Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nádherný citlivý příběh o síle lidskosti a nekonečné lásce. Všecko se povedlo, režie, scénář, casting, ale nejvíc hudba a úchvatná detailní kamera. Po čase zase jedna z malých všedních radostí, která mi zpříjemnila dvě hoďky času a naplnila mé srdce příjemným pocitem souznění a naděje. Jednoduše v pár slovech od Lea: "..tyto momenty nárazu, tyto záblesky vysoké intenzity, které nám úplně převrátí život naruby, ve skutečnosti navenek definují to, kým jsme." Přesně tak a kdo se nedokáže zamyslet a pochopit hlubokou myšlenku, tak nikdy doopravdy nemiloval, nebo neví kým je, v horším případě to ani vědět nechce. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slušná, ale hodně neoriginální romance hrající spíše na dramatickou strunu a s přehnaným množstvím cukru, díky čemuž Tatum místy působil až trochu komicky. Rachel McAdams to sluší jako vždy, ona se pro tyhle role snad narodila. Jako celek to je řemeslně dobře odvedená práce, ale chybělo tomu něco navíc. The Vow hodně rychle zapomenu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOUFÁM, ŽE JEDNOHO DNE TĚ BUDU MILOVAT STEJNĚ TOLIK, JAKO TY MĚ“...,,UŽ JEDNOU JSI PŘIŠLA NA TO, JAK SE TO DĚLÁ. A PŘIJDEŠ NA TO ZNOVU“..... /// Když se střetne teorie o větší šanci početí při píchání v autě s tou o síle nárazu, mohlo by se zdát, že všechna romantika půjde stranou (zlí jazykové by řekli - do prdele). Pravda, vzpomínky jsou jako živé.... romantika v každým okýnku, láska mezi kapkou deště, vzpomínka jak tenkrát....ona je sladká, on miloučkej....až mám dojem, že si vidět tolik lásky ani nezasloužím (vlastně nezasloužím...). Tak kámo, ,,čo bolo to bolo“, máš tady holku, co ztratila část vzpomínek – bohužel tu, ve který seš ty! Je čas začít znova, tak nějak od píky (ať už si pod tím představujem cokoliv)! A nebude to lehký, páč tahle slečna zdá se bejt trošičku kráva. Sranda? Ne, ale nevadí. Sladká romantika jde naštěstí fakt do prdele, hlavní roli má mozková lobotomie a mě baví Leovi fandit v boji za znovuzískání její lásky. Ch. Tatum je fajn, i když nikoho nemlátí, soundtrack mě neuráží, stejně jako romantika vztahu, kterej vlastně teprve začne. Zřejmě na to nebudu čumět 5x měsíčně, ale projednou.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci přimět svoji manželku, aby mě znovu milovala (ty vole, tohle není sci-fi. Jdi radši k terapeutovi). 2.) Miluju filmy inspirovaný skutečným lidským osudem. 3.) Thx za titule ,,Sabreyn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Muž a žena co se milují až za hrob, že se rozhodnou vzít se. Krásný pár, skvělý život, každý dělá to co ho těší a naplňuje- až do jednoho ždrcnutí autem, kdy se na následky úrazu Paige ocitne(s pamětí)v době o pět let pozdější a svého manžela Lea si nepamatuje..Obdivuji herecké výkony hlavního páru Channinga Tatuma a Rachel McAdams ale musím vytknout jeden velký nedostatek - kam se poděla ta jiskra těch zamilovaných?Ta velká vášeň, která diváka "děsí" už od pohledu???Chyběla mi tam jiskra...děj plynul a já pořád litovala krásného statného Lea, že ho odhání žena, kterou tak miluje a je jí to uplně jedno...Pak po asi půl roce,protože to kromě retrospektivy byl další moment, který nebyl vůbec naznčen a to plynoucí čas kdy se prostě nevídali a nepsali si a Paige se vrátila zpět do města. Přišlo mi to něco jako :"Ahoj jak se máš?Dáme se dohromady?Já si sice nevzpomněla ale jsi krásnej a nejspíš spolu budeme mít krásné děti." Prostě něco co nedokážu pochopit a bylo mi upřímně jedno, že je to film podle skutečné události. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - Ale jo, Rachel a Channing je pěkný pár, slušelo jim to :) Pěkně a citlivě natočené romantické drama. Závěr by mohl být trochu jiný - tohle byl v podstatě happy-end, ale pokud to je podle skutečné události, tak pak je to v pořádku. 75% (with J.) // (24.2.2013) PRIMA LOVE - Druhé promítání jsem si dal necelý rok poté, tentokrát s CZ dabingem. Mohu říct, že ten mi dojem z filmu nezkazil. Dvojice Ježková + Libert mi na hlavní dvojici určitě sedla. Hodnocení nechávám, pěkný romantický film to byl. 75% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)

Reklama

Reklama