Reklama

Reklama

Many a Ellie mají již skoro dospělou dceru Broskvičku, která by se ráda stala členkou party mladých mamutů a také přítelkyní krásného mamuta Ethana. Ellie stojí za svou dcerou, ale Many si myslí, že to pro Broskvičku není vhodné. Je to klasický případ otce, který nechce vidět, že jeho milovaná dcera dospívá... Sidova ztracená rodina se náhle objeví a Sid je šťastný, že se na něj nevykašlala. To se ale velmi mýlí, jeho rodina se tu zastavila jen proto, aby se zbavila ještě i babičky, která už dost zapomíná a občas se chová podivínsky. Veverčák Scrat, který miluje žaludy, se pokusí jeden zasadit, jenže tím způsobí doslova katastrofu – dojde k posunu zemských desek a oddělení nejen kontinentů, ale také party přátel. Manyho rodina je na jedné straně a prudký mořský proud unáší opačným směrem Manyho, Diega a Sida s babičkou... Vtom se na obzoru objeví loď a přátelé se radují. Je to však předčasná radost protože to je pirátská loď a pirátům rozhodně nejde o to, aby naše přátele zachraňovali. Kapitán Gutt není žádný dobroděj a přátele zajme. Přátelé se však nevzdávají... (TV Prima)

(více)

Diskuze

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Nazdar, znovu. Můžete mi někdo dát odkaz ke stažení hry Ice Age: Dawn of the Dinousaurs?? Která by byla plně funkční s českým dabingem/s českou verzí???

na příspěvěk reagoval VojinRyan

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Nazdar, můžete mi někdo dát odkaz ke stažení hry Ice Age 2: The Meltdown, která by se dala normálně spustit bez nějakých problémů?? Já už jsem stáhnul dvě a stále mi nejdou, nejdřív binkw32.dll a pak nějaký problém vyrovnávací paměti.... :(

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo informace o Ice age 5? Na netu toho moc není, jen obrázky s rokem 2015. Samozřejmě neříkám, že díl čtvrtý je nejlepší, ale rozhodně není špatný, několikrát jsem brečel smíchy. Třeba když Sid řekl: Já Vám říkal, že po každé bouři vyjde duha. Nebo hádání slova láska či Nikde žádná voda k pití, až na tuhle vodu a napil se z moře a scvrknul se. :D Takže mě si i čtvrtý díl získal.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

t.mon: Jen doplnim Berusku06- je to jedna z těch mamutích puberťaček ;)

peto80

peto80 (hodnocení, recenze)

Slabé, jediné svetlé momenty: Scratt, Sid, občas nejaký vtípek.

Edit:

Fousliez: len to niééé, jednotka a dvojka zostanú neprekonané (hlavne 1.) toto je už len vyťahovanie peňazí.

Ištván87: Crash a Eddie sú podarení :-) možno má na tom zásluhu aj dabing, slovenský je veľmi podarený, český som zatial nepočul.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Ištván87: Ty bráchové jsou kolikrát opravdu na odstřel :D Ale mě osobně přišla dvojka taková slabá naopak trojka se mi líbila o hodně víc i díky postavě Buckyho - Lovce dinosaurů a celkové ty fóry byly pro mě údernější. Čtyřka opět potvrzuje prokletí sudýho pokračování týhle série. Je to slabší než jednička a trojka ale o hodně lepší jako komedie a jako nenáročná odreagovačka než dvojka. Ta pro mě zůstává nejslabší. Ale sérii by měly co nejdřív utnout než to spadne do traponosti. Už tady občas docházel nápad.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

No, ono to už má od dvojky sestupnou tendenci. Jediná koukatelná je pro mě osobně jednička. Dvojka a trojka je už moc pro děti, ty "bráchy" od Ellie bych uvařil zaživa a ani Scrat nemá ve dvojce a trojce tak dobrý scénky jako v jedničce. Ovšem čtyřku jsem neviděl.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

korbitch22: A máme po argumentech jak to tak vypadá. Několik otázek a žádná odpověď. Ty seš fakt těžkej odborník.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Tak abych taky přispěl do diskuze: Od odpadu to zachránilo jen zpracování. Ice Age 5, pokud vyjde, tak snad už jen jako motiv na osuškách.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

korbitch22: Málo Scrata ? Mam pro tebe novinku. Scrat původně vůbec neměl bejt součástí tý série. Měl se pouze objevit na začátku prvního dílu. Slabý příběh postavený na několika skečích, Zatimco předchozí díly byly hlubokomyslný zamyšlení o podstatě smyslu života že ? Cílem je stále menší publikum nebo ty prostě dospíváš a víc si všímáš žecílový publikum jsou předevšim děti ? Nejsem ten kdo si myslí že má moudrý hovno strejdo.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

slabý příběh postavený na pár skečích, málo Scrata, cílem je stále menší publikum. Zase se moc nepřeceňuj racku. 

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Beruska06: Jeho neber vážně. ;) Napsat nejhorší díl umí každej. Obhájit to a napsat co se mi konkrétně nelíbilo a proč. To už je horší :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Podle mne se tvůrci filmu malinko spletli v animaci toho žaludu. Je jasné, že ořech nemá takovou "čepičku", ale zato tvarově se shoduje. Žalud je naopak ale "štíhlejší" a nevypadá tvarem jako lískový ořech.

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Kolbenova: A proč ne, když to je jeden z hlavních motivů celé Ice Age :D

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Žralok: Myslela jsem, že žalud je prostě útlejší a delší, nějak jsem to nezkoumala dál. Ale když to říkají tvůrci, tak to bude pravda.. Je fakt, že to lůžko ořech nemá, to má jen žalud.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Holubicqa: Jinak ? Kdy naposled jsi viděla lískovej ořech ? Nehledě na to že samy tvůrci to nazývaj žaludem. ;)

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Odkdy je to žalud? :D Já teda myslela celou dobu, že to je lískovej oříšek. Žalud vypadá malinko jinak, ne?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

apolskis: já to ctrl+c ctrl+v z obsahu... nechtělo se mi to jméno hledat přes google - pokud mě chceš upálit tak distributora stáhnu s sebou... v neděli mám čas :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Nivenx: já to mám úplně v paži... hlavně jak tam bude Scratty a budu spokujen.... pokud to někomu vadí tak jde o nelieární vyprávění s prvky cestování v čase....

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

michal1279: Jo tý historický nepřesnosti si musel všimnout každý. Tvůrci možná mysleli, že divákům, to tolik vadit nebude a překousnou to. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jimmecek

jimmecek (hodnocení, recenze)

Já prostě mám slabost pro tyto Madagaskary, Doby ledové, Toy story a takové filmy. 5 Hvězd! Podle mě o stokrát lepší než Madagaskar.

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama