Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mládenci, jedna kamera a jejich zábavné líčení dobrodružství, jenž jsou spojená s oním radostným a zároveň strach nahánějícím životním okamžikem - ztrátou panictví.  Will Ferrell a Adam McKay, zakladatelé webové stránky Funny or Die a zároveň producenti těch nejzábavnějších komedií poslední doby, teď přicházejí s dalším, zábavou nabitým filmem - Poslední panic.
Čtyři mládenci, kteří mají videokameru a příliš mnoho volného času budou vyprávět příběh jednoho z nich - o jeho výpravě za ztrátou panictví. Matt je jediným, který zatím svou misi nedokončil - bylo to už skoro nadosah, při příležitosti dvouletého výročí se svou dívkou, pak ale zjistil, že ho jeho drahá podvádí a bylo po všem. Nyní je pro něj ještě důležitější, aby dosáhl cíle. Jeho kamarádi se mu samozřejmě snaží pomoci, a tak ho vedou cestou plnou chtivých kamarádek, známostí přes internet a dokonce i hvězd z filmů pro dospělé! Vše samozřejmě dokumentují a vystavují na internetu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

Diego75 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velmi trapný pokus o teenagerskou komedii. Sledujeme partu imbecilů s úmyslem pomoct mladému ubožákovi tím, že jeho utrpení rozvěšují na internet. No popravdě sám nechápu proč jsem si tohle pouštěl a očekával jsem od toho něco jako komedii. Kdyby tu byly alespoň puberťácké povedené vtipy, ale tohle je jen várka trapnosti a znechucení....Odpad jako vyšitý. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady prcičkovských klonů a nutno dodat, že jeden z těch nejslabších, které jsem doposud viděl. Problém by nebyl ani tak v obsazení jako ve scénáři. Tím nejhorším je absence jakýchkoli vtipů a celý film mi tak přišel jako improvizované home video, což prostě a jednoduše moc velká zábava není. Párkrát jsem se pousmál, ale to bylo tak všechno. ()

Reklama

strigon odpad!

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl omluvit tvůrcům všech filmů, kterým jsem doposud dal "odpad!", tohle je totiž ještě o třídu horší. Neskutečně ujetá, nereálná, nezáživná, odpudivá, divně natočená rádobykomedie, která do posledního puntíku dokazuje, že Prcičky nikdo nikdy nepřekoná a ani zdaleka se jim nepřiblíží. Jediné co jsem si z filmu vzal bylo ponaučení, že už nikdy nechci takhle promarnit 90 minut svého života. ()

Diegog4 

všechny recenze uživatele

Film je postaven na zajímavém pohledu točení d vlastních kamer mobilů a jiných medii jak tu již bylo napsáno bohužel toto velké + je vlastně i - nebot po cca 3/4 hodině koukání zjistíte že se vlastně nic neděje a že tam nejde dát ten šmrnc a vtip ps: škoda přál jsem hlavnímu hrdinovi, že začne chodit s tou svou nevlastní sestrou....slabé 2* ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Tyo super film. vůbec to není jako nějaké prcičky opravdu jenom o zásunu, ale tady je to spíš o tom spolku, který mu pomáhá, partě co drží při sobě a zažívají spolu spousty luxusních chvil. Neni to jen tak chabé. Má to myšlenku, je to i trochu akční, nutné podotknout skoro pořád vtipné a z příběhu, i když bych to zprvu nečekal má opravdu ucelený dojem. Rozhodně stojí za shlídnutí ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama