Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 18. července 2010 ve Sprint Center (Kansas City, Missouri). Na kartě se sešlo sedm zápasů.

1) Drew McIntyre vs. Big Show vs. Kane vs. Christian vs. Cody Rhodes vs. Matt Hardy vs. Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler (Money in the Bank Ladder Match)
2) Alicia Fox vs. Eve Torres (Divas Championship)
3) The Hart Dynasty vs. The Usos (Unified Tag Team Championship)
4) Rey Mysterio vs. Jack Swagger (World Heavyweight Championship)
5) Layla vs. Kelly Kelly (Women's Championship)
6) Chris Jericho vs. Edge vs. Evan Bourne vs. The Miz vs. John Morrison vs. Mark Henry vs. Randy Orton vs. Ted DiBiase (Money in the Bank Ladder Match)
7) Sheamus vs. John Cena (WWE Championship Steel Cage Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (4)

drake31 

všechny recenze uživatele

Touto PPV akciou som bol nadšený už od jej ohlásenia pretože Money in the Bank patrí k mojim najobľúbenejším druhom zápasov ktoré WWE ponúka. Smackdown aj Raw match boli vynikajúce a záverečný klietkový mach medzi Cenom a Sheamusom bol taktiež skvelý až kým sa to, ako je tento rok bežné, nezvrtlo s príchodom Nexus. Cena ich ale potom pekne do.ebal :) ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

PPV, které vykročilo jednou nohou ze současné mizérie. Sice Money in the Bank matche nedosáhly ani poloviny kvality těch z wrestlemanií, ale alespoň otevřely možnosti nových feudů a další pozitivum je, že Cena není WWE champ (jenže no.1 contender je opět Orton, takže se pořád točíme v začarovaném kruhu). A moje předpověď pro SummerSlam? TNA HardCORE Justice roznese SummerSlam na kopytech a nechá z něj jen krvavé cáry. ()

VokyYy 

všechny recenze uživatele

Na dnešní WWE příjemné překvapení, celý dojem ze show pokazil Main Event. Myslel jsem, že ladder matche budou tragédie, ale obzvlášť ten první se povedl, docela mě překvapilo vítězství Kana , potom byl dobrej zápas Swagger vs Mysterio a cash-in Kana se taky povedl, ale jak řikám, Main Event byla tragédie. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jasná päťka, zvlášť s prihliadnutím na podpriemernú (Over the Limit) až priemernú (Fatal 4-Way) kvalitu predchádzajúcich PPV. Ladder matche mám rád a vyslovene som sa na nich tešil-nesklamali. Ten zo Smackdownu bol výborný (Boom Boom Drop cez komentátorský stôl-krása) a výhra Kanea ma veľmi potešila, MITB pre Raw bol tiež dobrý, takisto výhra Miza ma potešila. Swagger vs Mysterio bol taktiež dobrý, a main event bol len nadpriemerný, no pozerateľný, aj keď ten finiš bol strašne lacný. ()

Reklama

Reklama