Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

Hild 

všechny recenze uživatele

No prvních deset minut pro mě bylo fakt nesnesitelných, strašně jsem se bála, že se to v tomto kýčovitém stylu ponese celý film. A hele, ono se to pak změnilo a vyklubal se z toho celkem v pohodě stravitelný romantický film, který se nesnaží příliš tlačit na pilu. S romantikou se to tady vůbec nepřehání a to je to největší plus. Je to film, který nijak negraduje, má pořád jedno tempo, tak místy může i lehce nudit. Rachel s Channingem vytvořili celkem pěkný pár a Channing mi po delší době nějak nevadil. Navždy spolu je film, který už určitě nepotřebuji vidět, na rande bych na něho taky nešla, ale neurazí, ani nenadchne. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Už při vstupu do sálu jsem se zalekl těch slintajících holek sedících na dvojsedačkách, čekajících na Tatuma v trenkách. Jelikož sem hero jak cyp, sebral jsem všechnu odvahu a zasedl. Co mně nasralo vzápětí už nebyli fanynky, ale kupa reklam, ne trajleru na filmy, na které bych se moh eventuelně těšit, ale nějaká kuchařka s vycpaným potkanem a reklama na oči, či nějaký filmový festival - kurva hotova propaganda, ale že by mne nalákali na nějaký film, to ne! (CineStar, CineStar...) Protože oficiálně patřím do klubu "romantická sračka" nemoh jsem si nechat ujít tak krásně sladkou, emocionálně vypjatou filmovou lahůdku. Sem romantik od kosti a proto sem se vžil do Leove kůže a donesl Paige růže! Jenomže slečna mně nepoznala, s růžema mně do prdele hnala! Ještě malou chviličku a už bych byl vyronil sluzičku. 4/10 ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - Ale jo, Rachel a Channing je pěkný pár, slušelo jim to :) Pěkně a citlivě natočené romantické drama. Závěr by mohl být trochu jiný - tohle byl v podstatě happy-end, ale pokud to je podle skutečné události, tak pak je to v pořádku. 75% (with J.) // (24.2.2013) PRIMA LOVE - Druhé promítání jsem si dal necelý rok poté, tentokrát s CZ dabingem. Mohu říct, že ten mi dojem z filmu nezkazil. Dvojice Ježková + Libert mi na hlavní dvojici určitě sedla. Hodnocení nechávám, pěkný romantický film to byl. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

On jí pořád říká "Já tě miluju." a ona na to "Když já pořád nevim." A takhle se to táhne prakticky od začátku až do konce. Podle mě z toho měli udělat romantickou komedii, protože sázka na drama zrovna dvakrát nevyšla a to i díky Tatumovi a Rachel McAdams, kteří mají své herecké limity a tady byli tak sladcí či sladce zmatení, až se z toho jednomu dělalo blbě. Alespoň že Sam Neil a Jessice Lange jim trošku přihrávali. Celkově se to strávit dalo, ale nějakou hlubší stopu film určitě nezanechá. 50% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Channing Tatum celkom dobre zvláda zapojenie do rôznych životných situácii, kde ho čakajú nepríjemné ,príjemné, ale aj romantické chvíle prinášajúce ovocie, keď jeho vzťah s blízkou osobou sa väčšinou končí úspešne ako to bolo vo filme Život je boj, či Lets dance. Tento krát sa ocitol v "dvojitej dávke sladkej vanilkovej zmrzliny" od M. Sucsyho, ktorý prvú dávku romantiky ponúkol takmer na začiatku a potom ešte raz, keď Leo sa snažil naspäť získať srdce svojej milovanej manželky. Najobdivuhodnejším momentom bolo podanie a dobre spracovanie úvodnej autonehody, ktorá tento životný príbeh odštartovala, tým že bola zvýraznená a nestala sa len radou situáciou, ale práve naopak filmu dodola ten správny vietor. Ďalší priebeh sa dal ľahko predvídať, ale vietor s ich výnimočnou láskou občas poriadne zamával, keď rodičia vstúpili medzi nich a snažili sa využiť ponúknutú možnosť a stiahnuť svoju dcéru do svojich rodinných pavučín, či vrátenie sa Paige do rúk bývalému nápadníkovi, čo pôsobili osviežujúco. Nebol to najlepší životný príbeh, kde herci podali super výkony, ale určite stál za to, takže 70%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)

Reklama

Reklama