Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mládenci, jedna kamera a jejich zábavné líčení dobrodružství, jenž jsou spojená s oním radostným a zároveň strach nahánějícím životním okamžikem - ztrátou panictví.  Will Ferrell a Adam McKay, zakladatelé webové stránky Funny or Die a zároveň producenti těch nejzábavnějších komedií poslední doby, teď přicházejí s dalším, zábavou nabitým filmem - Poslední panic.
Čtyři mládenci, kteří mají videokameru a příliš mnoho volného času budou vyprávět příběh jednoho z nich - o jeho výpravě za ztrátou panictví. Matt je jediným, který zatím svou misi nedokončil - bylo to už skoro nadosah, při příležitosti dvouletého výročí se svou dívkou, pak ale zjistil, že ho jeho drahá podvádí a bylo po všem. Nyní je pro něj ještě důležitější, aby dosáhl cíle. Jeho kamarádi se mu samozřejmě snaží pomoci, a tak ho vedou cestou plnou chtivých kamarádek, známostí přes internet a dokonce i hvězd z filmů pro dospělé! Vše samozřejmě dokumentují a vystavují na internetu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Trapná komedie o klukovi, který chce přijít o panictví. Upřímně mě tento snímek ani trošku nepobavil a nezasmál jsem se, tak od čeho jiného jsou komedie? Přišlo mi to spíše trapné... 2/10 = 20% ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Zde se mi bude hodnotit velmi lehce. Absolutní sra..., kýčovitý nesmysl, směšnost nad směšnost, věrohodnost nula. Zde se nepovedlo vůbec nic... Vtip který by mě pobavil jsem zde nezaznamenal ani jeden. Toto je prostě film té největší ubohosti a slovo odpad je pro něj ještě velká lichotka... - 9. 11. 2012 - 0% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ou je ty vole taková možnost a ty to posereš, banda oplzlých teen borečku ví jak pořádně roztočit panictví a hlavně vše pořádně dokumentovat, hloupá blbost ale já prostě tyhle hňupy někdy fakt žeru protože jsou šílení blázni. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady prcičkovských klonů a nutno dodat, že jeden z těch nejslabších, které jsem doposud viděl. Problém by nebyl ani tak v obsazení jako ve scénáři. Tím nejhorším je absence jakýchkoli vtipů a celý film mi tak přišel jako improvizované home video, což prostě a jednoduše moc velká zábava není. Párkrát jsem se pousmál, ale to bylo tak všechno. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Parta teenagerů si prostě natáčí na mobily a kameru "dokumentárním" stylem to, jak se jejich kamarád pokouší přijít o panictví. Samo o sobě dost echt over-the-top téma, jenže vše odsejpá. Film není založen na opakující se sérií rádobyvtipných trapných situací, ale na vcelku reálném vývoji. Do toho navíc vstupují i vedlejší postavy a boční dějové linie, takže příběh není lineární a vlastně vás na konci i opravdu zajímá, jak a s kým si Matt vrzne. Navíc se The Virginity Hit kompletně vyhýbá fekálnímu humoru, za což si zaslouží extra velký palec nahoru. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to celé trapné a ten jako by dokumentární styl mě hodně štval. Celý film by se bez něho určitě obešel. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

U toho natáčení muselo být trapně i těm hercům. Jeden z těch filmů, co se zřejmě snaží přiživit na Prcičkách, ale diváků si to asi moc nenajde. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic ale byl jsem překvapen. V rámci dnešní doby sračkových komedií určité zlepšení a posun + žádný fekální humor a občas dobrý humor. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli byl tragičtější scénář, pitomý homevideo styl, nebo český dabing. Nedalo se na to dívat... ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Už len fakt, že chalan chodí s babenkou 2 roky a nezasunie ma celkom fajn pobavil. Scenár je jednoduchý, predvídateľný a jediná zmena oproti podobným filmom je tá, že sa celý film berie skôr ako dokument. Teraz neviem či to filmu pomohlo, alebo uškodilo.. Takže ten kto neobľubuje "dokumentárnu" kameru a je na ňu priam alergický, radšej sa Poslednému panicovi vyhnite, pretože takto je natočených cca 90% filmu. ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Zaujívamo natočené, a vcelkom najrealistickejšia komédia čo som videl, miestam som si myslel, že sa to aj naozaj stalo. Žiadny fekálny humor,sem-tam neaký vtip, ztoho Zacka som nemohol jednoducho, v celkom dobrá koméda na oddych a aj sa zasmejete(napr. stou feministkou ztoho som ja nemohol), no a koniec dobré známy, taký priemer. ale dávam hviezdičky za v celku veľmi vierohodnú predlohu skoro reálnu. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Takové typy komedií kde si nadržení mladíci snaží konečně užít mám docela rád, ale tohle byl dost velkej trapas.Zpočátku to vlastně tak zle zase nevypadalo, ale samotný film stál za nic a myslím že by se jen mohl charakterizovat jediným slovem a myslím si že vhodné slovo pro tuto blbost je odpad!Vůbec Nestojí za to vidět.0% ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Zbytečná ztráta času. Ani jednou jsem se nezasmál a celý film se řeší to, co by každého normálního napadlo. 42% ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie. Někdy docela otravná a přehnaná, jindy zase vtipná, přesně taková jaká má být. Nechtěl bych zažít to, co se stalo jemu, i když v tom karavanu to bylo docela dobré. Ten styl natáčení mě sice místy vadil, ale už jsem si zvykl z jiných filmů. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Teen film točený formou jakésiho roztřeseného domácího videa. Na to bych si zvyknul, ale když člověk u komedie postrádá humor, tak snímek touto formou štve a až se divím, že jsem ho dosledoval do konce... ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Další x tý klon trapných etud na téma honimírských eskapád. Možná chvilkově zaujme pár nenáročných pubertálních dítek, jinak neskutečná otrava bez nápadu, která pořád dokola replikuje téma panictví, jako by to byla životní zátěž. Vygenerované zápletky jsou mechanicky nezajímavé a pár vtípků z dob krále Artuše, oblečených do nového hávu mě má jako strhnout? Já nevím, jestli dnešní patnáctiletí jsou tak nenároční, nebo jednoduší, nebo to z nich dělá tento odpad? ()

Reklama

Reklama