Reklama

Reklama

Many a Ellie mají již skoro dospělou dceru Broskvičku, která by se ráda stala členkou party mladých mamutů a také přítelkyní krásného mamuta Ethana. Ellie stojí za svou dcerou, ale Many si myslí, že to pro Broskvičku není vhodné. Je to klasický případ otce, který nechce vidět, že jeho milovaná dcera dospívá... Sidova ztracená rodina se náhle objeví a Sid je šťastný, že se na něj nevykašlala. To se ale velmi mýlí, jeho rodina se tu zastavila jen proto, aby se zbavila ještě i babičky, která už dost zapomíná a občas se chová podivínsky. Veverčák Scrat, který miluje žaludy, se pokusí jeden zasadit, jenže tím způsobí doslova katastrofu – dojde k posunu zemských desek a oddělení nejen kontinentů, ale také party přátel. Manyho rodina je na jedné straně a prudký mořský proud unáší opačným směrem Manyho, Diega a Sida s babičkou... Vtom se na obzoru objeví loď a přátelé se radují. Je to však předčasná radost protože to je pirátská loď a pirátům rozhodně nejde o to, aby naše přátele zachraňovali. Kapitán Gutt není žádný dobroděj a přátele zajme. Přátelé se však nevzdávají... (TV Prima)

(více)

Videa (47)

Trailer 3

Recenze (721)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přesto, že to je již třetí pokračování a vše je založeno na tom, vyždímat z toho co se dá, jedná se pořád o slušný a zábavný animák, který potěší hlavně skalní fanoušky série, kterou proslavila veverka a její neústálý hon za neposlušným žaludem (i zde si jí divák užije víc než dost). Bohužel však nemá film nic (vyjma nového příběhu a nových postaviček) čím by se výrazně odlišoval od předchozích příběhů a já už ani nevím, o co šlo v těch předchozích. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Túto sériu som naposledy zatracoval. Beriem to späť, a hoci používa stále rovnaké metódy, je oveľa zábavnejší ako predchádzajúci diel. V úvode je ako inak zrýchleným spôsobom predstavený ansábl a potom príde k samotnému príbehu. Azda len mohol mať viacej priestoru Scratt ( dlhšia minutáž by vôbec nevadila ). Je to rýchle, občas smiešne a niekedy veľmi zábavné. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Väčšinou je to tak, že čím viac pokračovaní tým ide kvalita dolu, no Ice Age je jedna s tých animovaných sérii, ktoré stále majú čo ponúknuť. Jasné na prvý diel to nemá, pretože ten je najlepší a úplne odlišný od pokračovaní. Čo nám teda ponúkol štvrtý diel s názvom Zem v pohybe ? Predovšetkým ďalšie zaujímavé a zábavne dobrodružstvo ako to už býva zvykom od druhého dielu. Každý jeden sequel sa drží na rovnakej úrovni, len sa mení príbeh. Aj keď ten príbeh nie je extra zaujímavý je predovšetkým zábavný a celé to dobrodružstvo má šmrnc, pretože postavy stále majú čo ponúknuť a nápady neostali ani tento krát len na papieri. Oblúbený soundtrack: Herd Reunion. 85% - 4* ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem prorokoval u trojky - Tentokrát už to nebylo důstojné... Zoufale roztříštěná báchorka bez jakékoliv ujasněné poetiky, stylu, ale vlastně i nějakého alespoň trošku smysluplného děje, která jen recykluje nápady z předchozích filmů. Inteligentní humor ustupuje do pozadí, namísto něho se film pokouší budovat komično skrze zoufalé, nevkusné a trapné skeče, které by nefungovaly ani v němé grotesce. Po hvězdě za Diega, který se stává jedinou zajímavou postavou a za scénu se sirénami, která je příjemně haluzní.... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Země v pohybu, aneb nejslabší díl Doby ledové. Mnohatunový Mamut, šavlozubý tygr a další zvířata se vydávají na malém kru (loďi) za dobrodružstvím, ale cestou je potká pirátská loď (kra) s opičím kapitánem. > No nezní to jako děsivé Science fiction ? Přišlo mi to příběhem dost přehnané a na Dobu ledovou dost neobvyklé. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (20)

  • Film bol do kín distribuovaný pod falošným názvom "Blowing Bubbles". (tarponko)
  • Když se Sidova (John Leguizamo) babička (Wanda Sykes) jde vykoupat do moře a říká: "Ani nápad, nekoupala jsem se už desítky let," okolo ní jsou vidět umírající ryby a barevná skvrna. Ovšem v následující scéně, kdy pro ni hodí Manny (Ray Romano) Sida, zde žádná skvrna ani umírající ryby nejsou. (TheStitch630)
  • Keď piráti pritiahnu ľadovú kryhu našich hrdinov, tak ju priviažu k boku svojej lode, no v ďalších záberoch je však medzi kryhami široký pás mora. (Miagy)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama