Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život přináší události radostné i neradostné a zřejmě jen málokdo by zpochybnil, že svatba jednoznačně spadá do první z jmenovaných kategorií. John a Mary se rozhodli vstoupit do manželského svazku a paní Hudsonová ohlašuje konec celé jedné éry. Pro Sherlocka to ovšem znamená, že bude nucen čelit dosud největší výzvě svého života – musí zvládnout proslov ženichova svědka. A přednést ho před skutečnými lidmi, kteří mu budou opravdu naslouchat. Co se může stát nejhoršího? Třeba to, že se mezi svatebčany vyskytne někdo s vražednými úmysly. (Česká televize)

(více)

Recenze (43)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že se jedná o seriál, ale zároveň jsem si myslel, že jde o adaptace příběhů skutečného Sherolocka Holmese. To bylo zásadní zklamání. Do moderní doby je ovšem zasazen Sherlock, který má s tím Doylovým jen pramálo společného, snad jen jeho deduktivní metodu, jinak se chová jako cvok a všude kolem rozsévá zmatek, rozhodně mi to nesedělo a jestli toměla být komedie, tak to zas tak moc k zasmání nebylo. Ale samotná vražda, ta trošku dojem vylepšila. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narovinu... Tady už je skutečně cítit, že autoři trochu ztrácí dech. Moffat už touhle dobou tvrdě fetuje vlastní ego, Thompson nikdy až tak dobrej nebyl a Gatiss to přestává stíhat zachraňovat. Celý tenhle díl je Moffatovsky soustředěný na postavy, jenže postavy bez příběhu nejsou zajímavé - a příběh tu už dost pokulhává, případ se vleče a při kritičtějším pohledu trochu přestává dávat smysl (zejména tím, jak se autoři snaží křečovitě míchat detektivní linii s tou vztahovou). Pořád to je kvalitní filmeček, ale bohužel už je cítit, že se původní drive ztrácí a musí ho nahrazovat humornější pojetí. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo něco! Rozlučka se svobodou v podání Holmesa a Watsona byl jinej rozměr! Tolik linií příběhu v jednom a Sherlockův proslov, to se pecám ještě teď. Za mě nejlepší díl. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Způsob provedení vraždy byl zajímavej. Cesta k odhalení vraha prokládaná svatebníma scénama už však bohužel tolik zajímavá nebyla. Třetí slabá hvězda za pár povedenejch vtípků a hlášek. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím sa priznať, že som prekvapený, že sa seriál oproti prvým dvom sériám ubral pomerne výrazne iným smerom. Avšak príjemne prekvapený. Nie je to všetko o riešení záhad(y), hoci v druhej časti je tento moment výraznejší ako v prvej. A to jej dodáva šťavu a robí ju lepšou, hoci aj prvej časti som dal rovnaký počet hviezdičiek (fu%king 5-hviezdičkový systém hodnotenia:). Páči sa mi prelievanie komediálnej a kriminálnej roviny, spozoroval som na sebe, že som sa v jednom momente reálne smial a v ďalšom netrpezlivo očakával. Chápem, že niektorí ľudia nechcú vyliezť z ulity a neakceptujú zmenu štýlu oproti predošlým sériám, u mňa nastáva opak, pretože tretia je skôr o tom, ukázať pohľad do Sherlockovej hlavy a objaviť v ňom ľudskosť. A kde bolo viac ľudskosti ako v tom parádnom prejave? ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda je úplne chaotická, Sherlock sa nevie ovládať a strapňuje sa na svadbe. Všetko neprirodzené a teda tiež ne-uveriteľné. Škoda, najslabšia časť celého seriálu. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svatba Johna Watsona se vším všudy - nechybí plná dávka zábavy (opilý Sherlock nás dostal :)), napětí a originality (flashbacky jsou k nezaplacení). Atmsoféra je uvolněná, tuhle epizodku tvůrci moc seriózně nebrali, ale trochu relaxu čas od času taky neuškodí :-) .... ()

Amarus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díkybohu. Už jsem se bála, že se mi vyhne i poslední zbytek soudnosti a zcela závisle na hormonech neohodnotím žádnou další epizodu jinak než pěti hvězdami. ------ Je fakt, že všichni ti obsluhovači kamer a další lidé, kteří mají na svědomí způsob, jímž se ten který záběr provede, odvádějí nádhernou práci. ------ Dokonce ani dějem nejsem zklamaná. Sherlock se sice choval mnohem normálněji, než jsem čekala; šlo o scénáristův záměr nebo se to dá integrovat do povahy? - ale naštěstí nejsem odborník, to mohl působit ještě nevěrohodněji. (Úsměv!) ------ A co že mi to vlastně vadilo? Bylo to pomalejší. Jak říká uživatel Anderton: "no proste svadba". ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehovorím, že Benedict Cumberbatch a Martin Freeman tu podali doposiaľ vyložene najlepší výkon v seriáli, ale rozhodne si to poriadne užili. The Sign of Three sa oplatí pozrieť hlavne vďaka hereckému koncertu týchto dvoch pánov. Nie som si istý, či bol správny ťah poňať prvé dva diely 3. série komediálne, ale ja som sa skvele bavil. Doteraz určite najvtipnejšia epizóda. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší díl, co jsem zatím viděl. Nudné, nezáživné a i když se nakonec začne něco trochu dít, při 90 ti minutách délky to na slušné hodnocení tentokrát nestačí. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé jsem se pobavil :-). Stále žasnu nad dokonalým nápadem, že Sherlock najednou téměř vyřeší starý případ během svatby. I když zde nebyla tak skvěle a rafinovaně promyšlená zápletka, moc se mi to líbilo. Opět Famózní epizoda a tak "musím" dát pět hvězdiček. :-) ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto luxusní díl, který ukazuje, že v obou plane detektivní oheň ať se jim to líbí nebo ne. Taky konec je skvělý a nic snad tolik nevystihuje tu scénu jako mě, SPOILER, který vždy odehde z nějaké akce zraněn avšak vchází do tmy za novým dobrodružstvím, lépe bych to nepopsal. A na závěr oblíbená hláška: LETS PLAY GAME, LETS PLAY MURDER ()

Reklama

Reklama