Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S hrdiny seriálu se znovu shledáváme tam, kde jsme se s nimi naposledy rozloučili. Nad mihotavou hladinou zšeřelého plaveckého bazénu. Tři muži, jedna bomba a na ni namířená zbraň. Sherlock Holmes, John Watson a Jim Moriarty. Jakmile se podaří tuto ošemetnou situaci překonat, vše se vrací do zavedených kolejí. John se věnuje pilnému dopisování svého blogu a Sherlock se nudí. Kritické připomínky k literárním výkonům přítele nemohou jeho geniální mozek uspokojit, potřeboval by nějaký šťavnatý případ. Potom se objeví záhada mrtvého turisty s rozbitou hlavou. Je to však pouhé preludium k mnohem rafinovanější partii, jejíž zahajovací tahy se odehrají v Buckinghamském paláci a koncovka málem srazí Británii i Sherlocka na kolena. (Česká televize)

(více)

Diskuze

leenuska

leenuska (hodnocení, recenze)

Tereszka33

Sherlock práveže povedal Mycroftovi, že existujú dve heslá: jedno na odomknutie telefónu a druhé na zničenie (riešili tam aj to, že pri skúmaní toho telefónu Sherlock našiel vnútri malé výbušninky, ktoré odpália disk - preto to druhé heslo). A že aj keď ju budú mučiť, tak si nikdy nebudú istí, či im povie jedno, alebo druhé. 

Tereszka33

Tereszka33 (hodnocení, recenze)

K závěru tohoto dílu....Sherlock řekne svému bratrovi, že i kdyby jí mučili, řekne jim jenom jedno heslo telefonu, ale ona má dokumenty chráněné dvěma hesly..heslo odemknutí telefonu a heslo složek...,když Sherlock přijde na heslo k odemknutí telefonu, podává telefon bratrovi, který vše smaže...takže druhé heslo není třeba??....

na příspěvěk reagoval Back_At, leenuska

Reklama

Reklama