Reklama

Reklama

Sherlock

(seriál)
Trailer 9
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, (2010–2017), 17 h 51 min (Minutáž: 88–90 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Hrají:

Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Louise Brealey, Rupert Graves, Mark Gatiss, Andrew Scott, Amanda Abbington, Jonathan Aris (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(12)

Excentrický detektiv z příběhů Sira Arthura Conana Doyla hledá důkazy v ulicích moderního Londýna. (Netflix)

Recenze uživatele Atchyroz k tomuto seriálu (5)

Sherlock (2010) 

90% - Benedict Cumberbatch a Martin Freeman jako Sherlock Holmes a John Watson jsou naprosto fenomenální dvojka. Oba se pro své role perfektně hodí a hlavně Cumberbatch je pro mne osobně asi nejlepším hraným představitelem této postavy. Skvělou postavou je i Shelrockův bratr Mycroft. Seriál Sherlock odehrávající se paradoxně v současnosti nádherně pracuje s charakterem Sherlocka jako takového a může se pyšnit chytrým vybroušeným scénářem, který dokáže zaujmout. Veškeré dialogy a monology Sherlocka jsou chytré, zábavné a udrží pozornost. První dvě série jsou naprostý masterpeace detektivního žánru v seriálech a zejména záporák Moriarty je úžasný. Další dvě série už šly poměrně dost dolů, ale pořád byly dobře koukatelné, nadprůměrné a udržely si mou pozornost. I tak je dobře, že je seriál ukončen v dobrém a nebyl zbytečně natahován, poněvadž už prakticky moc neměl, kam dál jít. ()

Série 1 (2010) (S01) 

9,5/10 ()

Série 2 (2012) (S02) 

10/10 ()

Série 3 (2014) (S03) 

8/10 ()

Série 4 (2017) (S04) 

6,5/10 ()

Související novinky

Andrew Scott je nový pan Ripley

Andrew Scott je nový pan Ripley

26.09.2019

Hvězda seriálů Sherlock (Moriarty) a Potvora (sexy kněz) Andrew Scott získal hlavní roli v připravované seriálové adaptaci slavné série knih o známém zloději, podvodníkovi a sériovém vrahovi Tomu… (více)

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

29.11.2018

V nové drákulovské minisérii od tvůrců seriálového Sherlocka se v hlavní roli objeví herec Claes Bang (Dívka v pavoučí síti, Most). Třídílnou sérii dělají Steven Moffat a Mark Gatiss pro BBC a… (více)

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

11.03.2018

Pětadvacátý ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest letos nabízí velmi kvalitní dramaturgii a zajímavé hosty. Tím jistě nevyhledávanějším bude francouzská herečka Catherine Deneuve… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama