Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 8

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $55,750,480Tržby Celosvetovo $109,850,480Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ z prvoty som čakal podradnú infantilnú výplachovku, lebo x-krát pozreté ukážky v kine ma ani nikam inam nesmerovali, nakoniec to je celkom v norme animák ktorý neurazí, pobaví a k tomu animačne slušne zvládnutý v rámci ponúknutej témy /60%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Motivem střetu civilizací tak trochu vykradený Avatar s podivnými crazy eskapádami a vcelku průměrnou animací. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trailer se mi libil, ale tak nejak jsem pro jistotu moc necekal, navic hodnoceni tu taky neni nijak vysoky. Jenze ona to nakonec byla skvela komedie. Pribeh je fajn, dokaze zaujmout a neni az tak vylozene blbej. To uz se neda rict o vetsine foru, ty jsou totiz na hranici infantilnosti, obzvlast, kdyz vetsina hrdinu ma iq tykve. Jenze zaroven to je skvele zabavny, spouste foru se da nahlas zasmat a dej svizne odsejpa. Animace je na perfektni urovni, hudba v pohode. Takze vlastne nemam na co si stezovat, pro me jeden z nejzabavnejsich animaku minulyho roku. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Those are some Angry Birds! A tak byl toho dne zachráněn nejenom každý krocan, který nebyl zkonzumován před rokem 1621, ale také vynalezena hra. Nebo to byl jen ten název. Každopádně úplně průměrná, ale místy obstojně zábavná variace jak na slepičí úlet (ale mnohem slabší), tak i na Pocahontas, Avatara a kdo ví co ještě a dojde i na nějaké časohrátky. I animace ovšem dokazuje, že tohle bylo opravdu čistě jen pro nějaké vyplnění mezery či splnění kvóty, čehož se chytil nějaký mírný cynik nebo vegetarián. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Krocani cestují časem, to je zase nápad =D Příběh se zajímavým nápadem, ovšem děj nic moc. Není zde nic, co by vyčnívalo, ani animace není nejlepší a tak hodnotím průměrem. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová a vzhledem k tématu i překvapivě nenápaditá pohádka, která hlavně v porovnání s nedávným cestovatelským Peabodym a Shermanem, jenž již teď patří mezi nejzábavnější animáky roku, působí jak nechutně barevné lejno. Vzhledem k tématu a dobovému zasazení to pak nebude zajímat ani české ratolesti, takže jde vlastně o naprostou zbytečnost. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jistě stejně jako mě každého překvapí že tohle nemá nic společného s válečnou klasikou Velký útěk. Jedná se o originální a poměrně často vtipnou kravinku, které se daří solidně překvapovat dějovými zvraty. Těžko si vzpomenu kdy na mě naposledy nějaký animák působil takhle neokoukaně. Většinou nemám problém po pár minutách určit jakým směrem se bude následující děj ubírat. Malý šok mě způsobilo, když krocan Reggie potkává po návratu do současnosti své další a další Já. Hodnocení mě příjde trošku nefér a tak přihodím hvězdičku. 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady dobrých animákov, i keď o vtákoch ich už bolo veľa. Taký Rio sa mi páčil ešte viac. Ale späť k Free Birds. Takýto príbeh som skutočne nečakal, ja si hlavne pri animákoch veľmi obsah dopredu nečítam. Čo sa týka postavičiek, tak mohli byť viac zaujímavejšie a tiež to vyzeralo, že hlavnému hrdinovi sa pod krkom hompáľali vajcia. Tiež by som ešte skritizoval slabšiu animáciu, pri toľkých animákoch sme už videli aj lepšie prevedenia. To mi však nebráni hodnotiť najvyšším možným spôsobom, pretože som sa pri pozeraní príjemne bavil a to bolo cieľom. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych tušil, že to má na svědomí Jimmy Hayward, dost možná bych u toho raději usnul, protože Horton je náboženská agitka pro scientology a Jonah Hex je prostě mrdka, ještě že jsem to nevěděl, protože Ptačí úlet je fakt dost hustej úlet.Tuny šílených scének a úderných hlášek, z toho magora jak ho daboval Karel Heřmánek jsem sral smíchem atomový hřiby a dokonce i ten Dejdar byl zase zpátky tak, jak já ho rád.Příběh je sice zase trošku agitka ochránců zvířat, ale já se tlemil celej film.58% je rozhodně málo.Tak nápaditých a nahláškových animáků je málo.85%. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Našel jsem maličkosti co byli super a v celku je animace povedená a místy srandovní, takže se zadařilo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Takéto uletenosti ma nikdy nemôžu naštvať. Síce ma už nikto neprinúti aby som si ich pozrel ešte raz, ale pre túto chvíľu bola pre mňa viac ako dostačujúca. Film je jednoduchý, nejde mu o presah, pamätných scén, aby človek pohľadal, ale robenie si srandy s tradícií a inteligencie moriakov je neuveriteľne zábavné. Celý film som sa smial a až ku koncu som si uvedomil, že som vlastne pozeral film, v ktorom nedávalo nič zmysel a celé to pôsobilo dojmom Statočného srdca, Pocahontas, v ktorom figurovali Gungani v podobe moriakov. Hlúpe, logicky roztrieštené ale stroj času s hlasom Georgea Takeia veľa zachraňuje. Sprostosť na jedno použitie. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Totální šablona s několika dobrými nápady a humory, při níž jsem zažíval divné déja vu. Ale vidět se to dalo, nenudilo to a tedy budiž. Ta úlitba možnému pokračování ale být nemusela, protože ani to pokračování by být nemuselo - z vyždímaného už moc dobrého znovu nevyždímete. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není úplně špatný, respektive alespoň zde nějaký je, ale stejně už tak nějak od začátku tušíte, jak to vlastně sele nejen dopadne, ale tak trochu i to, jak to bude probíhat. Jsou tady emoce, je tady nějaký ten vtip, ale stejně se neubráníte dojmu, že už jste to viděli i jinde. Vtípky jsou takové obyčejné, stejně tak ty emotivní scény. Prostě průměrný film, který překvapivě ani tak neohromí svou animací. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Vtipný a pohodový animák s dobrou dějovou linkou a především opravdu vtipnými charaktery. Příliš jsem od Ptačího úletu nečekal, ale velmi jsem se bavil. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, které mě rozsekali smíchy a byli chvíle, kdy jsem jen nevěřícně koukal co za blbosti v telce vidím. Animace krocanů je obstojná, bohužel jiní živý tvorové a okolní prostředí vypadá už o dost hůř. Horší průměr. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho neočekávala a taky jsem nic moc zajímavého nedostala. Ze začátku to vypadá zajímavě ale krocani cestující časem? Už takhle to zní děsivě a svým způsobem to děsivé je a také nesmyslné. Hlášky a vtipy nejsou vůbec zábavné a zápletka nijak moc promyšlená. ()

Reklama

Reklama