možné, že pri oboch budete plakať. Dalo sa, určite by som netvrdil, že by ma to sklamalo, skôr som sa bál klišé, už keď som videl plagát, ktorý je tuctový. Škoda, že po filme s názvom Vow, nemôžem napísať len Wow. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rachel je stejná jako už tolikrát, ale jí prostě - podle mého názoru - takové typy hrdinek sednou. Channing mi nevadil, nic bravurního ale nepředvedl. Ono asi ani nebylo co. Film je takový uloudaný, nudný, umolousaný, bez výrazné chuti. Nic tomu nevlilo do žil život, pořád to zůstáválo v rovině, kdy se očekává nějaká změna, akce, která stejně nepřišla. Jak jsem tak na to koukala, nijak zvlášť se nebavila. A to jsem na to byla hodně zvědavá. Tak první zklamání z roku 2012. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantických filmů není nikdy dost, co teprve takových, kde hrají známé hollywoodské hvězdy. Rachel McAdamas a Channing Tatum mezi takové patří, a tak film na sebe naláká jen obsazením. Která mladá žena by nemilovala Tatuma, že? Samotného mě překvapilo, že zrovna tenhle týpek je idolem žen, ale dnes je možné asi všechno. Nic proti němu, jako herce ho mám rád, jen tahle šílenství mě trochu míjí. Film "Navždy spolu" si nehraje jen se zajímavým obsazením (mimochodem ještě Sam Neill a Jessica Lange), ale pokusil se i o zajímavý příběh. Manželé, velmi se milují, mají dopravní nehodu. Ona ztrácí paměť. No jo, zase tak moc originální to není, ale nalézání vlastní identity mohlo být zajímavé, nebo alespoň vtipné. Bohužel není ani jedno. Nakonec je to jen příběh o tom, jak těžké i hezké to může být. Film je natočen údajně podle skutečného příběhu, což má v závěru celkem efekt, ale přesto je to jen schéma napasované na klasická klišé. Tatum je příjemný, McAdams... no, u té velmi záleží na vkusu. Je mi jasné, že tohle je přesně ten typ herečky, která nesedne každému. Ve filmu prodává stále hlavně svou pěknou tvářičku, o hraní se zase tolik mluvit nedá, i když se to s ní pořád zlepšuje. "Navždy spolu" tak moc neurazí, ale neslibuje ani nic speciálního. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/navzdy-spolu-marketa-lazarova-pouta.html ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle letitých pozorování vím, že ke splynutí dvou duší, které myslí vážně to otřepané „v dobrém i ve zlém“, dochází v jednom z 986-ti manželství. Pokud však osud hodlá oklamat statistiku ztrátou paměti jednoho ze zamilovaných, tak jsem si jist, že se najde statečný scénárista, který mu to nedovolí a pod záštitou „true story“ vrátí city na správné místo. Mě to tedy lehce pobavilo, ale zároveň neskrývám zklamání z toho, že všechny použité překážky ke štěstí se samy nabízely k použití a tím zcela zmizelo riziko z toho, že by divák mohl být zaskočen zákeřným závanem originální myšlenky. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)

Reklama

Reklama